Ice Objavljeno April 3, 2003 Deli Objavljeno April 3, 2003 ....gume 205/60R15 91 H naslednjih proizvajalcev: - continental - michelin - pirelli - semperit povdarek je na obnasanju gume na mokri cesti/v dezju (cim boljse valda) in zdrzljivosti/kilometrini.komfort in glasnost nista tako pomembna. ce kdo ve/ima cene pri roki ze vnaprej hvala,lahko seveda tudi linke do zastopnikov/servisov,ki imjo z.o. omenjene gume.cena me zanima z premontazo in centriranjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno April 3, 2003 Deli Objavljeno April 3, 2003 A ni to v Austriji cenej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2003 ne.ze sama cena je v slo,kolikor sem se pozanimal,nizja.potem se DDV odbij..... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 ne.ze sama cena je v slo,kolikor sem se pozanimal,nizja.potem se DDV odbij..... :wink: cene so nižje v Avstriji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2003 konkretno za michelin energy (novi model) je cena v aut € 121,20 v MB (po netu sem gledal) je € 128.-; ce odstejem DDV..... razlika pri 4 gumah cca.€ 80.-. da preciziram: kje bi lahko dobil omenjene gume (conti ali michelin najraje) v MB/ptuj ali okolici in kjer mi ne bodo zasustrali z montazo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 konkretno za michelin energy (novi model) je cena v aut € 121,20 v MB (po netu sem gledal) je € 128.-; ce odstejem DDV..... razlika pri 4 gumah cca.€ 80.-. da preciziram: kje bi lahko dobil omenjene gume (conti ali michelin najraje) v MB/ptuj ali okolici in kjer mi ne bodo zasustrali z montazo? Michelina ima čez Špan iz Brezovice pri Ljubljani, prodaja ga pa sigurno vsak vulkanizer (www.span.si) Continental : http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/avto-marovt/continental.htm http://www.gumi-center.si/indexie.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Kot referenco ta vulkanizer. Ceneje v SLO se verjetno ne da dobiti. http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/cenik/c15060.htm Za dež pa definitivno priporočam GY Eagle Venturo. Zdržale so pa cca 30kkm kar je dosti. Se pa na suhem ne držijo ok zato bom letos vzel kaj drugega. LP, Klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2003 hvala vsem za odgovore.zdaj bo treba samo se zvrtati kdo ima kaj na zalogi. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se