Skoči na vsebino

50 v 125

Gloga

Priporočene objave

Me zanima ce bi lahko npr.:

na 50typhoona alpa na 50runnerco lahko spravu masino od 125 istega modela?

Tko mislm ce ma 50kubicn na istem mestu sraufe za masino kot pa 125?

Ce kdo razume kaj hocm povedat-pol nj kr.. :)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še registrirat bi blo zaj****. Homologacija pa to...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi stvar delala, bi blo to tut potrebno :!:

Seveda pa more prvo delat :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na Runnerja 50cc gre gor komot 125 masina, saj je okvir popolnoma enak kot od 125ke. Razlika je le v amortizerjih, vilicah....

V poštev pride tudi drugi hladilnik.

Poznam par tipov, ki so na svojega Runnerja 50cc spravili gor kar 180ccm mašino. Najdel se je tudi en tip, ki je dal masino od Runnerja 180ccm na ZIP-a. :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v Celu ma en nigga' runnerja z rumeno tablco, pa ga se nisn vidu d bi po obeh kolesih startu (tip raztura), ror ma pa tak d se ga na 400 cc skuti neb sramoval... :twisted: :twisted: mislim d je 125, mozno pa tud, da je 180, se nisem ugotovu, k ga se nism od blizu vidu... ...to veselje me se caka... :twisted: :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Argh.... :)

Zj nocem se glih stabo kregat, ampak k sm ze tolk pameten ti bom pa se to napisov.

Poglej kar se tice h kategorije v redu, ni "mopeda" cez skuterja.

Pocen vdrzevanje, manjsa poraba kot tomosi, da se ga za dost v redu ceno dobit, itd..

Kar se pa tice a kategorije, no res da sm bl mahnen na motorje z menjalnikom, se mi pa res zdi bedarija, no ce ze zvis v mestu poj je to druga pjesma..

Npr. ce se pa ti hocs pelat mal po avtocest ga fajn napikat alpa ga sopat po nekih ovinkih k se prvic peles po nijh je pa to dost varnejse z enduro ali cestnim motorjem with big wheels..

Sicer nevem kaksne poante ni tukj samo fora je v velikosti gum ubistvu..

Upam da tega nism prevec zbluzil pa se kerga prevec uzalu.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tist nigga hod na mojo šolo in sm ga že večkrat vidu...sej se res kr dober pele po zadnji..ma pa runnerco 125..ampak s nobeno 125 (skuterjem) se ni umetnost po zadni pelat :)

Pred enim letom še ni blo nobenga problema reg. 125 kot 50...si reku da nimaš papirjev, podpisal da je 50ccm in je blo..zdej pa ni šans :/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam nevem, peesda, airbox je vlek za pol masine, auspuh tud - kok folk na Slandru ni to opazu??? :?

je pa kr đek d ga je tkle registriru!! :twisted: :D js osebno si neb upu pojavt tm pa rect d je 50ka... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!