Jacque Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 >Midva potrebujeva. = Jaz hočem. > >Ti se odloči. = Pravilna odločitev bi ti morala biti do zdaj ze jasna. > >Naredi kar zelis. = Karkoli ze naredis bos pozneje ze dobil svoje... > >Pogovoriti se morava. = Nekaj mi ni vseč... > >Seveda... kar nadaljuj. = Nočem, da to naredis! > >Nisem razburjena! = Seveda sem razburjena, ti bedak! > >Ti si... pravi moski. = Obriti se moras in preveč se potis. > >Nocoj si zelo pozoren. = A sploh kdaj mislis se na kaj drugega kot na sex?! > >Nisem preveč čustvena! In ne pretiravam! = Imam menstruacijo. > >Bodi malo romantičen, ugasni luči. = Tezave imam s celulitom. > >Ta kuhinja je tako nepraktična. = Hočem novo hiso! >Zelim si nove zavese... = ...in preproge in pohi±tvo in tapete... > >Potrebujem nove čevlje za poroko. = Preostalih 40 parov jih je napačnega odtenka bele barve > >Nekaj sem slisala. = Opazila sem, da ze skoraj spis... > >Me ljubis? = Prosila bi te, da mi kupis nekaj zelo dragega. > >Kako zelo me ljubis? = Danes sem naredila nekaj, kar ti zagotovo ne bo >vseč. > >Takoj bom pripravljena = Sezuj čevlje in najdi kaj dobrega na TV. > >Imam debelo rit? = Reci, da sem lepa. > >Moras se naučiti komunicirati. = Preprosto se strinjaj z mano. > >Me sploh poslusas?! = [Prepozno, si ze mrtev...] > >Ja = Ne > >Ne = Ne > >Mogoče = Ne > >Zal mi je. = Tebi bo kmalu zal. > >Ti je vseč to, kar sem skuhala? = Preprosto je za pripraviti, zato se kar >privadi... > >Je bil to otrok? = Spravi se iz postelje in bodi z njim dokler na zaspi. > >Sploh ne kričim! = Seveda kričim, ker se mi zdi to pomembno! > >Edino, kar bova kupila je posodica za milo. = Seveda je samoumevno, da bova sla na kozmetični oddelek, na oddelek s čevlji, pogledati moram, če imajo kaksno novo torbico in te roznate rjuhe bi bile v spalnici videti čudovito. Upam, da si vzel s sabo kreditno kartico...
smeško Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 hmmmmmmm :roll: tole sem pa že nekje na MS vidu! nej uganem: klonk??? :roll:
Jacque Objavljeno April 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2003 Nebi vedu...!!!!!!!!?????? :!: :?:
Max Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Sej ne bo prvic :twisted: :idea: :arrow:
Thundercat Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Čist vse je res!! :D Probal na lastni koži!! :lol:
kekec III Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 ...prepisano iz moje knjige življenja.....
bauca Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla lp 8)
igralec Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Čist vse je res!! :D Probal na lastni koži!! :lol: jest sem pa včeri dve od teh slišal :lol:
Zok Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla lp 8) je rekla zenska... 8) :twisted: :twisted: :twisted: pi es: nothin' personal!! sam mam prav rad zenske... ...khm... ...zensko... 8) :D
bauca Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Moški so april kadar dvorijo in december, ko so poročeni. Dekleta so maj ko so deklice, nebo pa se spremeni, ko so poročene žene. Shakespeare William
Zok Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 moski so prasci. zenske so prasice. Zoran Jazbinsek :twisted: :twisted: :twisted: pi es: nothin' personal, sam preblisk je bil!! :D :D :D
king4ever Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 moski so prasci. zenske so prasice. Zoran Jazbinsek :twisted: :twisted: :twisted: pi es: nothin' personal, sam preblisk je bil!! :D :D :D ujoj, tota pa je kruta za oba spola!
igralec Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 moski so prasci. zenske so prasice. Buy an Aprilia Zoran Jazbinsek & Alberto Beggio :twisted: :twisted: :twisted: pi es: nothin' personal, sam preblisk je bil!! :D :D :D :P
green Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Zakaj žalite prasice? :twisted: :lol: :silly: :wink:
Alla Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 moski so prasci. zenske so prasice. Zoran Jazbinsek :twisted: :twisted: :twisted: pi es: nothin' personal, sam preblisk je bil!! :D :D :D Ampak ni ga čez dobrega prasca....... :wink: :lol: :twisted: 8) Alla 8)
green Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Prašič je kralj živali! :arrow: torej:PRASICA JE KRALJICA!VMES SE PA NAJDE KAKŠNA KI JE POTEM KRALJICA VSEH PRASIC!Hierarhija je povsod! :twisted: :lol: :wink:
Ice Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 ...prepisano iz moje knjige življenja..... blefer. :P :lol:
Zok Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 [cenzura] ...je pa jeba, ce ma prasica 2 prasca... :evil: :evil: :evil:
bauca Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 moski so prasci. zenske so prasice. to je itak znano vsem :D :D :D :D
Zok Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 hmmmmm... ...se sprasujem o morali moskih, glede na to, da je prasica HUDA zmerljivka, prasec pa ze kar del vsakdana... :? :( (sm na zenski strani!! :twisted: )
bauca Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Ti se kr poglobi v to .... mogoče še kaj pametnga skup spraviš :)
Zok Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 sj sn se, pol so me pa vsi mal cudn gledl kao d sn mal prfukjen...
Zok Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 ej bauca... a to je tvoja slikca??? zgledas hudo dobr za prasico... :twisted: :twisted: :twisted:
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 A sta vidva čist not padla? :roll: :shock: :roll: :shock: :?:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se