SiR Objavljeno April 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2003 Recimo ... Ali pa: če bi bil Petek dovolj usposobljen in opremljen tudi v tej smeri, se mu to najbrž ne bi zgodilo. Da. Škorpijona vsakemu novinarju. Pa črni pas. Pa spoznavni večer z vsemi mučnjatorji v Sloveniji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 __________________________________________ zelje je zdravo :wink: Se ne bi mogel bolj strinjati :wink: zelje je zdravo, zato kadim travo.... dober tek obema, v konzumaciji svežih, kuhanih ali sušenih :twisted: listov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 dober tek obema, v konzumaciji svežih, kuhanih ali sušenih :twisted: listov Boglonaj, D.J., vendar so bili danes na jedilniku iglavci :silly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 oh, si pa tradicionalen in tradicija je predvidljiva priporočam kaj okusnejšega in sočnejšega, za dušo in telesni ustroj! :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 oh, si pa tradicionalen in tradicija je predvidljiva priporočam kaj okusnejšega in sočnejšega, za dušo in telesni ustroj! :angel: Hehe, D.J., si pozabil, da sem dvojček :!: :evil: & :angel: v eni osebi. Zakrknjen tradicionalist & 200% razvratnež. Kje je torej predvidljivost :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 mogoče samo v tem, da jih lepo število poznam, torej me ne moreš pretentat :roll:, tvoja zvijačena nepredvidljivost vodi najdlje v dvojno predvidljivost...dvojiški sistem 1...0..., če ni eno je drugo torej imaš kot tradicionalistični razvratnež rad nune-spodaj brez :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 mogoče samo v tem, da jih lepo število poznam, torej me ne moreš pretentat :roll:, tvoja zvijačena nepredvidljivost vodi najdlje v dvojno predvidljivost...dvojiški sistem 1...0..., če ni eno je drugo torej imaš kot tradicionalistični razvratnež rad nune-spodaj brez :wink: Nicht immer, D.J., nicht immer. Und immer öfter auch nicht. (modif. Klausthaler) Kompleksna sprijenost dvojčkov ne podleže preprosti logiki dvojiškega sistema. Že priljubljeni prof. Walter Motalen nas je pred leti učil, da ne gre enačiti matematične logike s filozofsko (kaj šele z logiko človeške nravi - zrno dodal P.) Torej namig: ne pričakuj nepričakovanega. Pod nobenim pogojem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Torej namig: ne pričakuj nepričakovanega. Pod nobenim pogojem... ....in tako se je krog strnil. (je prav napisano? sklenil boljse? :oops: ) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 ne pričakuj nepričakovanega. Pod nobenim pogojem... torej pričakujem pričakovano, kar sem pričakoval sem tudi pričakal vse besede so plod enice, na vsak način razložljive in definirljive in vse zamolčano je plod ničle; skrite, neizražene želje dvojiški sit. je grob izraz, človek res ni stikalo ja - ne, je pa v pravilnem in nefiksnem doziranju dveh skrajnosti možno doseči notranji mir in skladje - torej tudi zate obstaja pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 @ Ice: zgleda da nimaš pripomb na mojo, kakobirekel,...."nemščino" Šment, sem veseu :lol: :lol: :lol: @ D.J.: LP, PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 ce je pa res..... ahem :oops: ..... prav. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 da se vrnem na kolkortoliko originalno temo: včeraj zopet po TV sojenje morilcem podjetnikov (mafija stajl) vezanje na stol, mučenje, razrezovanje in splavarjenje kosov po Savi je bil način torej se o dogodku poroča vestno in pravočasno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Kakor kdaj... kakor za kaj! :wink: Ne drži pa to lih vedno :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Dobri moj Volk, pretepsti kogarkoli je ekvivalentno napadu na pravico slehernika, da ni pretepen, je širjenje svobode tistega, ki tepe na račun tistega, ki je pretepen, je dejanje trenutka, ko skozi povrhnjico "omike" prodre atavistična zverinskost, trenutka, ko argument moči gladko povozi moč argumentov.... Ne morem se strinjati, da je novinar zaradi poslanstva obveščanja kaj bolj nedotakljiv kot jaz. Ali moj otrok. Ali nenazadnje ti. Sem mogoče kakorkoli napak razumel tvoj post? Se čist stinjam s tabo, da je nedotakljivost posameznika svetinja. In sta bel in črn, dohtar in fizikalec enaka. Hotel sem povedat, da gre v tem primeru lahko(in verjetno gre) za napad na inštitucijo(ne medij), ki naj bi jo novinar predstavljal. Tako, kot je npr. v ZDA čist drugače sankcioniran uboj policaja kot pa uboj sam po sebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 .............................. Hotel sem povedat, da gre v tem primeru lahko(in verjetno gre) za napad na inštitucijo(ne medij), ki naj bi jo novinar predstavljal. Tako, kot je npr. v ZDA čist drugače sankcioniran uboj policaja kot pa uboj sam po sebi. Ja, štekam, in ravno to se mi zdi narobe. Ampak kaj lahko se motim. Na politiko se namreč ne razumem in se nočem razumeti. Pravzaprav mi je žal, da sem sploh smetil v to temo. No ja prav velike škode pa menda tudi ni......... LP, PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Kakor kdaj... kakor za kaj! :wink: Ne drži pa to lih vedno :!: vedno, vedno :lol: zmeraj in povsod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se