SiR Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 ja, avto. Hladen, nevznemirljiv, pravi Švaba. Če dvigneš ruzak (pokrov prtljažnika) dobiš Porsche 911 ritko. tut cena je cirka 20 miljonov a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Začne se pri številki 22, pa na gor, da ne bo pomote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Pravijo (sam nisem preveč preizkusil), da zna biti zadnji pogon nevaren za neizkušenega voznika. Hočem reči, da je sprednji pogon veliko bolj "prijazen" in oprosti veliko več pri kakih napakah (npr. pospeševanje v ovinku pri mokri cesti) Correct! :) Zakaj pa misliš, da je 4/5 avtomobilov danes na prednji pogon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 50.000 SIT * 12 = 600.000 SIT 15.000.000 / 600.000 = 25 let Odlična investicija! Šele v 25 letih bi bil (zelo površno izračunano) na pozitivni nuli... :D Če si malo starejši, te mogoče takrat ne bo več... :P Premisli še malo... ;) Pa enega Bemfla si kupi. :naughty: :grim He, he, sem še mlad :) Furioso, ti si kr kupi Bemfo pa magar za 15.000.000sit. Moje stanovanje bo takrat imelo 4kratno vrednost prvotne cene, tvoj Bemfl bo pa stal 500sit in vrečko čipsa :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Dragi Gotmorg Verige imam zmeraj seboj, le da niso namontirane. Nisem glavni frajer na vasi, ker ne zivim na vasi. Sem ti (in ostali tudi) ze odgovoril, zakaj si rinil kolegovega BMW-ja po snegu. Presiroke gume. BMW-ji imajo porazdelitev teze 50 - 50 % na prvo in zadnjo os. Pri klancu navzgor se teza prenese nazaj in je dejansko zadnji del tezji. Ti bom jutri narisal diagrame sil (iz tega racunalnika ne morem). Upam, da bos potem kapiral. Tadej Če si torej vredu predstavljam tvoje teorije, je obremenilna sila na zadnjih kolesih pri vožnji v klanec (okej, smo ugotovili, da to ni res), ampak kaj potem delajo "olajšana" prednja kolesa, ko hočes z njimi kam zaviti? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Prejšnji teden sem se vozikal z novim BMW X3 s 3.0 l bencinskim motorjem. Podvozje (X drive) in nasploh lega na cesti fenomenalna. Down Hill Assist Control tudi. V ostalem pa igrača za prosti čas cenovnega razreda od 11,5 do 15 mio SIT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Če si torej vredu predstavljam tvoje teorije, je obremenilna sila na zadnjih kolesih pri vožnji v klanec (okej, smo ugotovili, da to ni res), ampak kaj potem delajo "olajšana" prednja kolesa, ko hočes z njimi kam zaviti? :hmm: Jao kje si pa ta čreva (dialog z Gotmorgom) ven potegnil. Ne da se mi spat pojasnjevati in razlagati kako in kaj. Če bo letos še kaj snega te vabim na Krim (http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6532&st=0) da v živo vidiš kako in kaj. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 ..karavan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 To pa je še zmeraj moj sanjski avto. Imel 525 in sem bil najbolj zadovoljen z avtomobilom do sedaj. M5 pa je poglavje zase - civilni športnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Fantje, a veste kaj sem sedaj pocel? :D S prijateljem sva pomagala enemu BMWju serije 5 z (ne prav zelo) zasnezenega parkirisca :D Ampak preden se oglasi kak vecni kritik zadnjega pogona z izjavo tipa "aha, to je pa zadnji pogon!" je treba povedat, da je bila to malo znizana varjanta, imel je znacko M power, za katero nisem bil preprican da je tja res sodi ... no, ampak M znacka ni pomembna, hec je bil v sirokih in prakticno cisto gladkih gumah :lol1: Ni cudno da ni nikamor slo in ko sem videl one gume mi je slo kar na smeh :D Sva s prijateljem avto uspesno prerinila ven, tako da se je srecni lastnik odpeljal. Upam, da mu ne bo treba zavirati na kaki plundri .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 tanov 745: http://avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=11511&start=0 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 (popravljeno) ... Popravljeno Marec 22, 2004. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 pri tej verziji sedmice se vidi, da ni nobeden razmisljal nic ko je"kreiral" to strech-limo. troje vrat in vse se enako odpirajo - gimme a break. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ammm mene pa zanima kaj menite o 316i in pa o 318i ker bi si nekaj takega probal nabavit pač ko bi opravil izpit! :hmm: :hmm: lp! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Kr ok, dobr če maš v opremi tud airbag, ker crash test ni lih.... Glede na to, da je bavarc, škoda ker ni V6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 ammm mene pa zanima kaj menite o 316i in pa o 318i ker bi si nekaj takega probal nabavit pač ko bi opravil izpit! :hmm: :hmm: lp! B) Samo, da ti bojo stroški vzdrževanja pol znesli, ker to so že kr konkretne kubikaže, da gum ne omenjam. Drugače pa ti svetujem nekaj malo manj športnega za začetek, ker BMW-ja "obvladajo" le redki. Vsaj po statistiki nesreč sodeč... Je pa verjetno fajn potem, ko že obvladaš zadevo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Samo, da ti bojo stroški vzdrževanja pol znesli, ker to so že kr konkretne kubikaže, da gum ne omenjam. Drugače pa ti svetujem nekaj malo manj športnega za začetek, ker BMW-ja "obvladajo" le redki. Vsaj po statistiki nesreč sodeč... Je pa verjetno fajn potem, ko že obvladaš zadevo... ja sam 316i ma tam okol 106 konjev!!pomoje to le ni tak fejst zajebano za vozit!vsaj mislim! :hmm: :hmm: je pa res da ma zadni pogon! :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 ja sam 316i ma tam okol 106 konjev!!pomoje to le ni tak fejst zajebano za vozit!vsaj mislim! :hmm: :hmm: je pa res da ma zadni pogon! :naughty: :naughty: 106 konjev za začetnika je pomoje kar malo preveč, še posebej če ima zadnji pogon :hmm: Pa ne gre zgolj za suho cesto, ampak predvsem nevrijeme :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 danes v ljubljani videl takega bmw-ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se