KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Ma te jst vzamem k seb. Če ne smrčiš ponoč. Za plačilo se bova pa že zmenla. (2-3x na mesec brezplačni vikend najem triumpha :grim ) Eh šele sedaj videl :headbang: Jst pa šel v center lj :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Jaz pa imam še eno vprašanje. Če se stanovanje oddaja preko agencije ali mora stroške posredovanja agencije (baje da so v višini ene najemnine) res plačati najemnik? Hvala za odgovore in lep pozdrav, burgy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Ne vem če je to določeno z zakonom ampak večina posrednikov posluje na takšen način. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Stvar dogovora. Ponavadi agencija vzame vsoto ene mesečne najemnine na leto, da si pokrije stroške posredovanja. Davek na oddajo nepremičnine pa krije najemodajalec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 jaz tud iscem stanovanje, mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom..... kak prit do nekaj dnara? :hmm: :headbang: :doze: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 V Ljubljani se išče ˝študentska˝ soba za par :hmm: Če ve kdo za kakšno vredi varianto se priporočam B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 jaz tud iscem stanovanje, mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom.....kak prit do nekaj dnara? :hmm: :headbang: :doze: :ninja: sva že dva, hi,hi,hi,hi (no ja bi enm že velik pomagal, kako kljub 98 prošnjam v 3 mesecih pa q.36 razgovorih službo najdet, :headbang: :headbang: :headbang: ) ...pol bi vsaj bil proti cilju, ne pa samo u steno... :cry: :cry: :cry: ampak....boš vidw, za vse pride :hooray: :hooray: :hooray: (ni hudič, da se enkrat ne bo zmaga vdala pri naši vztrajnosti :fight1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Jaz pa imam še eno vprašanje.Če se stanovanje oddaja preko agencije ali mora stroške posredovanja agencije (baje da so v višini ene najemnine) res plačati najemnik? Hvala za odgovore in lep pozdrav, burgy sama imam kar dosti izkušenj, kar se tiče najemanja stanovanj... kot najemnik je splošna praksa (bojda) da moraš plačat agenciji 1 najemnino- samo za posredovanje.... to me je sicer ob zadnjem najemu stanovanja vrglo na rit (saj je bilo prvič preko agencije in dejansko nisem bila na to pripravljena) glej newem..... sama sem se VEDNO prej posluževala Salamonca, oglasov na radiu, dnevno lokalno časopisje itd.... kamorkoli sem se že selila....NIKOLI ni bilo niti enega problema (pa pazi sem res človek, ki ima totalno nesrečo, kar se sreče tiče...pač je komično), ampak dejansko.... VEDNO je bil odnos in fer sodelovanje iz obeh strani... samo če se postopiš tega izbora, PREDEN SE ODLOČIŠ pazljivo beri med vrsticami in si vedno vzemi vsaj kak dan-2 dni za razmislek.. no to je bil že preveč vtikanje v osebnost...oprosti. Jaz ti proporočam izrabljati te vire.... Drugače pa....glej.....če te je strah in če imaš toliko finančne zmožnosti, pojdi preko agencije..... ziher je ziher (sama sem namreč vedno bolj gledala in preračunavala iz študentske plače ali minimalnega zasluženega denarja, tako da sem se pač morala znajti po svoje, brez kakršnekoli podpore mamic, babic, tatic, tet, al kj podobnega....in to dokaj zgodaj...) ampak če imaš možnost pojdi na ziher.... newem.... z izkušnjami preko agencije naj ti pa predstavijo izkušnje tisti, ki imajo z njimi še več izkušenj... Resnično ti IZ VSEGA SRCA želim, da boš čimprej našel stanovanje zase... VELIKO sreče ti želim in upam, da kaj preko foruma poročaš, kako in kaj se je izteklo.... DRŽIM PESTI ZA VSE NAJBOLJE!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 agencije so bulšit one se za premijo zavežejo, edino da podpišeš pogodbo z lastnikom naprej izvajanje pogodbe ni več njihovo delo tako da ... veliko, sreče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Če kdo išče sobo v Ljubljani me naj kontaktira. Na hitro: -samostojna soba v večji hiši (Ljubljana Novo Polje) -LPP 25, 12, vlak - več parkirišč - garaža za motor - vrt - souporaba kopalnice, kuhinje -v hiši ni lastnikov - 150€ + stroški (cca 20€) - enomesečna varščina ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Mene pa zanima kako stanovanje v novi gorici ali okolici. Lahk tud za cimra, se boljse zaradi stroskov. Ce ma kdo kak info nej mi posle sporocilo lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Mene pa zanima kako stanovanje v novi gorici ali okolici. Lahk tud za cimra, se boljse zaradi stroskov. Ce ma kdo kak info nej mi posle sporocilo lp ti se lp ožen pa boš pr ženki spau :grrr bo še najcenej :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 ti se lp ožen pa boš pr ženki spau :grrr bo še najcenej :grim Tist pride po koncanem faksu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 21, 2011 Deli Objavljeno Avgust 21, 2011 iščem stanovanje v Lj ali bližini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 Kolegica oddaja stanovanje: LJ - Bežigrad, Parmova, blizu centra, 1 sobno stanovanje, 40m2: soba, bivalna kuhinja, kopalnica, predsoba. V celoti opremljeno, klima, CK na plin, optika, brez balkona, 3/3 nadstropje, brez dvigala, brez kleti, skupna kolesarnica, parkiranje mogoče pred hišo. Najemnina 350€/mes. z obstoječo opremo + stroški se plačujejo mesečno. Za več info me kontaktiraje preko zasebnega sporočila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 Iščem stanovanje v novi gorici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se