gapec Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 V soboto ko se je naredil prečudovit dan sem malo poklical kolege če je kdo za na Grobnik, pa prvi nima registriran motor, drugi je v Bohinju,tretji se mi ne oglasi... In tako se odločim za eno solo turco do Grobnika. Štartal sem iz Lj. proti Postojni kjer sem srečal neke zelo prijazne motoriste, ki pa so bili prav tako namenjeni tja dol in seveda sem se jim prdružil, ker sam niti nisem točno vedel kje je to. Pred mejo smo šli še na kavo in nato se je začelo dogajati. Nekaj kilometrov po meji smo prehiteli punce in nato je pri meni tema, ko pa se zopet spominjam je bil pri meni že rešilec in policija. Med tem pa se je zgodilo kar se pač je - slikica je v fotoalbumu pod nesrečni suzuki. V glavnem zakaj sploh pišem. Rad bi se zahvalil tem dobrosrčnim ljudem, ki so mi pomagali v nesreči zato DOLORES, MATJAŽ, TOMI in BLANKA hvala lepa za pomoč. Bili so tudi drugi ampak se jih na žalost ne spomnim, tudi njim se zahvaljujem in pa seveda mojemu sosedu SIMONU, ki je razbitino spravil nazaj v Slovenijo. lpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Predivdevam, da je s tabo vse OK?!? Kaj točno je pa bilo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Kaj pa naj bi se zgodilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Glede da si tole že napisal predvidevam da si že doma in prav hudo ne more biti. Ne sekiraj se za plastiko in kovino važen da ti ne boš imel preveč kovine v sebi :evil: . Če boš zdav boš tud za motor zaslužu še :wink: Očitno so bile tiste punce kar precej hude da so te kar v kliničnega spravle :twisted: :wink: BTW predlagam da tistim ki so ti pomagali poveš da si se tule zahvalil :oops: :wink: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Jest sem imel v soboto na poti do Piknika zmrznjenih blžnje srečanje z avtomobilom. No, najbolj važno je, da smo vsi celi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapec Objavljeno April 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2003 Meni razen ogromnih modric ni nič hujšega. Sem imel velikansko srečo in tega se tudi zavedam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Meni razen ogromnih modric ni nič hujšega. Sem imel velikansko srečo in tega se tudi zavedam. povej že vendar - kaj pravijo drugi, da se je zgodilo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 ampak motor si pa fajn razsul! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 o marija :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Mi lahko kdo da link? Jaz ne najdem slike razbitega suzukija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Tule: http://www.motosvet.com/phpbb/album_view.php?id=132 :shock: :? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 gapec a se ti tud poklicno ukvarjaš s preoblikovanjem kovine? :wink: Žal mi je za tvoj motor , maš pa res srečo ,da se nisi fajn nalomu. Veliko izkušenj za malo modric... fajn :D Če bi najprej motor vidu bi reku ,da se je motorist ubil do smrti :roll: :? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Tule: http://www.motosvet.com/phpbb/album_view.php?id=132 :shock: :? :( ko tole kliknem dobim X :evil: :?: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 ko tole kliknem dobim X :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...t=3280&start=60 :shock: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Tud jst sam krizec vidim :shock: :shock: :shock: Zgleda da do grosuplja ne nese :shock: :shock: :D :D :D No pa itak je vazen da si ti celi in ne da bomo vidli slikco razbitine :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 ko tole kliknem dobim X :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...t=3280&start=60 :shock: :wink: :shock: :evil: Torej sva ze dva k rdece vidva :roll: :wink: :idea: :arrow: A lahko nekdo k vidi slikco sm gor prpopa :?: :idea: :arrow: Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 :arrow: Bolj gledam, večji X vidim :?: :idea: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 evo bom jaz... tole thumbnail... slika drugače ne dela... tko kot vse ostale :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 aj aj aj kaj je od motorja ostalo.....sam da teb ni nic, plastika se ze druga kupi pa tud motor se drug dobi...sam si mel pa gromozansko sreco...se sreca... upam da se nobenmu vec nc ne nardi......ker tole je kr mal srhljivo gledat....dejte PAZIT..... Lp; Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Gapec - čist tko, mal me firbec matra: kakšno opremo si pa imel na sebi, da si jo tko dobro odnesu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 evo bom jaz... tole thumbnail... slika drugače ne dela... tko kot vse ostale :evil: No koncno nekdo... 8) Hvala! :shock: Ampak ta je pa huda :shock: Gapec si ti se znami :?: :idea: :?: nisem vec preprican o tvoji usodi :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Fak....! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Shit! Suzuki je res grdo zdelan, a bo to sploh kej možno popravt? Sicer se ne vidi dobro ampak vilce so... kje? :roll: Maš pa tudi srečo, da se ti ni nč hudga zgodilo, ker že jst sm padu "lepo" pa sm si ključnco zlomu, ti pa... ;) Kaj bo treba zdej kako društvo polomljenih ustanovit ker se mi zdi, da vsi neki padajo. :( LP duhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 ...Kaj bo treba zdej kako društvo polomljenih ustanovit ker se mi zdi, da vsi neki padajo. :( LP duhec To se ti samo zdi :cry: :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...=2484&start=105 :idea: :?: za lansko leto :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 ŠE vedno ne vemo, kaj natanko se je zgodilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se