Brdaus Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Sin moj,...odpuščeno ti je...le tablico postavi tako kot pravi zakon :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: PREKLETA QRBA :angry2: :angry2: MATER JIM P....CAJSKO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Grešil sem in pojedel ves evrokrem. :blush: Stara me bo, seveda če zve, ubila! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 22, 2006 Deli Objavljeno Julij 22, 2006 Grešil sem in pojedel ves evrokrem. :blush: Stara me bo, seveda če zve, ubila! :grim kupi novga ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 Sin moj,...odpuščeno ti je...le tablico postavi tako kot pravi zakon :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ne, ne tko enostavno pa ne gre :grrr na pokoro si pozabu :kva2: nkol ne boš župnik :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 Pokora ti je pravilna postavitev tablice ;) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se