marijan Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 dobro jutrček, sem zjutraj že vzel eno tableko proti starostnim bolečinam v kosteh, pa mi je kuj boljš :D
AlterMann Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Jutro. :rolleyes: Nč me ne boli. :hmm: A sm sploh še živ. :?
fifty Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 ...bro jutro. Boli me k... :rolleyes: ...se pravi, da je vse v redu z mano :P
Vale Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Jutro! Spet me zebe, torej je vse kot po navadi :D
klimbra Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 (popravljeno) Dobr zjutri Cukra 6,2......OK kr normalno Boli noga.......zoprno!!!!!!!!!!!! Kava je bila mrzla.................moteče!!!!!!!!!!!!!!! Neki me čudno ščemi tam spodaj......bo treba umit :P :P :P :P Katastrofa,pa jest sem sam še za pokopat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Februar 4, 2004. Popravil klimbra
HHV Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Ej, Marijan, katere tablete, a praviš da ti pomagajo??? Ja povej, kere maš, bom še jaz take papcal, da vidim če primejo. :lol1: :lol1: Zajebancija gor ali dol, križ me še zmeraj jebe. V časih socializma me pa nikol ni... :blink: :blink: :cry: Furioso, čeprav stari, ampak do vomitorija pa še zdržimo! Boga mladina, kjer jo prime, se userje... :cry: :cry: :cry: Aja, pa dobr jutr!
marijan Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 so mi predpisaliSirdalud v kombinacijizIbuprofenom, bljak :D
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Dobro jutro. :D Danes sem pa RES dobre volje. :) Ne vem, ne vem.... :naughty: p.s. Upam, da bo tako do večera. :huh:
Vale Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Dobro jutro. :D Danes sem pa RES dobre volje. :) Ne vem, ne vem.... :naughty: p.s. Upam, da bo tako do večera. :huh: Spet sta mela ZORNJAK :grrr
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Spet sta mela ZORNJAK :grrr :grrr :grrr :grrr p.s. Ampak - ne hvali dneva pred nočjo. O:-)
HOMAR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Dobr jutr - če pogledam skoz okn. Bolše bi blo, če bi gledu skoz vizir, sam se bi mi zarosu - men kaže -1
marijan Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 doberdanček, spet smo vstali, težko sicer pol ko pa tablete vzamem je pa kuj bolš :D
Vale Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Jutro ... megla, da se nič ne vidi, komi tole pišem :cry:
AlterMann Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Jutro Vale. Sem meu zanč podobn primer. Pol sem pa očala spucu, je blo pa bolš. :P
Vale Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Jutro Vale. Sem meu zanč podobn primer. Pol sem pa očala spucu, je blo pa bolš. :P Očitno so okna svinjsko usrana :P
Manu Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Dobro jutro vsem. :) Jaz pa ne nosim oken. :P
Vale Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Dobro jutro vsem. :) Jaz pa ne nosim oken. :P NA PC-ju maš ziher montirane :P
Manu Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 NA PC-ju maš ziher montirane :P Pa res. :hmm: Vseeno, dober dan vsem.
HHV Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Najprej se spodob pozdravit! Dobro jutrooooo! :D
kekec III Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Najprej se spodob pozdravit! Dobro jutrooooo! :D ..kontra...!
Priporočene objave