pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Petekmorgen. Sicer je taka megla, da ne vidim nič, ampak vseeno mislim, da je petek. :grim Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil pirrulz
Brihta Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 Petekmorgen. Sicer je taka megla, da ne vidim nič, ampak vseeno mislim, da je petek. :grim Da ne bos v dvomih, res je petek :OK: Zvecer pa rojstnodenvni zur najbolsega frenda :kva2:
Pravokotar Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 Sicer je taka megla, da ne vidim nič, ampak vseeno mislim, da je petek. :grim Yst pa vidim 3 vrane, ki pešačijo. Najbrž je res megla. Zihr je pa petek, to drži kot selotejp B)
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Yst pa vidim 3 vrane, ki pešačijo. Najbrž je res megla. Zihr je pa petek, to drži kot selotejp B) Jaz pa vidim crknjenega goloba v žlebu, ki se še vedno ni razkrojil, čeprav je tam že od prvega alaram avian influenze. Jap, petek je, zagotovo. :grim Petekmorgen. :grim :OK: Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil pirrulz
hrčo Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 Dobro jutro ..... ppppppppeeeeeeeeeettttttttttttteeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk jeeeeeeeeeee in vikend pred vrati :) Že odštevam urice do konc šihta, pol pa juhuhuhuhu :kva2:
Pravokotar Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 Jaz pa vidim crknjenega goloba v žlebu, ki se še vedno ni razkrojil, ... Tič v žlebu je običajno dober znak. Zlasti ob petkih. Razen če je crknjen. Pa še pol ni drame, če ni glih tvoj. Pa še če je tvoj, je marsikaj odvisno od tega, ali je crknjen začasno ali trajno. In od česa je crknjen. In če se ne razkraja (v žlebu), pol ni razloga za paniko spljoh. Sve u svemu, sami dobri cajhni! Petek je res en mega dan! B)
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2006 Objavljeno Februar 3, 2006 dan,u šele zdej vidm da se je full podalšov :D
Black Knight Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 Gram spat...jutri pa kak krog po vasi za pokušino :) ...
hrčo Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 Lahko noč vsem, ki greste spat .... jaz grem pa vn žurat :P
bmwslo Objavljeno Februar 5, 2006 Objavljeno Februar 5, 2006 Eni grete spat :doze: , eni smo pa že pokonc :kva2: . Dobro jutrooo :yea1:
Priporočene objave