Ninč Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 zanima me, če kdo ima oz ve za koga, da oddaja stanovanje. lahko je enosobno oz enoinpol sobno; večsobno pod ugodnimi pogoji :D lahko je v lj ali okolici. za več inf sem dosegljiva na PM potem se bomo pa dalje pogovarjali. HVALA! lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 ... pod ugodnimi pogoji :D ... A to pomeni ugodna tafira na uro / 1 noč? Za to se bol splača obiskat kak specializiran hotel / motel / penzion. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 ne s*ri, to je resna tema in resen problem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Če si pa lušna in znaš kuhat, pa pospravlat te še pa js vzamem pod streho :) hehe sam nism z lj, drgač pa klikn neprimičnine na googlu pa maš ponudb kok češ. Vso srečo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Ve kdo za enosobno stanovanje na Viču, za najem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Zdravo Iščem stanovanje v Portorožu od oktobra naprej. Vsaka ponudba več kot dobrodošla! Bye B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Novo študijsko leto se hitro približuje, jaz pa še vedno brez stanovanja. :( Iščem torej študentsko stanovanje v Ljubljani blizu Aškrčeve ceste. Najraje v Rožni dolini, lahko tudi Vič, Trnovo... Pač rabim sobo s posteljo, mizo, povezavo do motosveta .) ; souporaba kopalnice, kuhinje itd. Najraje bi imel lastno sobo. Če kdo išče sostanovalca ali ve za kakšno sobo, naj me prosim kontaktira. Lp, Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Zdravo Iščem stanovanje v Portorožu od oktobra naprej. Vsaka ponudba več kot dobrodošla! Bye B) Tole sem iskanjem zase najdla na www.kamrica.net , mogoce ti pa prav pride :D Lokacija: PORTOROŽ - Naslov: Oddam: 2 sobno stanovanje Velikost: Cena: Najemnina: 35.000 SIT Stroški: / Opis: opremljeno študentke Opombe: S prijatelji (2 fanta+1 punca) iščemo cimro za bivanje v apartmaju-je zelo urejen-novo pohištvo, kopalnica,kuhinja,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 študentske postelje v centru /joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Kje je tu kaj smešnega? :huh: :BUA: Aja, išče se tudi stanovanje v LJ za 2 ali za 4 osebe (s kolegi skupaj iščemo)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Iščem sostanovalca v dvosobnem stanovanju, v LJ-Šentvid, KTV, net, obnovljeno, 30 000sit s stroški.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 kaj pa če je punca? :hmm: kdaj pa je vseljivo? lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Vseljivo je takoj... Sostanovalca ! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Iščem stanovanje za 5 študentk, če je le možno nekje relativno blizu centra (pol jih hodi na Filo faks), vsekakor pa blizu postaje LPP. Lahko se vselijo takoj. 031 439 395 (Darinka, reci, da pošilja Peter) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Spet jaz :blush: Če bo kdo oddajal garsonjero, ali poznal koga, ki pozna koga, ki.. Ali tudi sobo v max. 2-sobnem stanovanju, z min. 16m2... se priporočam za pm :) Je pa še zraven pogoj, da ni kletna (rabim ogromno svetlobe :)) in da se nahaja ob kaki direktni povezavi s centrom - ali mu je čim bližje.. 4 leta na različnih lokacijah z različnimi ljudmi obrodijo marsikak pogoj... :krneki: :) lp ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 HMm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 HMm... KEhehehheheeheeeee :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 KEhehehheheeheeeee :D good joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 zaželjeno je, da niste klavstrofobični :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 da ne odpiram nove teme... iščem (čim ceneje seveda) prenočišče ob vikendih za naslednje 3 - 4 mesece v Lj ( več ali manj samo iz petka na soboto, občasno iz sobote na nedeljo)...najbolj zaželjen je Bežigrad z okolico... prosim na PM...hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 No pa sem bom še jaz tukaj podpisal. Ičem garsonjero ali manjše stanovanje v ljubljani ali okolici le te (proti vzhodu). Velik plus je bližina obvoznice. Torej če ve kdo za kaj spodobnega v tem segmentu naj me prosim kontaktira na PM. Hvala. P.S. Na začetku bi moralo pisati: najamem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 iščem dvosobno stanovanje v ljubljani. z ločenima sobama, kuhinjo ter kopalnico. smo trije. jaz in še kolegica s svojim. vseljivo s 1.3.07, opremljeno. cena do 500 eur, možna enomesečna varščina. lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 No pa sem bom še jaz tukaj podpisal. Ičem garsonjero ali manjše stanovanje v ljubljani ali okolici le te (proti vzhodu). Velik plus je bližina obvoznice. Torej če ve kdo za kaj spodobnega v tem segmentu naj me prosim kontaktira na PM. Hvala. P.S. Na začetku bi moralo pisati: najamem :grim Ma te jst vzamem k seb. Če ne smrčiš ponoč. Za plačilo se bova pa že zmenla. (2-3x na mesec brezplačni vikend najem triumpha :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Živijo! S punco iščeva opremljeno eno ali dvosobno stanovanje v Logatcu ali na Vrhniki. Če kdo oddaja ali pa ve, da se kakšno stanovanje oddaja, naj mi prosim sporoči. Lep pozdrav, burgy GSM:041 321 325 e-mail: burgy@email.si Ali pa kar na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 A v Kopru pa noben ne rabi stanovanja?....mam za oddat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se