aerox Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 na nete sn opazo da še majo aeroxi, blokado nekje pri fergazerju, mislim da na kolenu od fergazera, je tak??? al ni tak?? no jas newem, če še mam jas to notr, če pa mam bi pa rad to dal vun, ker kaki km/h bi žiher dal :D :D bi vsaj 86 po števcu šlo, hehe :D no zaj pa ali ve kdo, keko km/h bi naj to dalo in če potem tudi več žere? pa kolko stane če bi kar kupo drugo kolenu ki ni blokirano??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 ko sem menjo fergazer, sem mogo tudi koleno zamenjat in je stalo mojo okoli 4k sit se mi zdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2003 ja pa misliš da bi to meni ke pomagalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 od polinija racing nastavek za fergazer je 8k...samo stoji pod kotom 45 stopinj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_strudl_ Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 a toj tako imenovana intake manifold? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 ja. to mors menjat pri 19 ali vec frgazerju. pri manjsih pa ni razlike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Jaz mam 19mm fergazer, pa nisem menjal tega LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 10, 2003 Deli Objavljeno Maj 10, 2003 pol pa menjaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 10, 2003 Deli Objavljeno Maj 10, 2003 Ja, menda gre 10 - 15 km/h vec s tem;) ne, saj ne vem;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Kaj je lahko kaj narobe če ne menjam?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Ja, menda gre 10 - 15 km/h vec s tem;) ne, saj ne vem;) ammm a to misls s polinijevem nastavkom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 to je blo samo malo hecanja aeroxa ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 HAHA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se