Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
vonj po gnoju ni škodljiv !!

Sorry no, ampak še nisem videl nikogar, da bi od cigaretnega dima kar dol padel. Pozelenel že mogoče... :lol:

Objavljeno
...kakšna netoleranca nekadilcev do ubogih kadilcev...še dobr da tud kadilci niso tok našponani proti nekadilcem...najbolj da začnete kadit, boste bistveno manj nestrpni do soljudi...kadilci so izvrsten primer...a ste že kdaj slišal, da bi se kadilec pritoževal nad nekadilcem???.... :twisted:

ponavljam ... preberi natančno ...

... moja pravica do čistega zraka je večja kot kadilčeva pravica do njegove razvade ...

zaradi mene se nekdo pri sosednji mizi lahko navleče koke pa spije liter Jack-a ampak mene s tem ne bom v ničemer prizadel ali oškodoval ... a čutiš razliko ?

Objavljeno

Hočko lahko te npr. pobruha :twisted:

Objavljeno

Sorry no, ampak še nisem videl nikogar, da bi od cigaretnega dima kar dol padel. Pozelenel že mogoče... :lol:

dim je pa vseeno škodljiv, oči me začnejo hitro pečt, poleg tega da težko diham in mi vse skupaj še smrdi ... kako ne morete kadilci tega dojet ?? :evil:

Objavljeno
Hočko lahko te npr. pobruha :twisted:

pri tem imam vsaj izbiro, da se mu umaknem ko špricne in če nima premočne kisline mi tudi obleke trajno ne uniči :wink: ... pri dimu ni izbire ... tam je, dihaj ga ... :( :arrow:

Objavljeno

Še en :?:

A si imel do sedaj same punce nekadilke?!?

Objavljeno

Tudi mene kajenje moti, se posebno ko ti pol obleka smrdi se par dni. Gor v OLP pa bi lahko tudi kako prezracevanje naredili. Komaj cakam, da bo poletje.

Kot je rekel Twix. Prides zvecer lepo stusiran v OLP, pol ko gres domov ti pa smrdi obleka in lasje. Ko se peljem z avtom domov, tolk smrdim po cikih, da si moram dat sipo dol. Lahko bi bili kadilci malo bolj uvidevni do nas nekadilcev.

V moji druzbi noben ne kadi in imamo zato vcasih resne probleme, kam iti v petek zvecer zurat. Veliko kaficev v LJ nima locenega prostora za nekadilce. Izjema je le Le Pettit Cafe pri križankah ali pa Bakhus z zelo dobro ventilacijo.

A mogoce ve kdo se za kaksen kafic v LJ, da ima dobro ventilacijo oz. locene prostore za kadilce in nekadilce?

Tadej

Objavljeno

Ce zadevo posplosimo;

Vedno je bil na svetu dan in noc ( to je naredu bog)

dobro in slabo ( to je naredla baje Eva)

jing in jang (iznasle stare civilizacije)

kadilci in nekadilci ( to je ustvaru tobak)

Me pa jezi da ste se spravli na kadilce k se itak sami zastruplate z raznimi emulgatorji preparati izpusnimi plini itd itd .....

Za take in podobne fore bi uporabu foro od malega bika

Jebes takav zivot na koncu pa itak crknes. :roll:

Objavljeno
Še en :?:

A si imel do sedaj same punce nekadilke?!?

ja ... to je bil pri meni vedno "deal-breaker" ... čeprav trenutno malo popuščam (KimBobiPalčke)

Objavljeno

Situacija - zaprt prostor, tri osebe; ena izmed njih jaz. Starejša ženska brezobzirno prižge cigaret in začne vleči. Pristopim tudi jaz čisto spontano in pošteno in naglas prdnem. Ženska odvrne:"Prasec nevzgojeni!" Sledi replika:"Prasica neuvidevna..."

Nagravžno? Smrdi oboje.....zelo...

Tretja oseba skomigne z rameni in diha skozi usta.

Objavljeno
Situacija - zaprt prostor, tri osebe; ena izmed njih jaz. Starejša ženska brezobzirno prižge cigaret in začne vleči. Pristopim tudi jaz čisto spontano in pošteno in naglas prdnem. Ženska odvrne:"Prasec nevzgojeni!" Sledi replika:"Prasica neuvidevna..."

:lol: :lol:

Objavljeno

Moj primer: nekadilka se po pomoti usede v kadilski prostor in naroči pizzo. Pri sosednji mizi si prižgem cigaret, ženska pa me začne zmerjat, kako sem lahko taka pras..., da kadim medtem ko ona je. :shock: :shock: :shock:

Objavljeno
...kakšna netoleranca nekadilcev do ubogih kadilcev...še dobr da tud kadilci niso tok našponani proti nekadilcem...najbolj da začnete kadit, boste bistveno manj nestrpni do soljudi...kadilci so izvrsten primer...a ste že kdaj slišal, da bi se kadilec pritoževal nad nekadilcem???.... :twisted:

ponavljam ... preberi natančno ...

... moja pravica do čistega zraka je večja kot kadilčeva pravica do njegove razvade ...

zaradi mene se nekdo pri sosednji mizi lahko navleče koke pa spije liter Jack-a ampak mene s tem ne bom v ničemer prizadel ali oškodoval ... a čutiš razliko ?

...najbolj od usega me mot, če komu iz ust smrdi...komu bolj..unmu k je požru liter jacka, al unmu k je je čik skadu... :roll:

...kar se pa pravic do čistga zraka tiče dragi ekologi, lahko kr začnemo motroje prodajat in se z bicikli začet vozit... :twisted:

Objavljeno

Kaj je tretja oseba ?

Zaradi kajenja - pasivni kadilec

Zaradi prdca - ?

:D :D

Objavljeno

...kar se pa pravic do čistga zraka tiče dragi ekologi, lahko kr začnemo motroje prodajat in se z bicikli začet vozit... :twisted:

Ja, ja.......saj 22.aprila je tko dan zemlje, pa bi se lahk začel mal bolj ekološko do "mame zemlje" obnašat...... :D

Tko, da.......prodat motorje, pa na bicikle.... :wink: :D :D 8)

Alla

Objavljeno

To je naslednja stopnja. Po moje tik pred zdajci raje ven zbežijo.

:wink:

Objavljeno

Zadeva je skrajno preprosta.

1.) Kajenje je v bistvu ena zelo nagravžna, smrdljiva in škodljiva razvada (kadilci, ne udrihat po meni, ker tudi sam rauham)

2.) Načeloma imamo javne prostore, kjer je kajenje dovoljeno in prostore, kjer je prepovedano.

3.) Nekadilec, ki trpi v prostoru za kadilce, ima vso pravico, da se odstrani.

4.) Kadilec, ki kadi v prostoru za nekadilce, je brezobziren prasec in mora računati s tem, da bo odstranjen.

5.) Če je v prostoru, kjer režim ni natančno določen, en sam nekadilec, ki ga dim moti in to jasno pove, je dolžnost vseh kadilcev, da to upoštevajo in ga ne posiljujejo z dimom.

PEPE

Objavljeno
Zadeva je skrajno preprosta.

1.) Kajenje je v bistvu ena zelo nagravžna, smrdljiva in škodljiva razvada (kadilci, ne udrihat po meni, ker tudi sam rauham)

2.) Načeloma imamo javne prostore, kjer je kajenje dovoljeno in prostore, kjer je prepovedano.

3.) Nekadilec, ki trpi v prostoru za kadilce, ima vso pravico, da se odstrani.

4.) Kadilec, ki kadi v prostoru za nekadilce, je brezobziren prasec in mora računati s tem, da bo odstranjen.

5.) Če je v prostoru, kjer režim ni natančno določen, en sam nekadilec, ki ga dim moti in to jasno pove, je dolžnost vseh kadilcev, da to upoštevajo in ga ne posiljujejo z dimom.

PEPE

Enostavno, kakor za koga.

Če bi sami PEPE-ti po svetu hodili prav gotovo.

:wink:

Objavljeno

Jaz sem itak rekla, da se bom letos manj z motorjem pa več s peciklom furala. Bomo videli, če bosta kondicija in finance konc leta v boljšem stanju kot lani.

Objavljeno

od poštenega allinega namena opozoriti kadilce na škodljivost kajenja zaradi zdravja smo sedaj prišli do raznih....... ni prav.

ali ste kdaj pomislili, da so kadilci največji reveži na svetu.

vlečenje cigareta je pogojni refleks dojenčkov, ki so bili dolgo prisesani na materine prsi-tja do treh let in več, potem jih mati na silo odtrga od prsi in po nekaj letih ugotovijo, da jim je cigaret edini nadomestek za mamin dojek, jaz bi to imenoval sesalni refleks, ki ti ostane pol ko ni več mame.

Objavljeno
od poštenega allinega namena opozoriti kadilce na škodljivost kajenja zaradi zdravja smo sedaj prišli do raznih....... ni prav.

ali ste kdaj pomislili, da so kadilci največji reveži na svetu.

vlečenje cigareta je pogojni refleks dojenčkov, ki so bili dolgo prisesani na materine prsi-tja do treh let in več, potem jih mati na silo odtrga od prsi in po nekaj letih ugotovijo, da jim je cigaret edini nadomestek za mamin dojek, jaz bi to imenoval sesalni refleks, ki ti ostane pol ko ni več mame.

No saj kakšen jošek se da še vedno dobit. Pa še bolj zdravo je.

:P :wink:

Objavljeno

Ko so Josipo Lisac vprašali:

dali pušite ?

je rekla:

da,

ali samo prijateljima....

Objavljeno
Ko so Josipo Lisac vprašali:

dali pušite ?

je rekla:

da,

ali samo prijateljima....

...prava pasivna kadilka... 8) ... ampak, a bi se zadrti kadlci tud pr njej zmrdoval??? 8)

Objavljeno
Tako je pa poletni vrt rešitev za vse te probleme.

Niti ne ... ni hujšega ko sediš na svežem zraku v senčki pod drevesom in ti od sosednje mize prismrdi cigaretni dim... bljak :evil:

Hočmajster - točno tako... Uživaš v naravi, vohaš deklico in čudovito morsko hrano na mizi, malo nos namočiš v vinček, pri sosednji mizi pa usekajo Boss Lights, ali pa Galojzesa... :D Yuck.... In v toplem poletnem zraku se vonjave še bolj širijo...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!