bLuZoNdEr Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 tale je la pa kratka :BUA: jutro :doze:
AlterMann Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Rain drops keep falling... :rolleyes:
Manu Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Rain drops keep falling... :rolleyes: ← ..on my .... :hmm: ..umbrela???!!!! :huh: Jutro. :doze:
AlterMann Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Girls and drops still falling... :OK: Nočko. :004
motoristek Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 (popravljeno) Girls and drops still falling... :OK: Nočko. :004 ← Kaj te je Primož tako zje*al? :lol1: Lahko noč :zzz: Popravljeno November 30, 2004. Popravil motoristek
Black Knight Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Se bo vsaj fino spalo,ko dežek nabija po strehi... :zzz: nočko...
ajgor the mad dog Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Dobro yutro na prvi decembrski dan in svetovni dan AIDS-a :o
AlterMann Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Dobro jutro... .) --------------------------------------------------- Jebala vas SIDA u dupe. :P
Pravokotar Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 "... gliddy glub gloopy nibby nabby noopy la la la - lo lo sabba sibbi sabba nooby aba naba lee lee - lo lo tooby ooby wala nooby aba naba early morning singing song..." Tako smo nekje v sedemdesetih preteklega tisočletja pojali hropci, ki smo bili takrat še obilno mozoljasti. In ko vas, ki ste enako kolosalno mozoljasti danes, sploh še ni bilo... Pojali smo pa zato, ker so takisto smiselno pojali Berger, Claude Hooper Bukowski, Woof in ostala slavna kompanija. V mjuziklu Hair. Itaq. Potem se je Bukowski, C.H., krepko nakadil, posledično mrknil, Berger pa je namesto njega nemudoma odfrčal v Vietnam. Ki je bil takrat moderen. In kjer so ga gvišno foknili rumenci. Meni ga je bilo malo žal. Mojim tedanjim sošolkam tudi, kot sem opazil... Pa ne iz istega razloga (da ne bo Špilferderber spet kaj narobe razumel) Viš, pa me je spet malo zaneslo :huh: Hotel sem napissat samo: Dobro jutro :)
motoristek Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Dobro jutro, sončno jutro :yea2: Ja, Hair :wub:
bauca Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Jutro ... nekam čudno sončno vreme je ... glavno da ne dežuje ... :)
Marky Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Jutro vsem. Pa kdo pravi, da ne dežuje? <_< Se bo treba preselt v bolj suhe kraje. :)
Manu Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Viš, pa me je spet malo zaneslo :huh: Hotel sem napissat samo: Dobro jutro :) ← Vemo. :) :004 Dobro jutro. B)
Priporočene objave