Skoči na vsebino

Prelep dan se je končal v KC-zahvala prijateljem motoristom

gapec

Priporočene objave

V soboto ko se je naredil prečudovit dan sem malo poklical kolege če je kdo za na Grobnik, pa prvi nima registriran motor, drugi je v Bohinju,tretji se mi ne oglasi...

In tako se odločim za eno solo turco do Grobnika. Štartal sem iz Lj. proti Postojni kjer sem srečal neke zelo prijazne motoriste, ki pa so bili prav tako namenjeni tja dol in seveda sem se jim prdružil, ker sam niti nisem točno vedel kje je to. Pred mejo smo šli še na kavo in nato se je začelo dogajati.

Nekaj kilometrov po meji smo prehiteli punce in nato je pri meni tema, ko pa se zopet spominjam je bil pri meni že rešilec in policija. Med tem pa se je zgodilo kar se pač je - slikica je v fotoalbumu pod nesrečni suzuki.

V glavnem zakaj sploh pišem. Rad bi se zahvalil tem dobrosrčnim ljudem, ki so mi pomagali v nesreči zato DOLORES, MATJAŽ, TOMI in BLANKA hvala lepa za pomoč. Bili so tudi drugi ampak se jih na žalost ne spomnim, tudi njim se zahvaljujem in pa seveda mojemu sosedu SIMONU, ki je razbitino spravil nazaj v Slovenijo.

lpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede da si tole že napisal predvidevam da si že doma in prav hudo ne more biti. Ne sekiraj se za plastiko in kovino važen da ti ne boš imel preveč kovine v sebi :evil: . Če boš zdav boš tud za motor zaslužu še :wink:

Očitno so bile tiste punce kar precej hude da so te kar v kliničnega spravle :twisted: :wink:

BTW predlagam da tistim ki so ti pomagali poveš da si se tule zahvalil :oops: :wink: :arrow:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sem imel v soboto na poti do Piknika zmrznjenih blžnje srečanje z avtomobilom.

No, najbolj važno je, da smo vsi celi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni razen ogromnih modric ni nič hujšega. Sem imel velikansko srečo in tega se tudi zavedam.

povej že vendar - kaj pravijo drugi, da se je zgodilo???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gapec a se ti tud poklicno ukvarjaš s preoblikovanjem kovine? :wink:

Žal mi je za tvoj motor , maš pa res srečo ,da se nisi fajn nalomu. Veliko izkušenj za malo modric... fajn :D

Če bi najprej motor vidu bi reku ,da se je motorist ubil do smrti :roll: :? :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud jst sam krizec vidim :shock: :shock: :shock: Zgleda da do grosuplja ne nese :shock: :shock: :D :D :D

No pa itak je vazen da si ti celi in ne da bomo vidli slikco razbitine :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo bom jaz... tole thumbnail... slika drugače ne dela... tko kot vse ostale :evil:

album_thumbnail.php?id=132

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aj aj aj kaj je od motorja ostalo.....sam da teb ni nic, plastika se ze druga kupi pa tud motor se drug dobi...sam si mel pa gromozansko sreco...se sreca... upam da se nobenmu vec nc ne nardi......ker tole je kr mal srhljivo gledat....dejte PAZIT.....

Lp; Rock

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gapec - čist tko, mal me firbec matra: kakšno opremo si pa imel na sebi, da si jo tko dobro odnesu??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo bom jaz... tole thumbnail... slika drugače ne dela... tko kot vse ostale :evil:

No koncno nekdo... 8) Hvala!

:shock: Ampak ta je pa huda :shock:

Gapec si ti se znami :?: :idea: :?: nisem vec preprican o tvoji usodi :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Shit! Suzuki je res grdo zdelan, a bo to sploh kej možno popravt? Sicer se ne vidi dobro ampak vilce so... kje? :roll:

Maš pa tudi srečo, da se ti ni nč hudga zgodilo, ker že jst sm padu "lepo" pa sm si ključnco zlomu, ti pa... ;)

Kaj bo treba zdej kako društvo polomljenih ustanovit ker se mi zdi, da vsi neki padajo. :(

LP duhec

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!