Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jutro!! :yea2:

Objavljeno
Dobro: jutro, dan, večer, noč. :P

Ti s pa zgoden dons...jest sem ti pa tok mahou iz Šmarne gore ob pol šestih zjutrej....

Objavljeno
Ti s pa zgoden dons...jest sem ti pa tok mahou iz Šmarne gore ob pol šestih zjutrej....

:o :o :o

Ob pol šestih sm bil jest na Manu gori. .)

Pa nč nism :yea1:

O:-)

Objavljeno
:o :o :o

Ob pol šestih sm bil jest na Manu gori. .)

Pa nč nism :yea1:

O:-)

Lažnivc! :angry:

p.s.Dobro jutro, dober dan. Pravkar so odšli vrli telekomovci in mi popravili vse ker ni nič delalo.

Je mojster včeraj vrtal v steno pa .... mu ni lihnajbl ratal..... :devil:

Objavljeno

Ma ti po moje že v miže prideš na Šmarno goro. Daj mal zamenjaj, pa pojdi še kam drugam. Magari po štengah tolikokrat gor pa dol, da isto višinsko razliko nabereš. :devil: Pa mimogrede se lahko pri fridižerju ustaviš za enega mrzlega spit. :D

Objavljeno
Pa mimogrede se lahko pri fridižerju ustaviš za enega mrzlega spit. :D

Nč bat, moj frižider je prpravljen tud na najhujše podvige,,,kdo pa še ni vsaj par perov dobu, če se je pr men oglasu? Ustrezno ohlajenih sevede.... mam pa zadnje čase tud prijetno zbirko mrzlih vod, tko, da je poskrbljeno za vse :yea2:

Objavljeno
Lažnivc! :angry:

:

Aha, Fifty, doug je čakala na revanšo od une psihiatrije zanč :lol1: , in pravjo, da kdor čaka dočaka.

SCORE 1:1 :yea2:

Objavljeno

Lahka mi noč :zzz:

Objavljeno

lahko noč družba motomarsovska :yea2:

Objavljeno

Čer .)

Objavljeno

Pa je tukaj petek dan zadetek :doze: ...sem ne vem kdaj bo zadetek,zvečer mam še službo :huh: ...nočko :zzz: ...

Objavljeno

Dobro jutro :yea2:

Objavljeno

Dobro jutro vsem skupaj!! :notworthy:

Objavljeno

dober dan....spet sem nazaj iz morja (ne hodit v kamp v Lucijo=najdražji+umazan+slabo urejen :P ampak sj studenti smo vsega vajeni; edin tistih 2200 na dan/osebo je pa res mal huda).....drgac pa lep dan vsem in se beremo zvecer ko pridem iz sihta <_< :cry:

Objavljeno

:P :P :P

Dons ste pa hitr nehal.....................

Ja Hribovc se poslavlja za dons, KONC šihta...........

In končno dopust.......... :OK: :OK: :OK:

Tko da.......... :zzz: :zzz: :004 :004 :010 :010 :beer2: :beer2: bo dost do konca dopusta.

Imejte se.............

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!