Manu Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Proti koncu veselice nekje v cerkljanskih hribih : On : Ej, Fanči bejžva ma če u grome.... le dej no.... :rolleyes: Ona : Ja, krucefiks Puolde, ki wa pa tam pačejna wab tač ur???? :blink: On : N ma bowa ljegla , an pa cure ukop teša.... :ph34r: :lol: B)
bauca Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Proti koncu veselice nekje v cerkljanskih hribih : On : Ej, Fanči bejžva ma če u grome.... le dej no.... :rolleyes: Ona : Ja, krucefiks Puolde, ki wa pa tam pačejna wab tač ur???? :blink: On : N ma bowa ljegla , an pa cure ukop teša.... :ph34r: :lol: B) :lol: :D :lol: B) Jaz tu vem eno ali dve (tri) .... : • "Jaz sem tebi všeč, kaj pa ti meni?" je vprašal Črnogorec. • Na hišni zabavi je mladenič nagovoril dekle: "Oprostite mi, da motim. Jaz sem tukaj tujec. Mi lahko poveste, kje stanujete?" • "Punčka, rad bi te povabil k sebi," reče mladenič prikupni deklici. "Hvala, toda nisem za!" "Toda - jaz ne povabim vsake!" je uporen fant še naprej. "Tudi jaz ne zavrnem vsakega povabila." :lol: B) :D HAHAHAhahaha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se