tutek Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Lep pozdrav, glede na to da sm gor pridem pregledat samo moto dogodke je verjetno bil tud čas da ze zregistriram, vendar pa razlog za to ni bil ravno na mestu... STIGMATA- a ve kdo kaj se dogaja s to žensko? Nujno jo potrebujem pa je že nekaj mesecev ni v kontaktu! A jo je kdo videl, slišal, karkoli od tega? Vem da je nekaj časa full tukaj gor visela pa sem se prišel pozanimat če kdo kaj ve al se ji je kaj zgodilo ali se je pogreznila v zemljo ali pa... HVALA
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Max jo je pojedel! Poglej kako zardeva :!: :!:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Max jo je pojedel! Poglej kako zardeva :!: :!: HEHE .... viš da je bogi ko nima za jest :)
Ice Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 ......ali jo je pa "pojedel"...... na vsak nacin je max kriv.
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Vbistvu karkoli je že z njo .... me zloooo zanima .... MAX !!?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 ......ali jo je pa "pojedel"...... na vsak nacin je max kriv. Da ne bomo ki tebe sumli :)
Ice Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 a bo kdo bauci razlozil razliko med pojedel in "pojedel :P "?! :twisted: :lol:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 a bo kdo bauci razlozil razliko med pojedel in "pojedel :P "?! :twisted: :lol: Kaj pa če bi mi kr ti ? poznavalec tujih in čudovito čudnih izrazov
pat Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 a bo kdo bauci razlozil razliko med pojedel in "pojedel :P "?! :twisted: :lol: Pa meni tudi! :cry:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 ne upam........ me bo ike po gobci. :lol: Bom ga jaz primla ..... :roll: če verješ
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 a bo kdo bauci razlozil razliko med pojedel in "pojedel :P "?! :twisted: :lol: Pa meni tudi! :cry: Lepo da nisem edina :twisted: :roll: 8) No Ice ?! čakamaaaaaa ...... :shock:
pat Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 No Ice ?! čakamaaaaaa ...... :shock: Saj lahko čist potihem. Bo med nami ostalo. :roll: :twisted:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 No Ice ?! čakamaaaaaa ...... :shock: Saj lahko čist potihem. Bo med nami ostalo. :roll: :twisted: Ja ja ..... :shock: pssssssssssssssssst
Ice Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 pat,ma tebi bi i sapnuo .........samo je dete preblizu. :twisted: :lol:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Max .... mislim da te vsi malo pogrešamo v tem topicu ?! :roll: 8) :shock: Kje si ?! :shock:
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 pat,ma tebi bi i sapnuo .........samo je dete preblizu. :twisted: :lol: Pa dej povej .... če ne pa te bom jaz ×××× ×××××
Mačica Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Hm, če bi me kdo zloooooo lepo prosu, bi lahk zvedla :P :P :P :twisted:
Pravokotar Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Max pa v kotu potiho brunda: I've got you, Under my skin......
bauca Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 Hm, če bi me kdo zloooooo lepo prosu, bi lahk zvedla :P :P :P :twisted: Prooooooooooooooooooooooosim :roll: :) 8) :P
Ice Objavljeno April 3, 2003 Objavljeno April 3, 2003 njena zadnja objava (od stigmate) :arrow: "IKE... :wink: http://www.sirotica.com/soft/male//pic5.jpg " ........ hmmm...... nekako razumem zakaj je ni tukaj. :wink:
Priporočene objave