Vale Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Jutro! Pa sem mislila, da je na Koroškem mrzlo :cry: FUL ME ZEBE, ker spet ne kurijo DOVOLJ :angry:
Manu Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Dobro jutro vsem! :) Sem spet sveža v službi. :)
Vale Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 (popravljeno) Dobro jutro vsem! :) Sem spet sveža v službi. :) A si se umila :P SymRu: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: Popravljeno Februar 2, 2004. Popravil SymRu
Manu Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 A si se umila :P Ja, tut če ni prvi pondelk v mesecu :D :P
Pravokotar Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 A ni več sobota dan za higieno??? :huh: :blink:
SiR Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 dobar jutar ... PS: kje je "gas gas"?
Vale Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 A si se umila :P SymRu: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr pojma nimaš
HHV Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 (popravljeno) A ni več sobota dan za higieno??? :huh: :blink: Jap, in to dve. Prva v aprilu in prva v oktobru! Takrat se umiva in gate pa štumfe menja, pa če je že treba al pa še ne! Popravljeno Februar 2, 2004. Popravil Horjo horjulis vulgaris
Manu Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Jap, in to dve. Prva v aprilu in prva v oktobru! Takrat se umiva in gate pa štumfe menja, pa če je že treba al pa še ne! Ne, ne ,ne....pri nas na vasi še prva v avgustu - zarad košnje.... ker ti gre vse za gate in za štumfe... pol pa morš nekak to pikanje ven spravt. Pa še enkrat dober dan :) ( da bo sym narisal, da smo :topic: ) :P
AlterMann Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Brv'čer. Konc svešnce. O:-) A je kermo že kej od sveče kanil ??? :rolleyes:
SiR Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Brv'čer. Konc svešnce. O:-) A je kermo že kej od sveče kanil ??? :rolleyes: ja en tak beu stoplen vosek mi je dol kanil ... z nosa :D PS: pa lahko nočas :D
HHV Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 AAAAAUFFFFFF BANDA MOTOMARSOVSKA!!!!! :naughty: Dons bo sonce!! :004 Br' jutr'! :D :D :D :D
Pravokotar Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Horyo nabija! <_< Jutro, Horči & ostala banda. :D
HHV Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Horyo nabija! <_< Jutro, Horči & ostala banda. :D Nope, sem že zjutraj nehal....... aja, upsss, mi pozn pride...... ma Pepi prav.... kot vedno..... En spešl br jutr zate prjatu Pepe! :D :D :D
marijan Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 dobro jutro :D so mi rekli pa jim ne verjamem :hmm:
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Jutro. Danes bo lepo. Hropci že navsezgodaj nizko letajo. :P
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Jutro! Danes sem šla peški v službo, je blo prav lepo, pa še zbudla sem se :D
Pravokotar Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Hropci že navsezgodaj nizko letajo. :P ...nad kukavičjim gnezdom B)
Manu Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 En lep dan, hropci :wub: :004 :K p.s. Zbirate se v jate. B) Kaj to pomeni? :rolleyes: Pomlad bo, pomlad..... :)
Thundercat Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 lahko noč....pa eno bolho za pomoč....če te pa pič....me pa poklič.... :zzz:
Priporočene objave