Špilferderber Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...612_3075527.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...612_3075527.php pes je lahko tudi nevaren :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Če ste poleti dovolj potrpežljivi in neopazni, lahko vidite v naravi marsikatero zanimivo kačo. Na spodnjih fotkah je belouška pri mojem vikendu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Če ste poleti dovolj potrpežljivi in neopazni, lahko vidite v naravi marsikatero zanimivo kačo. Na spodnjih fotkah je belouška pri mojem vikendu. Lani sem vidla modrasko in modrasa, ki sta ustvarjala naslednji rod modraskov... zanimivo, ni kaj - sliko pripnem, ko jo najdem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Lenči, zgrešila si poanto. Icy je hotel samo diskretno namignit, da ima vikend. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Lenči, zgrešila si poanto. Icy je hotel samo diskretno namignit, da ima vikend. Kurja babja pamet, kaj češ... Sori Icy - luštna kačica ...pred vikendom! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Lenči, zgrešila si poanto. Icy je hotel samo diskretno namignit, da ima vikend. sam je mal temo zgresu, to temo redki gledajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Pobegli kebap :lol1: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...622_3076206.php http://iguana-art.de/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 sam je mal temo zgresu, to temo redki gledajo Glavno je, da jo ta pravi čitajo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 http://novice.siol.net/default.aspx?site_i...d=108&pgn=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 http://novice.siol.net/default.aspx?site_i...d=108&pgn=1 no evo, pa naj se kdo pove da to ni dobra žival Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 najlepša, tik pred legvanom :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Če bi me pa taklele prjatelček z vode reševal, pa že bolš da se najprej utopim :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 O prasica! :o Nikol več ne grem v Iški vintgar <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 :grrr O prasica! :o Nikol več ne grem v Iški vintgar <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Full impresivna slika... Ceprav malce dvomim v resnicnost le-te... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Full impresivna slika... Ceprav malce dvomim v resnicnost le-te... jaz ne bi šla sprobat, če je res :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 jaz ne bi šla sprobat, če je res :nono: Ah dej no... Lahko najprej z katero od mojih probas, kako izgleda, potem pa te peljem do frenda, ki ima doma anakonde. (ceprav je tole na sliki najbolj verjetno piton) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Ah dej no... Lahko najprej z katero od mojih probas, kako izgleda, potem pa te peljem do frenda, ki ima doma anakonde. (ceprav je tole na sliki najbolj verjetno piton) kaj, a da jaz njo pojem al ona mene :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 [attachmentid=75337] Pa je bla tko luštkana miška :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 tele miši očitno uživajo noter.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 kaj, a da jaz njo pojem al ona mene :hmm: :lol1: Se bosta ze sami zmenili :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Tale je mela pa obilno kosilo :wacko: P.S.: Chek out the mouth :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 A je kdo že papal kačo, me zanima kakega okusa je kaj :hmm: a se da kje kupit, kak šnicl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 pr einherjarju maybe :hmm: :lol: resno: js nameravam že par let prit do kače, pa so drugi problemi da je še nimam :D (ja mama ja) Kje se dobi kačo d se najbol splača... OK zveni mal čudno "splača", predvsem, da je zdrava, pa vse OK z njo... In kaj je kot začetniku lepo povedat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se