Pravokotar Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 In the next episode: THE INVADERS (in color) Alien beings from a dying planet. They have come to invade Alfa Pauna. David Vincent has seen them.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 .....dimsi rupsi tudi.....ziher on,ce noben drugi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Došla je tiho i ušla u legendu - STIGMATA !!! poezija by VEČER -toti list stigmata odrpi vrata :evil: drigače pride ata :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 MS News Flash V redakciji smo od anonimnega vira pravkar prejeli naslednjo fotko :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 A ni un tadesni nekam našemu Climberju podoben? :?: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tutek Objavljeno April 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2003 WOW- a veš da če bi hiter to fotko pogledu bi pa to skor lahko bila Stigmata? No razen po kg.- mogoče pa se je zredila in pa bila na plastični operaciji pa je to ona! :!: :idea: :!: Kdo bi vedel. :shock: :?: Sicer pa zgleda da ji bom kmalu na sledi-dobro kaže, javim če bo kaj novega! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 MS News Flash na zvezi imamo posebnega poročevalca, ki poroča eksplozivno za naš stenčas. Žal je že toliko časa na terenu, da smo pozabili, kako mu je ime: Dober večer. Razmere tukaj na terenu so resnično težavne. Našemu snemalcu so ukradli fotoaparat. Na srečo je skoraj istočasno snemalca konkurenčne hiše, ki se je skušal prebiti na WC, pozaugala črna luknja, ki se nahaja le streljaj od našega tabora. Uspeli smo skrivaj rešiti njegovo kamero in v njej zgodovinski posnetek, ki prikazuje vso srditost spopadov med dobrimi in hudobnimi Istočasno smo s spodnjega konca galaksije prejeli potrjeno vest, da se proti kraju spopadov v rabljenem sputniku z veliko hitrostjo pomika odločen bojevnik in neprekinjeno oddaja signal TOOT-TOOT... Samotni volk je privolil v slikanje, zaradi časovne stiske pa je odklonil intervju S prizorišča se bomo spet javili takoj ko nam pošljete dnevnice in zadnjo številko Playboya. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 PEPE Babi ti lahko prinese Playboy, da se ja še kaj javiš. Samo sredina (Playmate) manjka, ker je nabita na notranjo stran WC vrat (ob pogledu nanjo se povsem sprostim in odprejo se vse luknje). Ampak tale s "Climberjem" pa ima karakter. Tutek ali Stigmata nima takšnega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Leon, Playboy je nujno potreben našemu posebnemu poročevalcu in ne meni. Naš analitik domneva, da ga (Playboja) želi (poročevalec) nekako pretvoriti v trdo valuto in si tako zagotoviti nekaj likvidnih izlivov....pardon prilivov. Vsekakor pa lahko Babi kljub temu uleti k meni. Pred potrebo ali po njej. Kar se tiče copatkov, preferiram tiste roza, satenaste, z decentno petko, ki je v osnovni izvedbi spodaj & igrivim cofkom, ki je (tudi v osn. izv.) zgoraj. Ni pa vedno tako - da te ne bo ta info zmedla. Anyways, pred nenapovedanim uletavanjem toplo priporočam obzirne namige via mobi, SMS ali PM. Moj butler se namreč za razbijanje po vratih ne zmeni (slabe izkušnje z rubežniki :? ). @Tutek: vsaka podobnost osebe na določeni fotki s Stigmato je zgolj namerna. Pa še sveža novica MS News Flash: Danes ni svežih novic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Kako gre z iskanjem ? Napredujete ? Al bo treba tirilico razpisat ?! :roll: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Kako gre z iskanjem ? Napredujete ? Al bo treba tirilico razpisat ?! :roll: :shock: cirilico ali tiralico?! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Kako gre z iskanjem ? Napredujete ? Al bo treba tirilico razpisat ?! :roll: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tutek Objavljeno April 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2003 Veš kdaj sem ja že "tirilico" izdal... :?: Z Interpola prihajajo določene informacije, verjetno vidni rezultati bodo- v novem tednu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Morda tudi otipljivi :?: :wink: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Max še zadnič ti rečem .... IZPLJUNI !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 No uganite kdo se je pojavo in že pridno piše na forum .... Stigmata .... WB !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Yaba-daba-dooooooooooo :!: :lol: Stigmata is back :!: Torej pogrešamo samo še: 2.)Barbwire 3.)Titota 4.)Karlo 5.)kačo 6.)nedolžnost 7.)črne št. na Ajsovem TR in po novem: 8.)Tuteka Hmmmmmmm, ...še kar precej robe za poiskat :roll: Predlagam, da se najprej osredotočimo na BW, Tuteka pa začasno pustimo vnemar. Predlog soglasno sprejet. Hvala. PS: sorry, skori puzabu :oops: iščemo še: 9.)sponzorko za greena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Yaba-daba-dooooooooooo :!: :lol: Stigmata is back :!: Torej pogrešamo samo še: 2.)Barbwire 3.)Titota 4.)Karlo 5.)kačo 6.)nedolžnost 7.)črne št. na Ajsovem TR in po novem: 8.)Tuteka Hmmmmmmm, ...še kar precej robe za poiskat :roll: Predlagam, da se najprej osredotočimo na BW, Tuteka pa začasno pustimo vnemar. Predlog soglasno sprejet. Hvala. Lepo- sem vidla da ste me kr med zuvezde poslali... no ja... :evil: TUTEKA-ne bo več!!!!!!!! Oz. zelo dvomim da se bo kaj kmalu vrnil- če najdeš kakšno nedolžnost, aja ne rabim moja ni, moja je še doma! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 OK, črtajmo Tuteka & Stigmatino nedolžnost. Jo mogoče pogreša katera druga :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 OK, črtajmo Tuteka & Stigmatino nedolžnost. Jo mogoče pogreša katera druga :?: Sem te pogrešala veš!?!? Ob prvi priliki te moram spoznat in ti plačat pivo :wink:, si mi vedno bolj všečen :wink: čisto bralno mislim :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Stigmata :oops: :oops: :oops: ...kaj naj rečem :?: Tudi ti si kul. Fino da te Max ni zares požrl & da si se spet prizemljila. Pišuka, bom danes hudo malo spal :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Pišuka, bom danes hudo malo spal :oops: :wink: Nas je več takih!- upam da me ne bo kaka mačka tepla ker te preveč hvalim, no pa da ti ne bo v kako glavo stoplo! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 upam da me ne bo kaka mačka tepla ker te preveč hvalim, no pa da ti ne bo v kako glavo stoplo! :wink: Bogobvaruj :shock: :shock: :shock: Stigmata, po krivem ožigosana bela lilija, kaj pa vendar govoriš :?: :!: :shock: :wink: Grem. Pa pa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 :lol: :oops: :wink: :lol: :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 A je Barbwire že pršla :?: Še ne še :? Prejeli smo državljansko pobudo, da v primeru neuspešnega iskanja v znamenje splošne potrtosti spustimo spodnjice na pol droga. Dajem na glasovanje....nihče proti :arrow: predlog soglasno sprejet. Uredba stopi v veljavo kadar pač komu pride na misel. PEPE v.d. Prezzednik Zveze združenj iskalcev pogrešanih oseb, kač, številk & bajeslovnih pojmov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave