easyrider Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Ker mi je Noise brisal prejšnji post na to temo () ponavljam vprašanje: Ali ima kdo shemo elektične napeljave (razsvetljava) za TOMOS Automatik A3ML letnik 1987? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 mam avtomatika ampak 81 letnik. o kaki shemi pa nimam pojma, jaz samo kabel vzamem in pol gledam kam gre (ha ha)! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 3, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2001 Saj to jaz tudi vidim, samo problem je v tem, da mi luči in hupa delajo samo takrat, ko stisnem zadnjo bremzo. Vem, da je nekje nekaj narobe zvezano, samo kje? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 ah to so malenkosti. meni pa luci utripajo ce hupam. najboljsi da vse narazen vtrgas in na novo kable potegnes, bos mel par let mir. malo probavaj ce se ti da. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Men je pa več žarnc na 100 km požgal (APN) kot pa bencina, tako da sem vse kable odstranil. Potem je šlo pa za cel km na uro več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 quote: Saj to jaz tudi vidim, samo problem je v tem, da mi luči in hupa delajo samo takrat, ko stisnem zadnjo bremzo. Vem, da je nekje nekaj narobe zvezano, samo kje? lp Easyrider Ta problem pa ni tako hud. Zvezano je verjetno vse pravilno, samo nekje imas slab stik na maso. Preveri torej kontakte. Na prednji luci je masa na enem od vijakov, s katero je pricvrscena na nosilec. Tudi vijak na stikalu za luci se mora dotikati krmila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2001 Včeraj popoldan uredil zadevo. Nekaj je bilo narobe vezano, nekaj je bilo izven funkcije delovanja, sedaj pa zadeva deluje brezhibno. Vsem še enkrat hvala. Administratorji, zaklenite topic. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI GONZALES Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Saj to jaz tudi vidim, samo problem je v tem, da mi luči in hupa delajo samo takrat, ko stisnem zadnjo bremzo. Vem, da je nekje nekaj narobe zvezano, samo kje? Ma če maš štoplampo je pršlo do ksnga stika!¨ Najbrz ni nc druzga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI GONZALES Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 ah to so malenkosti. meni pa luci utripajo ce hupam. najboljsi da vse narazen vtrgas in na novo kable potegnes, bos mel par let mir. malo probavaj ce se ti da. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! ← Ma najbrž maš presvoh agregat dela sj je pr velik motorjih tko! Po moje nom pa pametn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 Ej ta tema že tri leta ni v uporabi (frčoti že vsi razbiti :D ) Crownless Zok lock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Ej ta tema že tri leta ni v uporabi (frčoti že vsi razbiti ) Crownless Zok lock se strinjam! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 (frčoti že vsi razbiti :D ) ← frčoti so pač v dobrem stanju B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Zok lock ← zakva pa to?itak da se bo še kdaj rabla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
automatic a3ml Objavljeno Februar 12, 2006 Deli Objavljeno Februar 12, 2006 evo mojga frčija: muvi 40mb http://d.turboupload.com/d/355892/Automati...Placah.wmv.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se