Manu Objavljeno December 12, 2003 Opozori Objavljeno December 12, 2003 'bro jutro, marijan hvala za :004 in :wub: , horjo hropći - a zdej se bo pa še bril zarad tebe :devil: ... :004 , vale, ja.... sam mal še.... :rolleyes: ... Dober dan. Odločila sem se, da bo dober. B)
marijan Objavljeno December 12, 2003 Opozori Objavljeno December 12, 2003 je dober, sonce sije, ptički delajo čiv,čiv, moj maček micka se je zopet nažrl briketov in pokozlal celo kuhinjo, kobila mi je zjutraj stopila na nogo (premalo ovsa v piskru), psica gilda me ni poljubila pri odhodu v službo, no drugače pa je super dan :D :OK:
Vale Objavljeno December 12, 2003 Opozori Objavljeno December 12, 2003 megla je, rosi, Rakun se je stepel s sosedovim mačkom in je cel krvav, Fukica mi je dvakrat skočla na glavo v spanju, lačna sem, zvečer morm pa še kekse spečt, angelčke za Alko pa Allo dokončat, Gaji in Niki darila zavit, kanelone pripravit in zgodaj zjutraj po Mariolinota na fešto it ter ga do sobote popoldan zbrihatat, da bo na novo pripravljen ... JOJ KO JE MENI FAJN ... :010 :D
Manu Objavljeno December 12, 2003 Opozori Objavljeno December 12, 2003 je dober, sonce sije, ptički delajo čiv,čiv, moj maček micka se je zopet nažrl briketov in pokozlal celo kuhinjo, kobila mi je zjutraj stopila na nogo (premalo ovsa v piskru), psica gilda me ni poljubila pri odhodu v službo, no drugače pa je super dan :D :OK: Moj je tudi dober iz podobnih razlogov, razen nekaj nians je različnih : sonce ne sije,megla je <_< , ptički pri nas delajo vič vič namesto čiv čiv :wacko: , naša muca Jakica se ni nažrla briketov in ni pokozlala kuhinje, ker jo je vprejšnji dan povozil avto :( , kobila mi ni stopila na nogo, ker imamo žrebca, le temu pa se zadnje čase sploh ne da stopati, kamoli na nogo :huh: , pri odhodu v službo pa me ni poljubila gilda, temveč fifty..... :wub: No vidiš marijan, čist na različnih koncih sva, pa skor podobno se nama godi.... Da ne govorim o @vale....... :) :004
Thundercat Objavljeno December 13, 2003 Opozori Objavljeno December 13, 2003 lahko noč....... :zzz: :zzz:
CrashOver Objavljeno December 14, 2003 Opozori Objavljeno December 14, 2003 kdo je zaspanec :rolleyes: DOBRO JUTRO!
HHV Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 kdo je zaspanec :rolleyes: DOBRO JUTRO! Jaz! Se šele drugi dan oglasim. :D No, pa današnji b'r jutr'! :D :D (JuhuhuŠeEnDanDoDopustaPress)
Furioso Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 :zzz: :zzz: A zunaj sije sonce? :?
HHV Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 :zzz: :zzz: A zunaj sije sonce? :? Ja! Zunaj marostarskega kotla. Sem ga za hip uzrl, preden sem se spustil v ta šmorn od megle. :angry: :angry: :angry: :angry:
Alla Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Nočka........al pa dobro jutro......karkoli pač že hočete....... :( Alla
Codeine Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 :yea2: :yea2: :yea2: :zzz: :zzz:
dare Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Bila je dolga noč .... :cry: :zzz: :zzz: :zzz:
Manu Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Jest tut, čeprav težko verjamem. :mellow: :huh:
AlterMann Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Jest tut, čeprav težko verjamem. :mellow: :huh: Jutro, Manu. :hmm: A veš, da se mi že encajt zdiš nekam vijolčasta. :P
Manu Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Jutro, Manu. :hmm: A veš, da se mi že encajt zdiš nekam vijolčasta. :P Dan, Alter. :004 A veš, da dokler nam čist plava mi (menda) ni treba skrbet. :hmm: Potem ko bom, pa verjetno nam mogla. Skrbet. :ph34r: ;) :K
Priporočene objave