lightning Objavljeno September 10, 2003 Objavljeno September 10, 2003 Jutro in bodite dobre volje navkljub vremenu :lol:
Thundercat Objavljeno September 10, 2003 Objavljeno September 10, 2003 dost je bilo....no ali pa mogoče še sopranove počakam... :kva1:
Nata Objavljeno September 10, 2003 Objavljeno September 10, 2003 :D Jaz pa danes ne bom mogla spat (zaradi nove ljubezni - - če pa bom - pa bom sigurno sanjala o novi fazerki pa kako se vozim z njo. Pa mogoče bom sanjala še Thundercata - kako naju gleda. :D
marem Objavljeno September 11, 2003 Objavljeno September 11, 2003 :D Jaz pa danes ne bom mogla spat (zaradi nove ljubezni - - če pa bom - pa bom sigurno sanjala o novi fazerki pa kako se vozim z njo. Pa mogoče bom sanjala še Thundercata - kako naju gleda. :D sam ti sanjaj :zzz: :naughty:
devilish Objavljeno September 11, 2003 Objavljeno September 11, 2003 dan :OK: če bi mi kdo reku 2 mesca nazaj, da se bom septembra SAMA peljala po ridah, bi mu rekla da se mu meša.... dns sm se sama peljala po ridaaaaaaaah!! :kva2: :D tko da je res DOBR dan :) (aja... pa sm bla še ful vesela k sm prvič pozdravla motorista in sedela za balanco :P) lep dan želim vsem... :)
Priporočene objave