klimbra Objavljeno April 14, 2003 Objavljeno April 14, 2003 Pa prijetne in mokre sanje vam želim........nočka!! :oops: :D :D :D :D
HHV Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 dobro jutro,mokri motoristi :D Eh, sej ni blo hudga, je sam mal porosil. :lol: Čaki, čaki, da nisi ti na Klimbrin post mislil? :shock: :shock: N'č bat, sem na suhem ostal. :lol: :lol: :lol: (PrepoznoPrišelDomovPress) Aja, pa b'r jutr želim!
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 pa kaj je to a sm kej faliu :?: :?: :?: a je treba tuki usm tapru dobr jutr/dan rečt in ko greš s foruma se poslovit al sam punkte naberate za zvezdice naj mi en puve kako je s tem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: daminaušeblnerodnkmiježepress
Ice Objavljeno April 15, 2003 Avtor Objavljeno April 15, 2003 nic se ne sekiraj :wink: ....... lahko se cirkuliras,sekirati se ti ni treba :twisted: .... nobeden te ne bo imel za nevljudnega prasca (razen zensk seveda :lol: ),ce se ne bos vsako jutro in vsak vecer _pokoril_ v tej temi. 8)
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 nic se ne sekiraj :wink: ....... lahko se cirkuliras,sekirati se ti ni treba :twisted: .... nobeden te ne bo imel za nevljudnega prasca (razen zensk seveda :lol: ),ce se ne bos vsako jutro in vsak vecer _pokoril_ v tej temi. 8) in Bog je dal drugo zapoved - gl zg prva je bila "trpi" manjkajihšeosempress :lol: :lol:
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 3.) IŠČI :!: :twisted: torejjihmanjkašesedempress :wink:
Ice Objavljeno April 15, 2003 Avtor Objavljeno April 15, 2003 pa ja ni anubis tistega pisal.... :? ......mojo malenkost tlaciti v isti stavek z vzvisenim bitjem je ze samo po sebi sakrileg nad vzvisenim bitjem..... I´m a humble bumble.... -bee :rofl:
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 :oops: TOČNO fak a misliš da me bo zadela kazen kako pa Ice kaznuje kot Zeus - s strelo? ali kako drugače :roll:
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 :oops: TOČNO fak a misliš da me bo zadela kazen kako pa Ice kaznuje kot Zeus - s strelo? ali kako drugače :roll: Nene, mnogo bolj rafinirano....z eno besedo "trpi!"
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pa sj trpim a ni dooohooosssst :cry: :cry: :cry: življenjejetrpljenjepress
Desmo Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 cer cera m (e e) bot. hrast z zelo hrapavo skorjo in bodičasto želodovo skledico, Quercus cerris: spomladi hrast in cer zadnja vzbrstita 8) :roll:
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Objavljeno April 15, 2003 cer cera m (e e) bot. hrast z zelo hrapavo skorjo in bodičasto želodovo skledico, Quercus cerris: spomladi hrast in cer zadnja vzbrstita 8) :roll: :roll: pi..a sm glup k beton razumem kar si napisal - veze pa ne najdem z dorojuto/lahkonoč temo tudglupimorjožvetpress :oops: :oops: :oops:
Priporočene objave