manjak Objavljeno Avgust 2, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2003 (popravljeno) Zdej pa še mal panačkat. Lahko noč B) :) Popravljeno Avgust 2, 2003. Popravil manjak
Black Knight Objavljeno Avgust 2, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2003 nočko vsem...spat da se bomo jutr fural k bo ful lepo vreme... B)
lederman Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Dobro jutro vsem, ki ste že vstal. Jz pa spat (po službi)... :lol: :)
Wobewt Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Hrem počiwat po hudičevi Puli :huh: :huh:
igralec Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 po dolgem času spet dobro jutro... seveda da sem te dni spal in vstajal, samo do računalnika nisem mogu :)
Furioso Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Danes še. Od jutri naprej pa dvajset dni morja... :)
manjak Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 O fak, čist crknen sem. Glih iz Italije prletu. Sm šou s fotrom loto vplačat. Jebat ga, je treba poskusit srečo, k je že največji dobitek v evropi do zdaj B) ps: Dober dan ;)
AlterMann Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 O fak, čist crknen sem. Glih iz Italije prletu. Sm šou s fotrom loto vplačat. Jebat ga, je treba poskusit srečo, k je že največji dobitek v evropi do zdaj B) ps: Dober dan ;) A boš dau za en per, če zadaneš ??? B) Zdej bom pa mirno spau, kokr d sm vplaču. Naj vam bo lahka....
Sitko Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Lahko noč, pa bolho na pomoč, če te pa pič, pa mene poklič!
manjak Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 O fak, čist crknen sem. Glih iz Italije prletu. Sm šou s fotrom loto vplačat. Jebat ga, je treba poskusit srečo, k je že največji dobitek v evropi do zdaj B) ps: Dober dan ;) A boš dau za en per, če zadaneš ??? B) Zdej bom pa mirno spau, kokr d sm vplaču. Naj vam bo lahka.... Ej, če zadanem plačam pir vsem MS-ovcem :)
PuBeC Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 ok!!te pa ga kr!!!(sam jaz kr fejst popijem pira če je trebs!!! :P :P :D :D _če drugi časti!!! :lol: :lol: :lol: ) ok!!Zaj pa treba it spat-jutr morm hitr vstat-mam službo(občasno) mati mi je neka zrihtala!! ;) ;) ;) ajd!!! B) B)
Pravokotar Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Ej, če zadanem plačam pir vsem MS-ovcem :) Tole bo najimenitnejša bakanalija v zgodovini Motomarsa! B) Pojdimo nekam v neoskrunjeno naravo in organizirajmo družabne igrice. :P :D
Manu Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 dan! Nisem vedela, da si na drugem koncu poloble. :blink: A z motorjem????? :o No ja, kakorkoli že, lep dan tudi tebi, pri nas bo pa že noč, veš? :) ;)
superca Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Lepo jutro z za malenkost nižjimi temperaturami :P ;) B)
Priporočene objave