gapec Objavljeno April 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2003 V levem ovinku, mislim da je bil bolj blag sem zapeljal s ceste-v bistvu v obcestni konfin sicer pa me ni nihče videl in tudi sam se ničesar ne spomnin. Če pa bi mi kdo povedal kako se napopa slikica sem gor bi vam jih poslal, ker jih imam nekaj od motorja in nekaj s kraja nesreče. Drugače pa so bolečine vsak dan hujše tako, da se danes komaj še premikam, ampak to paše zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 V levem ovinku, mislim da je bil bolj blag sem zapeljal s ceste-v bistvu v obcestni konfin sicer pa me ni nihče videl in tudi sam se ničesar ne spomnin. Če pa bi mi kdo povedal kako se napopa slikica sem gor bi vam jih poslal, ker jih imam nekaj od motorja in nekaj s kraja nesreče. Drugače pa so bolečine vsak dan hujše tako, da se danes komaj še premikam, ampak to paše zraven. Poznam to glede spomina, sem bil sam že enkrat v taki situaciji :? Zbudil sem se v bolnici in sploh nisem vedel zakaj sem tam :?: LP :lilangel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Gapec, sicer nisem zdravnik, ampak en manjši nasvet. Če misliš, da ti kaj od tvojega telesa ne funkcionira, kot bi sicer moralo kljub pobuškanosti, takoj k zdravniku! Obstaja namreč možnost skritih zlomov, nalomov in podobno. Pazi tudi pri hematomih, če so veliki, zdravnike sam povprašaj, ali ne bi bilo dobro kaj zoper strjevanje krvi dobit ali celo drenažo naredit. Bodi prijazen, a odločen pri priglaševanju svojih težav. Žal spadaš v kategorijo temeljto prebuškanih, kar še ne pomeni, da spadaš v kategorijo temeljito pregledanih. Brez panike, a bodi pozoren na svoje telo. Lep pozdrav in srečno, Ceco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Gapec,...Če misliš, da ti kaj od tvojega telesa ne funkcionira, kot bi sicer moralo kljub pobuškanosti, takoj k zdravniku! ... Lep pozdrav in srečno, Ceco Po moje je samoumevno da se je prikazal pred svojim zdravnikom :shock: ali pac... Ce ne se strinjam z cecom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 ...Če pa bi mi kdo povedal kako se napopa slikica sem gor bi vam jih poslal, ker jih imam nekaj od motorja in nekaj s kraja nesreče... Gapec check you PM :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 ...Če pa bi mi kdo povedal kako se napopa slikica sem gor bi vam jih poslal, ker jih imam nekaj od motorja in nekaj s kraja nesreče... Slikice morajo bit na on-line net-strezniku , ce zelis da se prikazejo :!: :idea: :arrow: :D :idea: :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4089 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Gapec - čist tko, mal me firbec matra: kakšno opremo si pa imel na sebi, da si jo tko dobro odnesu?? :roll: mogoče skafander za v vesolje ?!? Gapec, Ti si po moje rojen pod srečno zvezdo 8) Je*eš pleh, glavno, da si jo ti dobro odnesel :!: :!: Čimprejšnje okrevanje ti želim! LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Ja na kak dodaten rendgen je dobr it men so cez 1 teden odkril se 3 pocene kosti - tako da sem pol lepo se na roko en gips fasal (poleg obeh nog) :( P.S: Motor se bo kej prodajal ... pa to :?: :?: - kolker videm se zadnji konec pa zadna guma se gor drzita .. bi se dal postimat tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Aja se en vprasanje - a je slaba slika al si imel sprednjo gumo cist fertik pred padcem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Dobr si ga zdelo,ni kaj.Čimprej se pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 evo bom jaz... tole thumbnail... slika drugače ne dela... tko kot vse ostale :evil: Evo Gapec FOTKE: URL: http://motosvet.tripod.com/sotocje02/id23.html :cry: :? :shock: :idea: :arrow: Poklikas link ''Gapec in njegov motorin'' in to je to :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Videl slike :shock: :shock: :shock: Dobro si ga odnesel. LP in pozdravi se :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Gapec, pejt vpisat nov datum rojstva na občino ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 a lahko rečem fak???? FAK Ja Gapec, pojdi nov datum rojstva vpisati...... pa če si pameten, teži zdravnikom kolikor časa te bo kaj bolelo, da te pregledujejo. Marsikateremu so sicer najprej poslikali telo, pa nič niso našli, po druem tretjem slikanju so pa našli zlome, počene kosti itd...... ne hecaj se s tem!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 gapec a si še živ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapec Objavljeno April 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2003 Našel se je nekdo, ki nam je napopal slikice, zahvala gre seveda maxxu. Meni se drugače modrice kar celijo in pa nekdo je vprašal kakšno opremo sem imel. Lahko bi rekel, da sem imel popolno opremo konbinezon,škornji, rokavice, čelada in prav to me je po vsej verjetnosti rešilo. Ko se vidimo je runda moja, saj veste rojstni dan v Opatiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Glede na slike moram rečt da imaš res preklemasko srečo da si tale topic napisu. očitno si rojen pod srečno zvezdo medtem ko sem jaz :P :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blaž Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Jaoooooo, sam od tega motorja je pa bolj mal ostal... :shock: :shock: Temu se reče: ROJEN POD SREČNO ZVEZDO!!!!! LP Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Ufff. Suza je razbita, OK, že to me je stislno, ampak potem ko sem videl tiste kamne pr strani ceste oziroma bloke cementa...shit.. kako se reče tistemu? :oops: No očitno se jih nisi dotaknil ker če ne ne vem kako bi blo.. LP duhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Dobr si jo odnesu, glede na prafaktorje razbito Suziko. Lohka bi bilo obratno. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Sem videl slike. Me je kar zmrazilo. Bom še bolj pazu.... Gapec, srečno naprej!! LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Gapec, imaš rad krompir, kaj. :lol: Ko sem videl tisto kamnito ograjo me je kar streslo, ko hudič. A si že plačal za mašo v domači farni cerkvici. :wink: Vse dobro in lepo. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Našel se je nekdo, ki nam je napopal slikice, zahvala gre seveda maxxu. Meni se drugače modrice kar celijo in pa nekdo je vprašal kakšno opremo sem imel. Lahko bi rekel, da sem imel popolno opremo konbinezon,škornji, rokavice, čelada in prav to me je po vsej verjetnosti rešilo. Definitivno, oprema je lahko tisti jezicek na tehtnici, ki je bil po vsej verjetnosti odlocilen :wink: Hehj Gapec Jor Velkom 8) :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se