Skoči na vsebino

Zavarovalnice (vse o zavarovanju, odškodninah, AO+, kasku, AXA asistenci),

Priporočene objave

Objavljeno

Po več kot 20 letih zavarovanja pri Triglavu sem danes prešel na ZM !

Za 1000 ccm / 121 Kw plačal za AO zav. nekaj čez 150 Euro sit za celo leto :OK:

Pred tem sem sicer šel na Triglav in jih povprašal o njihovi ponudbi

pa nič konkretnega.

Verjetno tudi ostala zavarovanja prenesem k njim , čakam ponudbe..

Objavljeno

Po več kot 20 letih zavarovanja pri Triglavu sem danes prešel na ZM !

Za 1000 ccm / 121 Kw plačal za AO zav. nekaj čez 150 Euro sit za celo leto :OK:

Pred tem sem sicer šel na Triglav in jih povprašal o njihovi ponudbi

pa nič konkretnega.

Verjetno tudi ostala zavarovanja prenesem k njim , čakam ponudbe..

drugo leto pa nazaj na Triglav ... ;)

Objavljeno

Če bodo vsaj malo pametni oz. cenejši zakaj ne .)

Objavljeno

Zakaj pa ne, saj se ne ozenis z zavarovalnico.

Ce dela trg, gres k tistemu, ki te preprica s pogoji.

Pa ceprav vsako leto k drugemo.

Objavljeno

Zakaj pa ne, saj se ne ozenis z zavarovalnico.

Ce dela trg, gres k tistemu, ki te preprica s pogoji.

Pa ceprav vsako leto k drugemo.

Seveda.

Madonca če greš pogledat samo kakšne dobičke kujejo....

Takšno konkurenco sem pogrešal vrsto let.

Objavljeno

Prve tri točke držijo. Poznejša izvedba točke 1 pa mislim, da ni mogoča.

Objavljeno

2. uredim zavarovanje za motorno kolo pri ZM (na podlagi točke 1. dobim PR8 oz 30% popusta)

Samo nekaj bi še rad razčistil: jaz osebno imam na avtu 50% oz. 4 premijski razred.

Ali zdaj pri ZM dobim za motor 50% popust na osnovno premijo ali pa me prestavijo v 4 premijski razred in zato dobim 50% popusta?

Upam da je razlika obeh variant razumljiva.

Ker potemtakem, če me/nas prestavijo v PR4, to pomeni da se jim zavežemo samo za eno leto, potem pa imam itak 50% popusta pri vseh zavarovalnicah.

Objavljeno

Samo nekaj bi še rad razčistil: jaz osebno imam na avtu 50% oz. 4 premijski razred.

Ali zdaj pri ZM dobim za motor 50% popust na osnovno premijo ali pa me prestavijo v 4 premijski razred in zato dobim 50% popusta?

Upam da je razlika obeh variant razumljiva.

Ker potemtakem, če me/nas prestavijo v PR4, to pomeni da se jim zavežemo samo za eno leto, potem pa imam itak 50% popusta pri vseh zavarovalnicah.

Prestavijo te v PR4 IN dajo ti 40% ali 50% popusta. ;)

D.

Objavljeno (popravljeno)

Ja, en avto - en motor. Se pa da bonus na motorju tudi podvojit .)

Če že imate na motorju 50% bonusa, ga vseeno prenesete z avta, tistega na motorju pa prihranite... :whistle: In imate en prost bonus za motor, ki vam velja tri leta.

par postov nazaj sem tako napisal :grim

pa si me strokovno želela povozit :headbang:

Popravljeno . Popravil eMBe
Objavljeno

Kako si pa to zrihtal za 150€ pa mi še zdaj ni jasno pa sem velikokrat šel skozi temo.

Namreč jaz sem motor registriral kot 25kw/599ccm pa sem dobil 270€ za plačat

Objavljeno

hu-ra

včer so mi na triglavu povedal, da lahko ponucam bonifikacijo od motornega kolesa tud za kolo z motorjem. he, pa ne bojo šli procentki po gobe :D

Objavljeno

Prestavijo te v PR4 IN dajo ti 40% ali 50% popusta. ;)

D.

Super! Tak odgovor sem želel :OK: Hvala.

Objavljeno (popravljeno)

Kako si pa to zrihtal za 150€ pa mi še zdaj ni jasno pa sem velikokrat šel skozi temo.

Namreč jaz sem motor registriral kot 25kw/599ccm pa sem dobil 270€ za plačat

:slap:

Začni brat tukaj. Jaz bi za 25kW moped plačal 53€ zavarovanja in 37€ cestnin, taks, ... :whistle:

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno

hu-ra

včer so mi na triglavu povedal, da lahko ponucam bonifikacijo od motornega kolesa tud za kolo z motorjem. he, pa ne bojo šli procentki po gobe :D

Samo da ti ne bodo zamorili, da bonifikacije od mopeda ne moreš uporabiti na motornem kolesu, če boš kdaj potreboval.

Objavljeno

Ali si za oba motorja dobil 50 % od avta? Danes mi je zastopnik dejal, da gre iz enega avta samo na en motor?

Za XJR imam že dolga leta 50%. In na teh 50 % sem dobil še dodatnih 50 % (članstvo v motoklubu ZMKS).

Za Vespo so mi iz avta prenesli 50%. Na teh 50 % sem dobil še dodatnih 50 % (članstvo v motoklubu ZMKS).

Tadej

Objavljeno

pravkar me je agent triglava obvestil, da tudi triglav daje 50% popust za člane motoklubov! nadaljne info sledijo! issi a ti veš kaj več?!

lp 6

Objavljeno

Da, ampak zaenkrat daje le popust. To ni bonus. Letos daje popust, drugo leto se ne ve, lahko ga bo dal spet, lahko ne. Bonus pa je -kot sem že večkrat povedala- zadeva, ki se vpiše na polico in vam ostane za vsa leta.

Objavljeno

Da, ampak zaenkrat daje le popust. To ni bonus. Letos daje popust, drugo leto se ne ve, lahko ga bo dal spet, lahko ne. Bonus pa je -kot sem že večkrat povedala- zadeva, ki se vpiše na polico in vam ostane za vsa leta.

Kaj pa popust na 50 % bonus ?

Tadej

Objavljeno

Kaj pa popust na 50 % bonus ?

Tadej

Kaj točno si želel vprašati?

- Triglav : 50% popust (ampak le za člane tistih klubov, ki imajo pogodbo s Triglavom)

- ZM : bonus (ne bom ponavljala v kakšnih razmerjih - beri poste nazaj, kjer sem to razložila) + popust (50% za člane klubov in 40% za nečlane)

Objavljeno

se mi zdi,da so butli pri zavarovalnicah nekaj narobe se zmenli in da bo tega kmalu konec :D

hehe

me baš zanima, kakšno je mnenje zavarovalniškega združenja glede bliskovitih preskokov v 50% premijski razred brez "štepanja let" ...

uživajmo, dokler lahko :D

Objavljeno

Kaj točno si želel vprašati?

- Triglav : 50% popust (ampak le za člane tistih klubov, ki imajo pogodbo s Triglavom)

- ZM : bonus (ne bom ponavljala v kakšnih razmerjih - beri poste nazaj, kjer sem to razložila) + popust (50% za člane klubov in 40% za nečlane)

Na motorju imam že dolga leta 50% bunusa. ZM mi da na teh 50 % še dodatnih 50 % popusta (članstvo v moto klubu, kateri je član ZMKS) in tako plačam le 25 % polne zavarovalnine.

Kaj nudi Triglav v mojem primeru?

Tadej

Objavljeno

kateri moto klubi pa so člani ZMKS,pa da sprejmejo motorista samo kot člana,(naprimer mene :OK: ), da lahko registriram po teh superugodnih variantah...lahko na PM........... O:-)

Objavljeno

kateri moto klubi pa so člani ZMKS,pa da sprejmejo motorista samo kot člana,(naprimer mene :OK: ), da lahko registriram po teh superugodnih variantah...lahko na PM........... O:-)

Najboljš da pogledaš na www.zmks.com

Objavljeno (popravljeno)

Nečlani dobijo na premijo z 50% bonusom dodatno še 40% popusta, člani motoklubov pa 50%.

Razlika med člani in nečlani motoklubov je tako 10% od 50%, oziroma 5% celotne premije. Vprašanje, če se ti zaradi tega splača včlanjevati v nek moto klub, saj boš lahko že za članarino plačal več.

Popravljeno . Popravil Sale
Objavljeno

Na motorju imam že dolga leta 50% bunusa. ZM mi da na teh 50 % še dodatnih 50 % popusta (članstvo v moto klubu, kateri je član ZMKS) in tako plačam le 25 % polne zavarovalnine.

Kaj nudi Triglav v mojem primeru?

Tadej

Točno! Lahko pa zavaruješ na ZM avto, z avta preneseš na motor 50% bonusa, dobiš še 50% popusta, ta bonus, ki ga imaš zdaj na motorju, pa prihraniš, če boš imel kdaj še en motor (velja ti tri leta). Tako se bonus podvoji ;)

Triglav v tvojem primeru ne nudi nič. V kolikor ima tvoj klub pogodbo z njimi, dobijo člani toliko popusta, da plačajo kot bi imeli 50% bonusa - torej polovico letne premije. Ampak, kot rečeno je to popust, ne bonus. Torej le letošnja ugodnost, ki je drugo leto ne bo. Ti pa sploh ne bi imel od nje nič, ker že imaš 50% bonusa.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!