bmwslo Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 jz že odštevam dneve, da si ga dam narest :whistle: :rolleyes: :rolleyes: :slap: :slap: :slap: Daj še mal razmisli med tem ko čakaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Zakaj? Če pa hoče, naj gre :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 :slap: :slap: :slap: Daj še mal razmisli med tem ko čakaš :grrr :grrr...sm jz že dovolj premišljevala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 s5 sm se igrau.... sm se ni ciist dokoncan... je treba v drugo se kaplje rudeče popenzlat, pa roke mal potemnit.... cez 3 tedne ko se fejst poceli.... Ej, kdo ti pa tole s kremco maže? Al to kr sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Ej, kdo ti pa tole s kremco maže? Al to kr sam... Mislim, da je to on pikal, ne pa da so to njemu delal. Drugače pa....sj gre, sam mal gibčen morš bit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 nal gibcn ja.... he he he drgac sm to jz neki kolegici napiku... sm kot sm ze povedu morm se dokoncat... pa sej pocas mi pa neki ratuje.. he he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 lepo zgleda :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 jaz tud... eno majhno pajkico....nekam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 jaz tud... eno majhno pajkico....nekam :naughty: a tam kot je ključavnica naprimer? :whistle: casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 Hilton, Vapo,......mata vaša mojstra kaj časa? ;) Mojga madžara ne dobim....bi si pa neki napikal za božička :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 a tam kot je ključavnica naprimer? :whistle: nkol se ne ve... :whistle: hvala za idejo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 he hehe... men je pa moja tkole zaukazala.... za vsak tak tattoo kot tale kljucavnica npr. je cena 20% visja, in teh 20% gre njej ker mi ona sploh dovoli to izvajat... :whistle: :headbang: :headbang: :headbang: ...pa se pol pejd tattooverja... he he he nooo.. dons sm biu s5 mal delavno razpolozen pa j tole nastal... sicer mi je motiv... :whistle: ... sm tko pac je...stranka ma zmer prou.. :rolleyes: to je to... 2 rce dela: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 Tale je tudi primeren ali pa morda tale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 Tale je tudi primeren ali pa morda tale zelo dobro :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 končno ga imam :rolleyes: :blush: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 končno ga imam :rolleyes: :blush: :wub: In kaj naj bi to pomenil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 In kaj naj bi to pomenil? narisana je zavita črka L in znak za moške.... pomen pa vem samo jz...ker sm ga tud sama narisala....tko da ne povem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 narisana je zavita črka L in znak za moške.... pomen pa vem samo jz...ker sm ga tud sama narisala....tko da ne povem :grrr Love men? ;) to, da si ga sama narisala je res pohvalno. ni ga čez unikaten tatoo, ki ima svoj globji pomen... jaz si ravno izbiram dizajn za moj drugi tatoo. idejo že imam, sedaj jo moram smo še grafično izpiliti, predno grem na prebadanje... l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Love men? ;) to, da si ga sama narisala je res pohvalno. ni ga čez unikaten tatoo, ki ima svoj globji pomen... jaz si ravno izbiram dizajn za moj drugi tatoo. idejo že imam, sedaj jo moram smo še grafično izpiliti, predno grem na prebadanje... l.p. jah...v končni fazi tud to ;)....samo ni to to :D.... ma ja, tud men je fajn, da je čist unikaten...in ne kar neki....recimo kakšne kitajske čačkarije, ki jih ima skor vsak...pa komaj da ve pomen, če sploh ga...ker še kitajci komaj vejo kaj pomeni :whistle: :krneki: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 končno ga imam :rolleyes: :blush: :wub: Fleten copatek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Fleten copatek :D :whistle: :whistle: te imam samo začasno :evilgrin: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) oj... po dolgem casu s5 tu... sm biu na obisku v zagrebu pa... no ja... ker bo kmalu praznicno vzdusje pa sm veliko prezgodaj dobre volje..(prvi sneg...) :) sem se odlocil nekomu PODARITI tattoo... pogoj je le da je oseba/motosvetovec/ka polnoleten/na... zelja pa bi bila da bi biu nek zanimiv tattoo.... kakorkoli ze..: to ni za*ebanci*a...mislim resno!!! kdo bo prvi...??? PS. v izjemnih primerih si pridrzujem pravico odklonit tattoo .... Popravljeno November 24, 2008. Popravil rintintin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 narisana je zavita črka L in znak za moške.... pomen pa vem samo jz...ker sm ga tud sama narisala....tko da ne povem :grrr Mislm, da vem, za koga je tale L... OK, uredu je. Vsaj ni kak skomercializiran tattoo, k ga lahko iz knjige potegneš :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 oj... po dolgem casu s5 tu... sm biu na obisku v zagrebu pa... no ja... ker bo kmalu praznicno vzdusje pa sm veliko prezgodaj dobre volje..(prvi sneg.. .) :) sem se odlocil nekomu PODARITI tattoo... pogoj je le da je oseba/motosvetovec/ka polnoleten/na... zelja pa bi bila da bi biu nek zanimiv tattoo.... kakorkoli ze..: to ni za*ebanci*a...mislim resno!!! kdo bo prvi...??? PS. v izjemnih primerih si pridrzujem pravico odklonit tattoo .... bi se jaz javil, pa v tvojo korist z veseljem odstopim vrstni red kaki simpatični brhki ne dolgo polnoletni motosvetovki... da boš še ti užival... ;) l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 he he he pa te je res ena prehitela... bomo vidl kako bo... piiiiiiiiiiiiiiipppppppppp........... ste drugi v cakalni vrsti.................. he he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se