Jacque Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 ..........in vse tiho je bilo...... :splat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Še malo, pa bo kot Passat... :? :? Kje vidiš podobnost z najbolj pustimi avtomobili, kot je passat, golf in podobna VW šara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Še malo, pa bo kot Passat... :? :? Kje vidiš podobnost z najbolj pustimi avtomobili, kot je passat, golf in podobna VW šara. V tem, da je popolnoma nespektakularen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Še malo, pa bo kot Passat... :? :? Kje vidiš podobnost z najbolj pustimi avtomobili, kot je passat, golf in podobna VW šara. V tem, da je popolnoma nespektakularen... Pa že, če ti tako praviš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 ja, sej no.. ni tko slab.. ampak zadnji pogon.. to je pa tak k..c, da ne morm razumet zakaj ne popustijo - ne bom težil z zgodbami o teh "avtih, ki niso prevozna sredstva" ampak samo okrasek v garaži, ko zapade mal snegca sam 2x v življenju sem silomprilike vozil avto z zadnjim pogonom (nekaj mesecev Jaguar in MB-S 300D) po plundrastozaledeneli cesti - pa gledal "federgajbce" kso me preihetevale, not so se pa pleskarji režal 8) :lol: js pa k en kreten na najmajšm klancu ubvisu :oops: :cry: :oops: :cry: prvi pogon & 4x4 je zakon nejebemavtovzzadnjimpogonompress :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 2x v življenju sem silomprilike vozil avto z zadnjim pogonom (nekaj mesecev Jaguar in MB-S 300D) po plundrastozaledeneli cesti - pa gledal "federgajbce" kso me preihetevale, not so se pa pleskarji režal 8) :lol: nejebemavtovzzadnjimpogonompress :!: :!: :!: Daj ne pretiravaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 kako to misliš "ne pretiravaj" ?? zadnjipogonjejebapress :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 kako to misliš "ne pretiravaj" ?? zadnjipogonjejebapress :lol: Glede zadnjega pogona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :lol: :lol: :lol: no pa ne bom, ker vem, da ste BMWLOVERs 8) 8) 8) brezupni :cry: :cry: :cry: črnišpeglipačrnBMWpress :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gone Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 ja, sej no.. ni tko slab.. ampak zadnji pogon.. to je pa tak k..c, da ne morm razumet zakaj ne popustijo - ne bom težil z zgodbami o teh "avtih, ki niso prevozna sredstva" ampak samo okrasek v garaži, ko zapade mal snegca sam 2x v življenju sem silomprilike vozil avto z zadnjim pogonom (nekaj mesecev Jaguar in MB-S 300D) po plundrastozaledeneli cesti - pa gledal "federgajbce" kso me preihetevale, not so se pa pleskarji režal 8) :lol: js pa k en kreten na najmajšm klancu ubvisu :oops: :cry: :oops: :cry: prvi pogon & 4x4 je zakon nejebemavtovzzadnjimpogonompress :!: :!: :!: Kdo ti je kriv, da se voziš nekje po severu... Imam BMW pa z voznimi razmerami pri nas nikoli nimam težav. Če pa ne obvladaš oz. se bolj bojiš kot ne obvladaš zadnjega pogona pa ni BMW slab. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 prvi pogon & 4x4 je zakon nejebemavtovzzadnjimpogonompress :!: :!: :!: Kdo ti je kriv, da se voziš nekje po severu... Imam BMW pa z voznimi razmerami pri nas nikoli nimam težav. Če pa ne obvladaš oz. se bolj bojiš kot ne obvladaš zadnjega pogona pa ni BMW slab. ma saj vem da ni - in tudi onadva sem vozil po "pravilih za zadnji pogon" - ampak jas se raje enostavno peljem pa je BREZ 100KG PESKA V PRTLJAŽNIKU, pa superdragih zimskih gum, pa ADL & GZD & co :lol: elektronike :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gone Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 prvi pogon & 4x4 je zakon nejebemavtovzzadnjimpogonompress :!: :!: :!: Kdo ti je kriv, da se voziš nekje po severu... Imam BMW pa z voznimi razmerami pri nas nikoli nimam težav. Če pa ne obvladaš oz. se bolj bojiš kot ne obvladaš zadnjega pogona pa ni BMW slab. ma saj vem da ni - in tudi onadva sem vozil po "pravilih za zadnji pogon" - ampak jas se raje enostavno peljem pa je BREZ 100KG PESKA V PRTLJAŽNIKU, pa superdragih zimskih gum, pa ADL & GZD & co :lol: elektronike :roll: No saj, kakorkoli... Pa še nekaj, vsi BMW-ji imajo že nekaj let idealno razporeditev teže 50:50. Razni starejši modeli pa imajo problem, da si res moral obtežiti zadnjo os v kakšnih slabih razmerah. :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :lol: no to je pa dobra novica - 50:50 praviš?? ampak vseeno pojdi na avtoaktiv (BMWzastopnik v LJ) in naredi poizkusno vožnjo z novim Mini-jem, katerega tudi dela BMW, da boš res občutil razliko med prvim in zadnjim pogonom pri 120km/h sem ga cuknil na obvoznici levodesno.. VSI bi se kotalili !! ta pa ne - kot pribit na tla. NOOOROOOO kobomvelikbommelminijapress :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :cry: :cry: :cry: črnišpeglipačrnBMWpress :lol: :lol: :lol: :lol: Nikakor, na živce pa mi gredo takele bedarije strokovnjakov za zadnji pogon, ki so videli BMW-je samo v salonih in po časopisih ter njihovo prepričanje temelji na nekakšnih predpotopnih stereotipih. Dobi si nekje BMW-ja in pojdi na zaledenelo parkirišče in malce preizkušaj gumb s katerim lahko izklopiš DSC, TSC... S tem boš dobil občutek, kako je bilo včasih in kako je sedaj. :lol: Kar pa se tiče Minija in 120 km/h, specifiraj kdo naj bi se kotalil. BMW, Mercedes, Punto, Golf, Hyundai ... !?! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :cry: :cry: :cry: črnišpeglipačrnBMWpress :lol: :lol: :lol: :lol: Kar pa se tiče Minija in 120 km/h, specifiraj kdo naj bi se kotalil. BMW, Mercedes, Punto, Golf, Hyundai ... !?! :lol: :roll: gl zg :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :cry: :cry: :cry: črnišpeglipačrnBMWpress :lol: :lol: :lol: :lol: Nikakor, na živce pa mi gredo takele bedarije strokovnjakov za zadnji pogon, ... :lol: torej C... naj ti nekaj pojasnim: moj namen NI "žreti živce" ali pa debatirati z nervoznimi BMWljubitelji moj namen je dober: razložiti.. če si za konstriktiven pogovor, ti bom (in ti meni) na mizo položil trdna dejstva, da se SAM ODLOČIŠ glede zadnjega pogona.. če si pa preveč čustveno navezan na znamko - pa povej in debato zaključiva takoj, saj iz bogaatih izkušenj vem koliko efekta imajo taki pogovori z zagovorniki posameznih znamk efektjedefektpress & nimasesmislakregatipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 torej C... naj ti nekaj pojasnim: moj namen NI "žreti živce" ali pa debatirati z nervoznimi BMWljubitelji Nikakor se ne mislil prerekati s komerkoli, vendar imamo doma tako avtomobile na sprednji in zadnji pogon (ne samo BMW) tako da poznam oba svetova že nekaj let in zagotovo nista takšna kot jih opisuješ. Poglej, reakcija, da nekoga proglasiš za ljubitelja znamk je popolnoma neumestna in je značilna za ljudi, ki so brez dejstev ali pa njihovo prepričanje temelji na stereotipih. Najlažje je reči, ti si obseden z znamko in adijo. Enako bi lahko jaz trdil za tebe, da si obseden s sprednjim pogonom, vendar tega nisem nikoli trdil. če si za konstriktiven pogovor, ti bom (in ti meni) na mizo položil trdna dejstva, da se SAM ODLOČIŠ glede zadnjega pogona.. če si pa preveč čustveno navezan na znamko - pa povej in debato zaključiva takoj, saj iz bogaatih izkušenj vem koliko efekta imajo taki pogovori z zagovorniki posameznih znamk efektjedefektpress & nimasesmislakregatipress Ko sem že rekel, imam dejstva iz obeh svetov na dvorišču pred hišo in še vedno trdim, da pretiravaš, kar se tiče zadnjega pogona. Pa da smo si na jasnem ne govorim o zadnjem pogonu izpred 10 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :lol: ok, vse jasno ti pač nimam kaj povedati, recimo o primerjalnih testih - VOX und DSF "Aotomotorundsport", o svojih vožnjah - več kot 1000km/na dan po snegu Avstrije in Nemčije, o razlikah med navadnim šoferjem in profijem 8) itd ti lepo imej svoja dejstva na dvorišču in uživaj v svojem prepričanju jaz pa MORAM na žalost narediti 100.000 in več km/na leto in tu ni časa za zadnji pogon sorry lepo se imej še naprej :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 ti lepo imej svoja dejstva na dvorišču in uživaj v svojem prepričanju Saj tudi bom. jaz pa MORAM na žalost narediti 100.000 in več km/na leto in tu ni časa za zadnji pogon Prijetno vožnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 8) peace brother :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Takole pa zgleda ko jo malo tunate :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Ujoj! Tole sa pa za voznika in sopotnike ni dobr koncal! :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 za mišji k. neumestno ampak vredno objave...komplet gum za BMW M5-400.000sit vedno mi je bilo zanimivo to, da je v reklami za takšna polvesoljska vozila tudi okolica vedno v stilu Sej avto so dizajnersko kr popravli. Kupo si ga sicer nebi, ker mi ni, da bi skoz iz balkona gledal, kje mi ga bo keri štrajfno s ključi. Skratka 5-krat predrag na celi črti (tak ko večina nemcev), glede na to kaj nudi. Da bi pa še za gume dal 400.000 sit? Za to se pa nisn rodil, da me odzadi šopa vsak, keri ma cajt :D Za gume dam največ 50.000 sit. Še dobro, da mam samo Mondeota na 14-kah in 185mm debeline :) Najbolj poceni gume so v tem segmentu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 :lol: no to je pa dobra novica - 50:50 praviš?? ampak vseeno pojdi na avtoaktiv (BMWzastopnik v LJ) in naredi poizkusno vožnjo z novim Mini-jem, katerega tudi dela BMW, da boš res občutil razliko med prvim in zadnjim pogonom pri 120km/h sem ga cuknil na obvoznici levodesno.. VSI bi se kotalili !! ta pa ne - kot pribit na tla. NOOOROOOO kobomvelikbommelminijapress :lol: :lol: :lol: Za Accorda nebi reku, da bi se pri 120km/h kotalil, pri zavijanju sem ter tja. Me je kolega peljal noter pa je moje subjektivno mnenje, da mu 525 ne pride poleg po ovinkih (v tem pa me je peljal stric, ki tud rad stiska po ovinkih). Očitno ni zadnji pogon taka huda stvar. Je pa treba povdarit, da ma Accord zadaj vpeta kolesa po vzoru F1 in nima poltoge preme. Strup skratka :) Nekaj moram dodat tudi k obliki nove 5-ke. Vsi nemci so mi tak hudo konzervativno oblikovani (novega A3 al pa Golfa sploh nebom komentiral, ker je vse že Deja Vu), da so že prav grdi. Sploh ne ločiš od daleč Phaetona in Passata! Sramota. Mercedesi isto, Audiji so bljah, za BMW-je sem mislu isto, zdaj me je pa nova 5-ka prepričala v nasprotno. Opazu sem, da majo tut tam nekaj oblikovalske žilice in so naredli velik korak naprej (isto sem pravu za 7-ko). Ampak očitno ljudje še niso dozoreli taki napredni obliki :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 ... na celi črti (tak ko večina nemcev), glede na to kaj nudi. Da bi pa še za gume dal 400.000 sit? Za to se pa nisn rodil, da me odzadi šopa vsak, keri ma cajt :D Za gume dam največ 50.000 sit. Še dobro, da mam samo Mondeota na 14-kah in 185mm debeline :) Najbolj poceni gume so v tem segmentu. Kakšno vezo ima BMW s cenami gum in felgn... 400.000 je povsem normalna cena za takšno velikost gum in felgn, pa sploh ni važno na kater avto jih tišiš. Sicer pa, zagotovo mašina na katero so pritrjeni dve kolesi obuti v drage pnevmatike ni vredna toliko za kolikor se prodaja. To pa je res gospodarno, a dajte ga no srat. :D :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se