hrčo Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Od moje valkyre hrbet - Stage 2 (se ena pa bo konca slika) Huuuuuddddoooooooo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pm8134 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Huuuuuddddoooooooo :worship: meni pa ni huuudddd, je pa dober tako da temu lahko rečemo bodyart in avtorju mojster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Od moje valkyre hrbet - Stage 2 (se ena pa bo konca slika) Dober in všeč mi je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Od moje valkyre hrbet - Stage 2 (se ena pa bo konca slika) Full je dober! :worship: Pohvala za idejo in izdelovalcu! :OK: Pa za bolečine tud! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Full je dober! :worship: Pohvala za idejo in izdelovalcu! :OK: Pa za bolečine tud! :grim Bolecine... Valkyra je skoraj zaspala med izdelavo... Pravi, da bolecine sploh ni blo. Zdaj ko skrbim za ta "masterpiece" pa se samo cudim, kako se to celi... Skoraj se ne ve, da je tetovirana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Bolecine... Valkyra je skoraj zaspala med izdelavo... Seveda, če je pa že vsega hudega navajena, ko je s tabo :lol: Sorry, brez zamere, pa mal sm :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Bolecine... Valkyra je skoraj zaspala med izdelavo... Pravi, da bolecine sploh ni blo. Zdaj ko skrbim za ta "masterpiece" pa se samo cudim, kako se to celi... Skoraj se ne ve, da je tetovirana. Ja vino je oddelalo svoje! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Seveda, če je pa že vsega hudega navajena, ko je s tabo :lol: Sorry, brez zamere, pa mal sm :topic: Nic ni receno, da ni nekaj na tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Bolecine... Valkyra je skoraj zaspala med izdelavo... Pravi, da bolecine sploh ni blo. Zdaj ko skrbim za ta "masterpiece" pa se samo cudim, kako se to celi... Skoraj se ne ve, da je tetovirana. Ja sej veš ženske smo pač boljše tudi kar se celjenja tiče :evilgrin: Vino pa tudi pomaga tako, da ko grem jaz bomo tud večkrat nazdravli :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pm8134 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Ja sej veš ženske smo pač boljše tudi kar se celjenja tiče :evilgrin: Vino pa tudi pomaga tako, da ko grem jaz bomo tud večkrat nazdravli :naughty: :topic: a se nismo učili da krvavečemu in premraženemu ne dajemo alkohola, ker širi žile? se vidi da kr neki bluzite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 :topic: a se nismo učili da krvavečemu in premraženemu ne dajemo alkohola, ker širi žile? se vidi da kr neki bluzite Sej je pila pred tetoviranjem, ko še ni krvavela :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 :topic: a se nismo učili da krvavečemu in premraženemu ne dajemo alkohola, ker širi žile? se vidi da kr neki bluzite Ne bit pameten - sem bil zraven, ko jo je tetoviral. Res je bilo vpleteno tudi nekaj Refoska. Zacuda je izgledalo, kot da pomaga - poudarjam izgledalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Kaki novi flek na kom? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Kaki novi flek na kom? :naughty: jap..sam sm ugotovu da sem samo umazan :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Kaki novi flek na kom? :naughty: Jp :P se je ravno dobro zacelilo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Jaz mam nov tattoo čez gornjo polovico hrbta, ampak ga ne pokažem vsakemu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Jaz mam nov tattoo čez gornjo polovico hrbta, ampak ga ne pokažem vsakemu. Eh... ta ti bo zginu čez 2 tedna :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Eh... ta ti bo zginu čez 2 tedna :evilgrin: Nekaj podobnega sem reku fotru, ko sem s prvim domu prišu. S prvim tattoojem, da se razumemo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Jaz mam nov tattoo čez gornjo polovico hrbta, ampak ga ne pokažem vsakemu. A te je kdo z lato vseko čez? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Jaz mam novo bedro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Jaz mam novo bedro. SLIKE? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 SLIKE? :hmm: Kdo zaboga si bedre slika?!? :glare: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Kdo zaboga si bedre slika?!? :glare: :P Lahko tut jest slikam .) :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Lahko tut jest slikam .) :photo: Boš mel kuro za kosilo? :naughty: Vapotek ne pokaže hrbta, jaz ne bedre, tak da se samo menimo lahko, gledamo pa ne. FIN Stopnja bolečine: 0 (nič bolelo, malo peklo po kaki uri, ostalo nič) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Prasca... ja poj pa nič, če nočeta pokazat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se