Unknown Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Danes se peljem po cesti moravce-izlake in kar naenkrat je motor zgubil moc, iz izpuha je cudn pokal, max hitrost je bla samo se 50km/h. Se ustavim in mal motor pogledam in je vse normaln zgledal. Pol sm se pa odlocu da grem rajs nazaj domov. No pol sem prevzu se ene 3km in pol sm se odlocu ustavt, da se enkrat pogledam kaj bi blo lohk narobe. Ko sm se ustavu se je zacelo vse kaditi odspodaj pri izpuhu in potem ga je sam zajel ogenj(vnela se je plastika). Jes sm dol skocu in sm ustavlu avtomobile ce ma ksn gasiln aparat(ni ga mel noben) no ko sm jih ustavu ene 5,6 sm pa najdu enga k je mel vsaj 2 plasticni posodi. Na sreco je bla zravn reka tko da sem ga lohk pogasil. Sam skoda je pa velika(del oklepa manja, pol je zvit naprej, vecina cevi ob motorju je zgorenih.....) A mi zdej en lohk pove kako hudica se je lohk to zgodl???????????????????????????????????????????????????????????? :x :x :x :x :cry:
igralec Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 ojej, bom raje R6 potem kupil :shock: a maš original izpuh? pomojem je kje kaj puščalo al pa kej...
Unknown Objavljeno April 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2003 ojej, bom raje R6 potem kupil :shock: a maš original izpuh? pomojem je kje kaj puščalo al pa kej... ma vse mam original ja js tut mislm da je blo neki tazga ma nej gre use u k......
Zok Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 vrjetn je kje kako tesnilo spustilo, ali pa je prislo do napake na elektricni instalaciji. :x vsekakor zelo socustvujem s teboj (vem, kako je, ce se tvoji lubici kej hudga nardi), in upam, da imas kasko zavarovanega! :cry: :cry: :cry: pi es: res pa je, da sem na netu ze videl slike kakih treh pogorelih RGVjev (nic kaj lep prizor!), ceprav so japonci znani po vzdrzljivosti. :x
Hanzi Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Ti bo easyrider kaj več povedal. :oops: Sam ga že nekaj časa nisem videl tu. :? Tudi njemu je lani Italijan vžgal (se) in kar dobro pogorel :evil:
enduraš Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 še en razlog zakaj ne bom nikol aprilije kupu :roll:
Tratnjak Damijan Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 največkrat pride do kratkega stika na elektriki, ampak mi je čudno ker praviš, da je motorju zmanjkalo moči. Lahko bi bilo tudi, da ti je začel teči bencin in je motor zalivalo, dokler se ni vžgal. Razlogov je 100 in težko je sedaj reči kaj je bil vzrok. Škoda, da že takrat ko si se prvič ustavil, nisi raje motorja spravil domov s prikolico.
Zok Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 to je res, a zal mi mogel vnaprej vedeti, da se bo vzgal. lahko da mu je odpovedal en cilinder, ali pa da se mu je predvzig toliko sfu*al da mu ni vec slo nikamor, lahko se mu je kislina akkuja polila po elektroniki, lahko... ...karkoli. :cry: skoda. pa ravno RS250, k jih je tok mal v Si!
Unknown Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 Ma bom vidu kaj bojo na servis rekl. Ni kej, sezona se je dobr zacela
Unknown Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 ...in upam, da imas kasko zavarovanega! :cry: :cry: :cry: ni nimam kasko ker je cena taka da bi lohk s tem denarjem v parih letih kupil nov motor :cry:
D.J. Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 mogoče maš garancijo?, meni je enkrat avtomatik zagorel, je bil pa splet 2 okoliščin, luknja v cinšpuli in puščanje bencina iz fergazarja, samo ko sem zadevo pogasil, mi je bilo za razliko od tebe se prav užitek voziti z osmojenim mopedom probaj ugotoviti izvor, lahko da ti je avspuh kje pregorel ali se premaknil na sponki med koleni in dušilcem in se ti je iz luknje vžgal motor
Unknown Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 mogoče maš garancijo?, meni je enkrat avtomatik zagorel, je bil pa splet 2 okoliščin, luknja v cinšpuli in puščanje bencina iz fergazarja, samo ko sem zadevo pogasil, mi je bilo za razliko od tebe se prav užitek voziti z osmojenim mopedom probaj ugotoviti izvor, lahko da ti je avspuh kje pregorel ali se premaknil na sponki med koleni in dušilcem in se ti je iz luknje vžgal motor ne nimam garancije bom sel se mal pogledal zdele da vidm ce se ksna lukna vid
klemens Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Pokliči na pooblaščen servis ali pa ga kar zapelji tja in začni težiti :) Če nisi kaj sam predeloval ali vgrajeval kakšnih neoriginalnih delov zaradi katerih bi se to lahko zgodilo in je bil redno servisiran bi jaz pričakoval od tovarne da vsaj delno pokrije škodo. Ker to se pa res ne bi smelo zgoditi. LP, Klemen
Unknown Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 Pokliči na pooblaščen servis ali pa ga kar zapelji tja in začni težiti :) Če nisi kaj sam predeloval ali vgrajeval kakšnih neoriginalnih delov zaradi katerih bi se to lahko zgodilo in je bil redno servisiran bi jaz pričakoval od tovarne da vsaj delno pokrije škodo. Ker to se pa res ne bi smelo zgoditi. LP, Klemen ne nism nc predeloval in neoriginalne dele vgradu. Ja to bi blo lepo da bi mi povrnl del skode sam mislm pa da iz tega ne bo nic, dons ni nc vec zastonj
klemens Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Preden začneš sam šraufat ali kakšen od nepooblaščenih servisov vsaj poizkusi to varianto. Vsaj pri avtomobilih se mnogo stvari popravi tudipo preteku garancije ( kulanca ). Odvisno pa koliko je motor star. Mlajši je večja je možnost da so pripravljeni storiti kaj za svoj ugled :)
enduraš Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 če ne bojo kej dal .... mamu jim!!!! :evil: :evil: :evil:
D.J. Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 a je biu motor prek VEIT-a nabavlen, nov, rabljen??
Unknown Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 a je biu motor prek VEIT-a nabavlen, nov, rabljen?? motor sm kupu nov. Je letnik(99), kupljen leta 2001(2 let je bil v trgovini) v Langus motocenter, drugac ga pa vozm na servis ze od zacetka k VEIT-u.
D.J. Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 za moj motor je garancija 2 leti in ponavad začne teči rok od dneva nakupa
Nearrain Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 ... :?: ...kljub vsem "modrovanju" še zdej ne vem o kerem modelu aprilie je govora :x
Ice Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 ... :?: ...kljub vsem "modrovanju" še zdej ne vem o kerem modelu aprilie je govora :x o totile :arrow: :twisted:
gebre Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 ej tole pa ni rs250 :twisted: LP by gebre
Unknown Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 za moj motor je garancija 2 leti in ponavad začne teči rok od dneva nakupa kakor se jaz spomnim sem mel garancije 1 let, pa tud ce bi blo 2 let bi mi ze pretekla ker sm ga kupil sredi marca.
Priporočene objave