pirrulz Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 no da se malo pohvalim :naughty: nekaj malega smo v torek naredli Pri kom si delaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Pri kom si delaš? harih :rolleyes: . če ti bo priimek kaj povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 harih :rolleyes: . če ti bo priimek kaj povedal Bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 no da se malo pohvalim :naughty: nekaj malega smo v torek naredli Kaj me te nisi poklical, bi ti jaz za pol cene lepše nardil. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Kaj me te nisi poklical, bi ti jaz za pol cene lepše nardil. :whistle: ja kaj hitlerkreutz na sredu čela :unsure: mater samo bolelo pa je ves :grim pa slonjo nogo mam danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 malo updejta :whistle: aja slabi telefom zato slabe slike :unsure: casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 pa še nekaj starega :trance_33_sleep: no pridejo nove. ampak na drugo nogo.. pol pa se enkrat nekaj melega :grim casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 noro hudo zgleda :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 a to je zate neki malga jst pa še kr nimam keša za tatu sam se neki zajebavm mam pa zdej tok grdo :krneki: :krneki: pa še kr neki je :headbang: :headbang: drugač pa razmišljam da bi si pr GHOST TATTOO (+38641/593-917)dal nardit kdo ne pozna ga tu je predsednik hrvaškega gremiuma, ki pa trenutno živi v sloveniji pa ma zdej novo cifro, zato sm jo dal no jst razmišljam da bi si dal orla nardit :rolleyes: živjeli motoristi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 no jst razmišljam da bi si dal orla nardit :rolleyes: To pa zna povzročit kak glavobol. Ne orel, razmišljanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 a to je zate neki malga jst pa še kr nimam keša za tatu sam se neki zajebavm mam pa zdej tok grdo :krneki: :krneki: pa še kr neki je :headbang: :headbang: drugač pa razmišljam da bi si pr GHOST TATTOO (+38641/593-917)dal nardit kdo ne pozna ga tu je predsednik hrvaškega gremiuma, ki pa trenutno živi v sloveniji pa ma zdej novo cifro, zato sm jo dal no jst razmišljam da bi si dal orla nardit :rolleyes: živjeli motoristi :naughty: kolikor je meni znano je vice-president MC Gremium BiH in trenutno živi in dela v Litiji , sam tolk za info :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Mene pa zanima kok ste se odločl za določen motiv? Pri tetovatorju, al ste že prej našl? Jaz iščem motiv sedaj pa mi je dost stvari všeč in se ne morem odločit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 (popravljeno) Mene pa zanima kok ste se odločl za določen motiv? Pri tetovatorju, al ste že prej našl? Jaz iščem motiv sedaj pa mi je dost stvari všeč in se ne morem odločit. Hja to pa zna bit sranje,če ti je dosti stvari všeč.Jaz sem imel točno že v mislih kaj hočem imet, mojstru razložil in on mi je naredil. :OK: Fajn je da že vnaprej veš kaj bi rad imel,ker ko prideš tja in vidiš vse te slikice, ki jih imajo ponavadi tam, se ti lahko zmeša in več neveš kaj bi imel. :unsure: Popravljeno Junij 8, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 @hilton: haha, ti ja nisi normaln, da pridem jaz taki domu me v naslednji sekundi stara dva fukneta iz bajte hehe nejk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Mene pa zanima kok ste se odločl za določen motiv? Pri tetovatorju, al ste že prej našl? Jaz iščem motiv sedaj pa mi je dost stvari všeč in se ne morem odločit. ah. točno vem kaj hočem met. če ne pa mi on kaj predlaga. no on tako je nastala miranda :grim aja ona toples spodaj. ime pa ni moja pogrutavščina :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfj Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 malo updejta :whistle: aja slabi telefom zato slabe slike :unsure: hilton one nogice na sliki so mi nekam znane! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Mene pa zanima kok ste se odločl za določen motiv? Pri tetovatorju, al ste že prej našl? Jaz iščem motiv sedaj pa mi je dost stvari všeč in se ne morem odločit. Spintaš ene tri motive in si jih obesiš nekam, tako da jih vsak dan gledaš. Potem pa počakaš eno leto, pa boš videl pri čem si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 ja to je dobra ideja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 :evilgrin: Zeljnata glava? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Zeljnata glava? :unsure: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Zeljnata glava? :unsure: eol bog vetra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 No, ti trije so pa moji :naughty: ... pa ni še konec zgodbe :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 No, ti trije so pa moji :naughty: ... pa ni še konec zgodbe :worship: a delfinčka pa nimaš :whistle: leva noga njami, njami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Mene pa zanima kok ste se odločl za določen motiv? Pri tetovatorju, al ste že prej našl? Jaz iščem motiv sedaj pa mi je dost stvari všeč in se ne morem odločit. Jaz sem za večino imela v glavi točno določeno sliko ki jo jre blo treba realizirat ker mislim da je drugače prehudo izbirat motive ker je preveč tega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se