klimbra Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Pa prijetne in mokre sanje vam želim........nočka!! :oops: :D :D :D :D
johan Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Kaj si nor ,keko je že vura.Lehko nouč.
HHV Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 dobro jutro,mokri motoristi :D Eh, sej ni blo hudga, je sam mal porosil. :lol: Čaki, čaki, da nisi ti na Klimbrin post mislil? :shock: :shock: N'č bat, sem na suhem ostal. :lol: :lol: :lol: (PrepoznoPrišelDomovPress) Aja, pa b'r jutr želim!
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 pa kaj je to a sm kej faliu :?: :?: :?: a je treba tuki usm tapru dobr jutr/dan rečt in ko greš s foruma se poslovit al sam punkte naberate za zvezdice naj mi en puve kako je s tem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: daminaušeblnerodnkmiježepress
Ice Objavljeno April 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2003 nic se ne sekiraj :wink: ....... lahko se cirkuliras,sekirati se ti ni treba :twisted: .... nobeden te ne bo imel za nevljudnega prasca (razen zensk seveda :lol: ),ce se ne bos vsako jutro in vsak vecer _pokoril_ v tej temi. 8)
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 nic se ne sekiraj :wink: ....... lahko se cirkuliras,sekirati se ti ni treba :twisted: .... nobeden te ne bo imel za nevljudnega prasca (razen zensk seveda :lol: ),ce se ne bos vsako jutro in vsak vecer _pokoril_ v tej temi. 8) in Bog je dal drugo zapoved - gl zg prva je bila "trpi" manjkajihšeosempress :lol: :lol:
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 3.) IŠČI :!: :twisted: torejjihmanjkašesedempress :wink:
Ice Objavljeno April 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2003 pa ja ni anubis tistega pisal.... :? ......mojo malenkost tlaciti v isti stavek z vzvisenim bitjem je ze samo po sebi sakrileg nad vzvisenim bitjem..... I´m a humble bumble.... -bee :rofl:
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 :oops: TOČNO fak a misliš da me bo zadela kazen kako pa Ice kaznuje kot Zeus - s strelo? ali kako drugače :roll:
Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 :oops: TOČNO fak a misliš da me bo zadela kazen kako pa Ice kaznuje kot Zeus - s strelo? ali kako drugače :roll: Nene, mnogo bolj rafinirano....z eno besedo "trpi!"
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pa sj trpim a ni dooohooosssst :cry: :cry: :cry: življenjejetrpljenjepress
Desmo Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 cer cera m (e e) bot. hrast z zelo hrapavo skorjo in bodičasto želodovo skledico, Quercus cerris: spomladi hrast in cer zadnja vzbrstita 8) :roll:
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 cer cera m (e e) bot. hrast z zelo hrapavo skorjo in bodičasto želodovo skledico, Quercus cerris: spomladi hrast in cer zadnja vzbrstita 8) :roll: :roll: pi..a sm glup k beton razumem kar si napisal - veze pa ne najdem z dorojuto/lahkonoč temo tudglupimorjožvetpress :oops: :oops: :oops:
Priporočene objave