Skoči na vsebino

Enduro-vožnje,motorji,slike II

Priporočene objave

Objavljeno

Tole je D.J. danes slikal, sva bila za Savo, krstila WRko :)

Vlece k pr norcih! :lol: Mene je pa prva tura sesula kot noben fitness/kolesarjenje do sedaj, prilezel izpod tusa, zdaj sledi papica :D

post-2-1062249175.jpg

Objavljeno

am.... eno butasto vprašanje.... zakaj maš ogledala gor? :blink:

Objavljeno

Ker jih se nisem mel cajta snet. V sredo ko sem zadevo dobil je sla takoj h kolegu v garazo ... danes sem bil drugic na motorju in z D.J-em sva takoj sla. Nisem mel niti kakega orodja pri sebi ;)

Objavljeno

kakšn orodje?! Drevo je orodje za take stvari :D

Objavljeno

Ne ce bi rad imel moznost kramo nazaj gor dat za tehnicni pregled, ko bo potreben ... Itak bom moral rocke sklopke/zavore zrahljati, da jih ne pokrivim, pa bodo ob tej priliki se spegli dol leteli. Smerokazi pa verjetno tudi. :D

Objavljeno

bladzo se ponuja za hand protektorje of UFO-ta...zgrabi priložnost, to je za med vejevje super pridobitev in olajšanje za roke

Objavljeno

Ja, vem, se bova slisala glede tega ... Ampak kako je z montazo, a ziher pase na moj presek cevi balance? Gumo rock je pa reba rezat sklepam? A fabrske scitnike se enako montira oz. a imajo za te namene kake rocke brez stranskega konca? <_<

Objavljeno

-pri vseh, ki imajo dvojno vpetje, je treba ročke luknjat

-kaj ti bo enojni, ki predstavlja le vetrno zaščito

-premeri balance so pa standardni

brez ugovora!! :D

Objavljeno

kaj pa če vseeno ne paše??? :D :D :rolleyes: :lol:

Objavljeno

pol pa najbolš motor zamenjat :unsure: :D

Objavljeno

no po tvojih navodilih sm yamahco zamenjal za KTMa LC4 640 :yea2: :OK: :kva1:

Objavljeno
no po tvojih navodilih sm yamahco zamenjal za KTMa LC4 640 :yea2: :OK: :kva1:

Ja čestitam, no...

Zdej vidis ka vse si zamujau. :D

Objavljeno

da še kle napišem, tko se dela :OK:

Objavljeno
da še kle napišem, tko se dela :OK:

In to od tebe, ki si kao yamaha fan :P :P :devil:

Objavljeno

fan vsega, kar je dobr, al pa trenutno imam :P

Objavljeno

fantje, za takele klepete in čestitke je zelo primerna zadeva IRC ali kaj podobnega ...

Objavljeno

@SymRu - imas prav; v cetrtek greva z D.J-em verjetno na furo, pa bova raje slike lepila :D Sploh ker bo treba se olje menjat :OK:

Objavljeno

KTM_003.sized.jpg

Tkole pa zgleda živalca.

Dons sm ga pelu na sprehod na kros progo in sm ugotovil ,da, da ,da .... ZAKON :D

Trenutno bi lahko motor primerjal samo z mojo DT125... vendar ta primerjava ni na mestu.

Objavljeno

Enduraš čestitke, pa naj ti dobro in dolgo služi !! :OK:

Objavljeno

hvala šufer :)

evo ena slikca

KTMmolnik_003.sized.jpg

Objavljeno

Ce boste pridni, bom zvecer damontiral kake slike z vcerajsnje prve menjave olja na WR 400, pri D.J-u. :devil: :D Slike so nastale vecinoma med drugo in tretjo uro zjutraj in ker je po nekaj urah sledila sluzba, pa se voznja do HMCja po novo preiskusnjo, popoldne pa se voznja na vikend ... dan je ob koncu izgledal nekako takole: :doze: :zzz: :doze: :zzz: :zzz:

:)

Objavljeno

No, evo nekaj slikc :)

D.J lovi se preostanek olja

D.J_v_akciji.jpg

WRka spet sestavljena :naughty: (nope, speglov se vedno nisem imel prilike dol dat. Bodo sli ob prvem pucanju :)

spet_sestavljena.jpg

Twin action ... :D WRka in D.J-ev SC

twin_action1.jpg

Objavljeno

NUJNO OBVESTILO:

Hint Endurašu in vsem ostalim seveda ki ste aktivni v tej temi --- Prosim, da uporabljate možnost UPLOADA priponk oz. slik na motosvetov server, da se hitreje naložijo...

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!