Pravokotar Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Samo v razmislek... ...če kdo kupuje novo makino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Kul..sam nekam dost je treba odštet za ta kipec! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 ne ne ne ne ne....... dragi kolega pepe...... to NI "Emily".... :arrow: to je prava Emily,ne pa tista cenena kopija...... pa se prevec jih je tam,definitivno. :P :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2003 ne ne ne ne ne....... dragi kolega pepe...... to NI "Emily".... Da ni :?: :shock: Ne me basat! Mi hočeš obzirno namignit, da gre za čisto običajen nateg :?: :?: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 ne ne ne ne ne....... dragi kolega pepe...... to NI "Emily".... Da ni :?: :shock: Ne me basat! Mi hočeš obzirno namignit, da gre za čisto običajen nateg :?: :?: :roll: .....in to od straga.......da da...... c c c c c :roll: ....valda nisi kupil macchineto s tako figurino?! :shock: ....ker ce si.... :? .......al so te..... :P 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2003 FAQ :oops: :evil: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 FAQ :oops: :evil: :wink: :arrow: here http://www.motosvet.com/phpbb/faq.php :rofl: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2003 :rofl: Nemoj sad da psuješ na strane jezike :evil: I tebi :rofl: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 :rofl: Nemoj sad da psuješ na strane jezike :evil: I tebi :rofl: :P :lol: jawohl! zum befehl,herr obernategmajster! :robot: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Meni je pa "novi" rollsov kipec prav vsec... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 Meni je pa "novi" rollsov kipec prav vsec... :oops: Jp, tak zanimiv... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 ...........nakazuje na to, kaj je edina skrb lastniku tega avtomobila! :onfire: :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 ...........nakazuje na to, kaj je edina skrb lastniku tega avtomobila! :onfire: :multi: .......da njega (lastnika) ne nategnejo od zadaj?! :shock: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 12, 2003 Deli Objavljeno April 12, 2003 bi reku da on druge nateguje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se