Ice Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 matr........gre vam tole dobrojutranje in lahkonocenje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 No pol pa nadaljujmo zgodbo o uspehu :twisted: a sem prvi??? :?: :arrow: Lepo popoldne sploh Symruju ki me je prišel pozdravit z močeradom 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Ice: BTW kdaj bo pa peskovnik part II :twisted: :? :?: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2003 ne me rajcat :evil: .......ves,da nisem tam zadolzen :roll: ...... prevec leden 8) ...... matr,USE bi spucu! :twisted: z industrijskim wap-om...... pol pa buldozer cez :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Ice.......lep dan ti želim...... :twisted: 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 ...dan... lep dan zelim... Matr start delayed pri F1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2003 ...dan... lep dan zelim... Matr start delayed pri F1. WTF cares. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 ...cer vsi... ...dan... lep dan zelim... Matr start delayed pri F1. WTF cares. Evribodi, me is evribodi :wink: The race is now on, yes on... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Dober večer :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 No po deževnem preganjanju po Iceovo WTF cares bomo šli lepo pomirjeni spat. še bolje pa bi bilo če bi t rumenmo ratal manever naredit en ovinek prej. :? :roll: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Lahko noč...čez ene 2 uri :? LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Nočko. U 5. del. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Lahko noooooooččččččččč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Lahko noc :shock: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Noc, noc :roll: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 dobro jutro,bil včeraj na jesenicah-snežilo bilo mrzlo ko pes, jaz pa sredi save ribe lovil, mrazzzz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Dobro jutro 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Dobro jutro :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Bro jutrooooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Guten Morgen Herr Oberleutnant! Ich geh jetz mal 'ne Runde Arbeit'n... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Hočem !!!!!!!!!!!!!! Alla Aja.......dan...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2003 jaz bi raje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 A povabiš? Jest pa na konc kavo častim..... :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 dobro jutro,bil včeraj na jesenicah-snežilo bilo mrzlo ko pes, jaz pa sredi save ribe lovil, mrazzzz. :shock: :shock: :shock: Pa pravjo, da so motoristi ubrisan... No saj sedaj že tri poznam, ki so oboje. Pa ujel, si kaj, ujel? Razen prehlada. :twisted: :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 malo, še ribe je zeblo :D pa so ležale za radiatorji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave