Rock-46 Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 No to sem iskal. Mi lahko kdo ki se malo spozna na tatooje pove ali je to mozno sploh prenest na kožo ali ne.. Dal bi si ga zadej na lopatico. Ker nevem kako je zaradi odtenkov in ostalih stvari. LP;Rock-46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 premisli...rossi lahko drugo leto zamenja številko.... :P pomoje se da...glede na to kake tetovaže folk nosi, zgoraj prilepljena ni nič posebnega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 sama mam tud en tatoo in tale se mi zdi pa kr kompliciran za narest,ninanse pa tud tile napisi na kombinzonu sk kr zajebani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 (popravljeno) V predeli križa je stičišče živcev,če se ne motim, nekatere boli nekatere žgečka... :grim EIN.....a tvoja je malo sado-mazo :kva2: Nekje se je post zgubil ehmm Rock....motiv se da prenest na kožo, le glede nijans se bi bilo treba poigrat. Čisto isto slik ne boš dobil .) To ti bo najlaže kak profi povedal, oz ti bo znal svetovat kaj se mora spremeniti itd..... Popravljeno Oktober 20, 2005. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Hvala za izčrpne informacije... :) :photo: Lahko pa še po PMju zaupaš kak telefon... :) ← boš umetnino delila z nami? :rolleyes: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 No to sem iskal. Mi lahko kdo ki se malo spozna na tatooje pove ali je to mozno sploh prenest na kožo ali ne.. Dal bi si ga zadej na lopatico. Ker nevem kako je zaradi odtenkov in ostalih stvari. LP;Rock-46 ← Odtenke se da spedenat ampak gled na podrobnosti bi slika morala biti velika...torej hrbet...drugače pa bi bilo treba napise malo "odstraniti" oz. pustiti samo kakšnega,... Čeprav dejsnako je najboljši INFO Reinhard sam.....mora zadevo dideti, oceniti ali lahko ali ne...oz. pri kakšni velikosti lahko zadevo izvede. Bi pa rad ta tattoo tudi sam videl ker je motiv zelo zajeban.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Bi pa rad ta tattoo tudi sam videl ker je motiv zelo zajeban.... ← Ja. Pa blazno domiseln. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 (popravljeno) No to sem iskal. Mi lahko kdo ki se malo spozna na tatooje pove ali je to mozno sploh prenest na kožo ali ne.. Dal bi si ga zadej na lopatico. Ker nevem kako je zaradi odtenkov in ostalih stvari. LP;Rock-46 ← Pa si ti ziher, da si ne bi rajši dal kakega Ginernaua al pa Biaggija gor pikat? :hmm: :lol: :P Popravljeno Oktober 20, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 pomoje se da...glede na to kake tetovaže folk nosi, zgoraj prilepljena ni nič posebnega.... ← Misliš ali veš? Če pogledaš sliko, boš videl ogromno sivin in detajlov... Ločljivost in barvna ločljivost tetoviranja pa je zelo omejena ...pa še podlaga je mehka, bi bilo zlo težko tista stikala pa to tetovirat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Misliš ali veš? Če pogledaš sliko, boš videl ogromno sivin in detajlov... Ločljivost in barvna ločljivost tetoviranja pa je zelo omejena ...pa še podlaga je mehka, bi bilo zlo težko tista stikala pa to tetovirat ... ← V ploterju špice zbrusiš na rotringih, pol pa ploter obrneš na človeka pa ti tud takšnega hudiča najbrž nariše.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 V ploterju špice zbrusiš na rotringih, pol pa ploter obrneš na človeka pa ti tud takšnega hudiča najbrž nariše.... :hmm: ← Če bi hudiča narisalo (predvidevam, da misliš napikalo), bi blo kul. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Če bi hudiča narisalo (predvidevam, da misliš napikalo), bi blo kul. B) ← sej če bi špice zbrusil, pol bi valjda napikalo..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 boš umetnino delila z nami? :rolleyes: :photo: ← Hmmm, vrjetn sem pozabla napisat, da bo na skorajvsemočem skritem mestu :hmm: :P Mogoče bom prlimala šablono :D :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 No to sem iskal. Mi lahko kdo ki se malo spozna na tatooje pove ali je to mozno sploh prenest na kožo ali ne.. Dal bi si ga zadej na lopatico. Ker nevem kako je zaradi odtenkov in ostalih stvari. LP;Rock-46 ← ma dej roki pa navš rossija dajav gor. dal bi pa se itak. odvisen kok velicga. k noben ti ga nebo naredu nevem 10x10cm ampak večjega. ker je preveč dela.če ga je men delu 7 ur pa še grem nazaj da mi bo osenču.... bi pol teb kar ful ful dolg delu.ja drago bo pa tud.sam ti odsvetujem. vsaj na komolc ga ne dat k je tak trplene da je konc, jz osebno bom še šla, sam nikol več na komolc. groza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Ja. Pa blazno domiseln. ← :lol1: :lol1: :kva2: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Hmmm, vrjetn sem pozabla napisat, da bo na skorajvsemočem skritem mestu :hmm: :P Mogoče bom prlimala šablono :D :afro1: ← Kjeeeeeeeeeee??????????????????????? :xx: :whistle: :xx: :whistle: :xx: :whistle: Fotkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :photo: :photo: :photo: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Kjeeeeeeeeeee??????????????????????? :xx: :whistle: :xx: :whistle: :xx: :whistle: Fotkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :photo: :photo: :photo: :photo: ← Bo dragi povedu :devil: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 ma dej roki pa navš rossija dajav gor. dal bi pa se itak. odvisen kok velicga. k noben ti ga nebo naredu nevem 10x10cm ampak večjega. ker je preveč dela.če ga je men delu 7 ur pa še grem nazaj da mi bo osenču.... bi pol teb kar ful ful dolg delu.ja drago bo pa tud.sam ti odsvetujem. vsaj na komolc ga ne dat k je tak trplene da je konc, jz osebno bom še šla, sam nikol več na komolc. groza. ← Lahk si da pa tut Gregsa na CBRi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Lahk si da pa tut Gregsa na CBRi :P ← ker bi blo bolj ziher....za tak tatu lahko pol vsaj reces da si to ti... :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) če ga je men delu 7 ur pa še grem nazaj da mi bo osenču.... bi pol teb kar ful ful dolg delu.ja drago bo pa tud.sam ti odsvetujem. vsaj na komolc ga ne dat k je tak trplene da je konc, jz osebno bom še šla, sam nikol več na komolc. groza. ← draga hitlermädchen, nekako se mi dozdeva, da je to tvoja prva tetovaža (tiste slikice iz bravota in čungalunge ne štejejo). Pa bi te vprašal, kako velik je tisti pajkec na tvojem komolcu? Kajti da te nekdo pika 7 ur, potem pa moraš še nazaj na senčenje it, mora biti tetovaža že kar precejšnja in precej komplicirana. Močno domim, da imaš tako velik komolec. In še vprašanje št. 2: komu si pa dala komolček v obdelavo? Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Tole je meni john delal 6 ur... vse v enem kosu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Tole je meni john delal 6 ur... vse v enem kosu... ← That's my point. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 A je tud od tega odvisno, a je tatu barvast oz. črno-bel, koliko časa te pika? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 A je tud od tega odvisno, a je tatu barvast oz. črno-bel, koliko časa te pika? :hmm: ← jup. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Jst mal ČB senčenga velikosti 30x15 cm pa so me pikal 6 ur....sem mislu da bom malde dobil...ampak se je splačal potrpet:OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se