ELO Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 meni je tista na sliki povsem všeč. lep telešček, športne zizike, stara ni, zanimivi tatooji, piercingi,... zgleda tudi, da se ne sekira preveč, kaj si drugi o njej mislijo... zgleda dokaj svoboden človek. ajoj, ka bi mi lahko delala :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 kuaaa ma hude pirseeeee :kva2: :kva2: ijaaooo :blush: :evilgrin: Tale garant ne pride k nam čez vhod na šihtu brez slačenja....ufff...škoda k nisem varnostnik... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 kot zanimivost, ki sm jo dozivel.... kaj se zgodi ko me kdo ne poslusa.... he he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 a tam kot je ključavnica naprimer? :whistle: Tole je moja soseda. Pod ključavnico se pa ključ not vtakne :whistle: casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Ma sej je čist šikana :hooray: ....nič ji ne manjka. La zakaj bi se Bulletina kaj naredila če bi bila takšna??? Vsake oči imajo svojega malarja :rolleyes: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 tako je...vsake svojega malarja... :yes: ampak moj malar je malo konzervativen...oziroma ni tako zelo liberalen...(povdarek je na zelo) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 tako je...vsake svojega malarja... :yes: ampak moj malar je malo konzervativen...oziroma ni tako zelo liberalen...(povdarek je na zelo) :blush: . . . . . samo tvoja profilna "cartoon" sličica, daje drugačne vtise :whistle: . . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 eee dragi moj...videz lahko zelo vara... :evilgrin: sem čisto navaden kmečki deklič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 jaz sem tudi povsem preprost hribovski fant. problem mojega tatooja je zdaj v tem, da me imajo vsi sovaščani za tetoviranega delinkventa. ker imam spoliran motor mislijo da sem najmanj vodja kakšne bajkerske horde, ki plaši drobnico po teh naših hribih... razmislite torej, ali se tetovirati ali ne, da ne boste imeli kasneje v družbi kakšnih problemov! :) :) :) l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 eee dragi moj...videz lahko zelo vara... :evilgrin: sem čisto navaden kmečki deklič :blush: upppppppppppsssssssss O:-) . . . razmislite torej, ali se tetovirati ali ne, da ne boste imeli kasneje v družbi kakšnih problemov! . . . to ti kot iz filma zgodbo črpaš . . . to res obstaja???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 sejem tetovaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 a ma kdo tattoo k je kej v vezi z motorjem? jaz bi... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 (popravljeno) a ma kdo tattoo k je kej v vezi z motorjem? jaz bi... :devil: jz sm imela v originalu mojega tatuja še motorček :whistle: ampak sm se pol odločila, da ne bi pasal zraven lih najbolj :D mam samo balanco :whistle: Popravljeno December 10, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 moj nov ANTI-RACISM tattoo casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 no neki mal bolj zahtevnega.... 5 ur dela, pa januarja k se zaceli mam se neke pismenke za dodat pa.... zaenkrat pa tkole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 no, pa še moja malenkost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Dokončan tattoo..... vsega skupaj v dveh delih pa je bilo za 11 ur dela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 v povezavi z motorji se bo treba še kej spomnt počas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 ...lepi joški... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaskA Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 Mal pre nizk je slikana. DRGAČ :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 se bo treba še kej spomnt počas Lahko si daš "mene" čez cel hrbet delat. Ti pošljem sliko? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 steve o-vapotek jaz se pa že neki časa odpravlam da bi si kej naredu pa še zdej nimam kake hude ideja mam samo tist k sm si z bucko naredu pred leti med poukom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rintintin Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 evo s5 moje delo k vidm da je tema zamrla... tole je bilo cca 1,5 urce dela.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Rešila problem s tetovažo na križu :krneki: , prostor je zapolnjen, edin če dam mal dodelat pa si povrh dam fršlus nardit :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se