twix Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Ja zdej smo pa dobil enih 100 mnenj, idej, predlogov, ki so eni manj, drugi bolj "pametni", mene pa se zmer zanima samo, a je kadeci del motosveta pripravlje sprejeti to "zrtev" in se vzdržati cigaret za tri urice, ko se skupaj druzimo. Saj ni to, da bi jih prisilili v abstinenco, gre samo za to, da bi se odpravili ven ali pa v spodnji del OLP-a na svoj "obrok". Pa naj gredo v po skupinah ali pa v dvije, naj si ogledajo kaksen motor, ki bo stal zunaj, kaksno recejo,... Skratka, naj bo to se en nacin druzenja :P . Tko da, kaj bo zdej DA ali NE? Samo to me zanima.
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Mislim da se to ne bo zgodilo .... NO MOTOSVETOVCI ?! :shock:
RAN Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 za kozlat zbogom fantje in punce - pa srečno - mi nismo za skupaj :twisted: Škoda da tega ne boš več bral. Rad bi ti povedal, da se bom zaradi tega še cel mesec sekiral in to vsak dan po pol ure nekje od 24.00 do 00.30. ves april leta 2003. :cry:
Desmo Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 ...mene pa se zmer zanima samo, a je kadeci del motosveta pripravlje sprejeti to "zrtev" in se vzdržati cigaret za tri urice, ko se skupaj druzimo. Meni se zdi tole izredno nesramno in egoistično vprašanje... :twisted: :wink:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 za kozlat zbogom fantje in punce - pa srečno - mi nismo za skupaj :twisted: Škoda da tega ne boš več bral. Rad bi ti povedal, da se bom zaradi tega še cel mesec sekiral in to vsak dan po pol ure nekje od 24.00 do 00.30. ves april leta 2003. :cry: :P :P :D :D :roll: :roll: 8) 8) Sigurno ja
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 zdej pa resno - to me je pa takooo razjezilo, tako da še to napišem in se odjavim ter zbrišem motosvet iz pc-ja.. take ovce, da vam ni nerodno, pa ti članki... ...ko začnem to razmišljat in svojo 4 letno hčerko gledat, bi kar pobijal za kozlat zbogom fantje in punce - pa srečno - mi nismo za skupaj :twisted: Malo manj surovega mesa in kak apaurin bi znal to zadevo tudi ublažiti.
FLAYO Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Pipa miru :?: No, pa spet kadimo...a ma kdo ogenj mogoce ? ;) Flayo
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Mogoce pipa miru :?: Flayo Ne bi vedel. Konec koncev si ti veterinar. :wink:
pat Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Sicer pa zelo spoštujem nekadilce in se zelo trudim, da ne vohajo moj dim! Bravo! 8) Tudi jaz se držim tega. Kadim. Ne veliko vendar.... V službi ne kadim. Mi gre pa na živce šefinja, ki kadi kot turek in sva skupaj v pisarni. :x Pokadim kakšnega doma na terasi (predvsem poleti), pozimi pa omejim saj se mi ne stoji zunaj na mrazu. :? Prižgem v družbi, če ni moteče, največkrat pa se vzdžim. Ne delam problemov iz tega. :) Zdaj se pa vprašam na zgoraj napisano ZAKAJ HUDIČA, DRAGA PAT, SPLOH KADIŠ? :?: Razvada ali pa navada.
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Zdaj se pa vprašam na zgoraj napisano ZAKAJ HUDIČA, DRAGA PAT, SPLOH KADIŠ? :?: Razvada ali pa navada. OBOJE
Ice Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Zdaj se pa vprašam na zgoraj napisano ZAKAJ HUDIČA, DRAGA PAT, SPLOH KADIŠ? :?: Razvada ali pa navada. tretje; prevec zasluzis.
pat Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Zdaj se pa vprašam na zgoraj napisano ZAKAJ HUDIČA, DRAGA PAT, SPLOH KADIŠ? :?: Razvada ali pa navada. tretje; prevec zasluzis. Sem vedela, da bom nekoč tudi jaz na vrsti. In deležna modrih misli. Hvala. :D Se splača vstrajati.
J Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Nikoli ne kadim v avtu, ne v svojem in ne v drugem (razen rentacar :lol: ) Po dolgem času sem obiskal prijatelja, ki pa je, med časom ko se nisva videla, nehal kadit! Me je prijelo, da enega zapalim in sem mu rekel, da grem na teraso! On meni "Ne ne, sploh ni blema, ti kar pripali!", ampak enostavno nisem imel srca! (pa še njegova zena, ki je tudi nehala, je imela en takšen psycho :evil: pogled, ko sem začel zivcarit z škatlico!)
Filip111 Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Uf, še dobr da mamo travco :twisted: Živim zdravo ! Kadim travo !
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 trava pa je res zdrava ja ..... 100% !! :roll: :shock:
FLAYO Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Mogoce pipa miru :?: Flayo Ne bi vedel. Konec koncev si ti veterinar. :wink: Kaj ma pa veterina s kajenjem? Hmm...ne poznam nobene aktivno kadece zivali :) Baje pa da se za hitrim konjem mocno kadi...a je tukaj kaka povezava? :D Flayo
Ice Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Kaj ma pa veterina s kajenjem? Hmm...ne poznam nobene aktivno kadece zivali :) Flayo steak na zaru,odojek/vol/krava na rostilju,pecene ribe........ itd. itn. :P :wink:
Desmo Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 steak na zaru,odojek/vol/krava na rostilju,pecene ribe........ itd. itn. :P :wink: ufffff, nekomu spet smrdi :twisted: :P :lol:
FLAYO Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 steak na zaru,odojek/vol/krava na rostilju,pecene ribe........ itd. itn. :P :wink: ufffff, nekomu spet smrdi :twisted: :P :lol: Meni mi ne...mmmmmMmMmm....a ma kdo kej cebule pa zenfa?? :) Flayo
bauca Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 steak na zaru,odojek/vol/krava na rostilju,pecene ribe........ itd. itn. :P :wink: ufffff, nekomu spet smrdi :twisted: :P :lol: Meni mi ne...mmmmmMmMmm....a ma kdo kej cebule pa zenfa?? :) Flayo blak :black:
Ice Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 steak na zaru,odojek/vol/krava na rostilju,pecene ribe........ itd. itn. :P :wink: ufffff, nekomu spet smrdi :twisted: :P :lol: Meni mi ne...mmmmmMmMmm....a ma kdo kej cebule pa zenfa?? :) Flayo prinesem! 8) ajvar in tabasco tudi! :P 8)
FLAYO Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 blak :black: Ko bos bla brez autana med komarji bos vesela ce bo kje kaka glava cebule...al pa zraven tebe nekdo ki mu prijetna aroma prihaja iz ust :) By the usput...cigareti odlicno odganjajo komarje.... Flayo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se