RAN Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Dan! :OK: Sončk, nova frizura, segedin golaž in še danes dopuuuuuuuuuuuuuuuuuust! ( A še koga to spomne na Klimbro? :hmm: ) ← Kakšna pa je to frizura segedin golaž ?? :? :blink: :hmm:
Manu Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Segedin.......definitivno.....vsaj tiste,k so bli v moji sobi .....predvsem zvečer,po obilnem zalogaju SEGEDINA!!!!!! :grim :grim :grim :grim ← Ne, dragi prjatu, mogoče je bil pa pasulj? :hmm: p.s. Ampak itak ne vem, ker me ni blo zraven. :cry:
klimbra Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Ne, dragi prjatu, mogoče je bil pa pasulj? :hmm: p.s. Ampak itak ne vem, ker me ni blo zraven. :cry: ← Pasulj.........pasulj da dihat......segedin......mislm, da ne!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :004 :004 :004 :004 :004
lojzi Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Dan! :OK: Sončk, nova frizura, segedin golaž in še danes dopuuuuuuuuuuuuuuuuuust! ( A še koga to spomne na Klimbro? :hmm: ) ← Mene, ne, Klimbra zadnje dni sam palačinke peče :yea2:
Manu Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Mene, ne, Klimbra zadnje dni sam palačinke peče :yea2: ← Ja, sem slišala. :kva2: Ta cajt, ko sem jaz v toplicah. :rolleyes: O:-) Fantje, ne nabijat! :devil: :angry: p.s. Lojzi, iz dneva v dan imaš lepši avatar! :rolleyes:
Manu Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Kakšna pa je to frizura segedin golaž ?? :? :blink: :hmm: ← Bolj kisla. <_< :OK: Dober dan, RAN. :004 ( da me ne bodo pobrisal VUN iz teme, bi rekla moja prjatlca iz Limbuša.... :) )
AlterMann Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 dobrojutro palačinke, dobrdan segedin, lahkonoč frizurca... .)
motoristek Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Segedinarji :OK: jaz grem spat :zzz:
gebre Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Počas' bo treba spat in upat, da bo v sredo sneg :wub: .
bLuZoNdEr Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 jaaaaaaaa, sneeeeeg :wub: no pol pa hit spat da bo sreda čimprej kle :D lahko noč :zzz:
KeC Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Vam bom lepo zaželel lahko noč. Jaz pa bom še kar lepo kakih 24 ur počakal da bom lahko šel :zzz:
Alla Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Jutro budilka SymRu in Pepe. In vsem ostalim tudi..... Alla :zzz:
KeC Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Dobro jutro vsem, ki ste nocoj vsaj malo spali. Alla tebi pa veliko sreče danes pa bodi pridna. :kva2: (kofeininnikotindanesnajboljšakolega)
Marky Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Ja pa je. Prov dobro jutro je. In vsem skupaj vam ga želim. Dobro jutro!! :D
Priporočene objave