greenninja Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 ja ej zate sm pa slišala da maš čist odtrgan tatu, pa na čist odtrganmu placu, dj kako fotko gor, al pa če mi jo pošleš na PM da vidm to, k pravjo da maš ful dobrga Na prlimani skici se vid točna lokacija mojga tattooja. :) In iz tega se nadaljuje: slikce nebi bile "primerne" za objavo tle.. :blush: Lp. p.s.: si boš še dala kaj narest ali boš ostala "samo" na tem? Lp, greenninjA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 A slučajno kdo kaj ve o tem, da naj bi bil ta vikend tattoo konvencija (kao) v KUD-u??? Že kar nekaj časa nazaj sem zasledila pri E+ nekaj okrog tega, pa zdaj ne vem točno kdaj naj bi to bilo. Jaz sem nasla samo tole: konvencija tatuja mednarodno srečanje tetoverjev kraj: kud france prešeren (galerija, dvorana, klubska soba) datum: petek 8., sobota 9. september 2006 ura: petek od 12.00 do 24.00 sobota 10.00 do 24.00 A ma kdo se kaj vec informacij? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 prvoaprilski nateg.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Jaz sem nasla samo tole: konvencija tatuja mednarodno srečanje tetoverjev kraj: kud france prešeren (galerija, dvorana, klubska soba) datum: petek 8., sobota 9. september 2006 ura: petek od 12.00 do 24.00 sobota 10.00 do 24.00 A ma kdo se kaj vec informacij? citiram z Tatoo Mato: Konvencija v Ljubljani je žal odpovedana zaradi nesodelovanja med tetoverji na slovenski tattoo sceni... Upajmo na boljše čase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Res je bilo mišljeno da bi se v "KUD Franci si ga Prešerno " v Ljubljani nekakšna kvazi tattoo konvencija. Še dobr da je vse skupaj splavalo po vodi. Če potegnemo črto - ne bo ničesar! Toliko v vednost tistim, ki bi svoj čas vseeno posvetili čemu podobnemu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Tudi jst bi mogu neki še popravt pa dokončat pa.......a ve kdo kjri res obvlada te zadeve, bi lepo prosu za kontakte, ker zdej se bliža sezona pa bojo z brlogow prlezli. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Tudi jst bi mogu neki še popravt pa dokončat pa.......a ve kdo kjri res obvlada te zadeve, bi lepo prosu za kontakte, ker zdej se bliža sezona pa bojo z brlogow prlezli. .) jz sam za tale kontakt vem, maš pa enga ful dobrga tud v LJ, sam vem da ga kličejo Đon pa baje je ful dobr, sam je mau zakompliciran tip, je tak svobodni umetnik, in morš kao mau merkat ka rečeš, sam baje pa ful radi hodjo k njemu. http://www.damiens-tattoo.com/galerija.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Praviš, Tanjuška, da nekoč bo tvoj "rear end" nekako takšen ?! [attachmentid=81151] (utrinek iz FS '06) Za tak plakat pa je blo potrebno par dni, a ?! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Še en tattoo, ampak ne moj! :kva2: [attachmentid=81280] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 jz sam za tale kontakt vem, maš pa enga ful dobrga tud v LJ, sam vem da ga kličejo Đon pa baje je ful dobr, sam je mau zakompliciran tip, je tak svobodni umetnik, in morš kao mau merkat ka rečeš, sam baje pa ful radi hodjo k njemu. http://www.damiens-tattoo.com/galerija.htm John je en od bratov Cecelja...se splaca potrpet njegove muhe, ker je res dober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Eden najboljših tetovatorjev dark imagea,če ne celo najboljši je Paul Booth. Tetoviral že celo vrsto znanih imen,tudi člane zasedb kot so Pantera,Slayer,SlipKnot... dve njegovi tetovaži za pokušino :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Vprašanje: Kje na obali bi se dalo tetovirat? Že v naprej hvala za vaše odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 obujena stara tema :worship: tud jst načrtujem en tatoo...najbrž kitajski pomeni :). Kot že jazbec pravi, kje na obali oz. kje v ljubljani (dober). lp b. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 http://www.lucky-art.com/index.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 jaz pa bi si najraje dal japonske pismenke na meča, pa nadlaket :OK: :OK: ....ma kdo že mogoče to tetovirano, pa kolk kaj stane?? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 jaz pa bi si najraje dal japonske pismenke na meča, pa nadlaket :OK: :OK: ....ma kdo že mogoče to tetovirano, pa kolk kaj stane?? :D :D to ma vsak tretji ... ostali majo pa ali kaj na ramenu al pa na hrbtu, al pa tribal znake okoli nog/rok ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 jaz pa bi si najraje dal japonske pismenke na meča, pa nadlaket :OK: :OK: ....ma kdo že mogoče to tetovirano, pa kolk kaj stane?? :D :D Cool....še en, k bo mel koka kola v kitajščini napisano :doze: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 to ma vsak tretji ... ostali majo pa ali kaj na ramenu al pa na hrbtu, al pa tribal znake okoli nog/rok ... ma bmk, če ma vsak tretji, jaz sem hoto met te pismenke že od zmeraj, ko še niso ble tak popularne, sej jaz ne bi mel samo črk, ampak še kaj zraven, en kolega je mel ful dobro tak nareto na mečih: svoje ime v japonščini pa okol tako sonce kao- ful dobro je izpadlo-- nekaj podobnega bi si jaz dal :D :D :OK: Cool....še en, k bo mel koka kola v kitajščini napisano :doze: . ti najprej loči kitajščino in kitajsko pisavo od japonščine, pol pa se bomo dalje menli :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Tole si jaz mislim o tetoviranju kitajskih/japonskih crk: ma bmk, če ma vsak tretji, jaz sem hoto met te pismenke že od zmeraj, ko še niso ble tak popularne, sej jaz ne bi mel samo črk, ampak še kaj zraven, en kolega je mel ful dobro tak nareto na mečih: svoje ime v japonščini pa okol tako sonce kao- ful dobro je izpadlo-- nekaj podobnega bi si jaz dal :D :D :OK: ti najprej loči kitajščino in kitajsko pisavo od japonščine, pol pa se bomo dalje menli :D :D :D Oba naroda uporabljata Kanji, tako da razlike ni ogromno, je pa res, da imajo kitajci vec pisav, ne samo ene... Slovensko ime v Kanji-ju? fino... Potem pa ti japonec, ki ne bi vedel, kaj pise prebere in prevede: deer, tree-hut, bad breath, fish eggs... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 :kva2: :lol: :lol: :lol1: kar moj orjaški trebuh me boli od smeha, krohota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Vprašanje: Kje na obali bi se dalo tetovirat? Že v naprej hvala za vaše odgovore. ..očitno ni nobenga dobrega na obali :hmm: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ..očitno ni nobenga dobrega na obali :hmm: ... odvisno na kateri obali misliš, na obali Balatona jih je kar nekaj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 odvisno na kateri obali misliš, na obali Balatona jih je kar nekaj :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 hm , u goric mamo mitota... če ne je pa dober Samo iz Zagorja :) dela študentske cene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 hm , u goric mamo mitota... če ne je pa dober Samo iz Zagorja :) dela študentske cene :whistle: kontakt?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se