Skoči na vsebino

BMW

robberrt

Priporočene objave

Nikol nebom imel nič nemškega razen mogoče Forda (ki pa je prvotno ameriški - Ameriški avtomobili so bojda popravili slab sloves in so med boljšimi na svetu ta hip).

Fordi se prevracajo. :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

me rajcajo taki avti...sam cena je za par miljonov previsoka zame....drgač pa ful lepo zgleda....ni več klasični bmw

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi oz. naš hefe ima službeno sedmico ... hudo lepa in dobra zadeva .... samtkokomormnekinapisatčenenisemzdrava

ajacenaborih100000€

Popravljeno . Popravil Vale
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk ma pa tole kej konjičev?

V8, 4,4-litrski 645 Ci nima sploh konjčev, ampak ga poganja 333 bavarskih veprov :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

me rajcajo taki avti...sam cena je za par miljonov previsoka zame....drgač pa ful lepo zgleda....ni več klasični bmw

ampak je klasični ne-bmw?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...
Fordi se prevracajo. :ph34r:

Ja, res je :) Vbistvu vsake par metrov na cestah vidiš od Focusa do Mondeota. Pa vse na strehi...c-c-c-c

Tale šestka je lepa, ampak PREDRAGA!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
ampak je klasični ne-bmw?

NO pa nam končno zaupaj v čem ima smisel tale post(in podobni)????????

Stalno se zavzemaš za mir na forumu in brisanje postov ,samo sam zase pa nekako ne najdeš notranjega miru a ne.

PS:Zazdnje dve slikci sta pa najgrši kar jih je v temi BMW .Nobene skladnosti ,privlačnosti in lepote.Tisti spojlerji nametani..bljak.

Šestica je pa res lepa ja :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nova petka je zame najlepši BMW kar so jih kdaj naredili. Lepe, čiste, skladne linije. Sedmica mi ni všeč.

Na srečo sem imel priložnost en dan tudi voziti novo 530tdi z vso dodatno opremo. :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BMW je navdn avto za preseratorje. Tud ce bi mel tok dnarja, ga ne bi vrgu za avto. (Zihr bo gdo reku, da sm mu fous).

Sam resno. Zakaj bi dal (recimo) 15 M SIT za avto, ce se lahko vozim z avtom za 100 Eurotov?

Aja, baje babe padajo. Pa kaj pol? 90 km/h (kolikor je dovoljeno na navadnih cestah) gre tudi katrca.

Aja, ce bi mel 15 M SIT? Rajs bi si kupu 5 motorjev, ostalo pa za registracijo.

Popravljeno . Popravil Kruse
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, baje babe padajo. Pa kaj pol? 90 km/h (kolikor je dovoljeno na navadnih cestah) gre tudi katrca.

Kurja logika :lol:

In kaj bi z petimi motorji :?

90 oz 130km/h gre tudi malo boljši skuter.

Popravljeno . Popravil YZFgeorge
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BMW je navdn avto za preseratorje.

Koliko BMW si pa ze vozil (imel), da lahko tako govoris?

To je tko kot tisto, kako eni kritizirajo in kritizirajo zadni pogon kolk je zanic, pol jih pa vprasas, kaj jih je motilo, ko so vozili, pa povedo, da sploh se niso vozili avta z zadnim pogonom :hmm:

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koliko BMW si pa ze vozil (imel), da lahko tako govoris?

To je tko kot tisto, kako eni kritizirajo in kritizirajo zadni pogon kolk je zanic, pol jih pa vprasas, kaj jih je motilo, ko so vozili, pa povedo, da sploh se niso vozili avta z zadnim pogonom :hmm:

Tadej

Če ne drugega mi je bilo všeč pri zadnjem pogonu da ni tresljajev na volanu, ki jih povzročijo pogonska os........To še iz časov brez servo volana...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BMW je navdn avto za preseratorje. Tud ce bi mel tok dnarja, ga ne bi vrgu za avto. (Zihr bo gdo reku, da sm mu fous).

Sam resno. Zakaj bi dal (recimo) 15 M SIT za avto, ce se lahko vozim z avtom za 100 Eurotov?

Ah, jast bi kar za vseh 15mi kupu stanovanje v LJ in ga oddajal študentkom po 50.000sit na mesec. Temu se reče, mesečna renta do konca življenja. In čez nekaj časa bi kupu še enega in potem bi živel od dveh. In po parih letih bi si kupu tudi kakšen boljši avto. Ampak do 5.000.000sit. Ostalo, je vse precenjevanje znamke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnji pogon je zakon... :yea2: :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!