Onim Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 Noče kazat zadnjih topicov, zakaj? Piše, da je avtor zadnjega posta nekdo drug kot pa je v resnici??? lp, Onim
Ice Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Zanimivo, ne? :splat: :2gunfire: :snipersmile: :microwave: :silly: :0X: :lol: :lol:
johan Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Zanimivo, ne? :splat: :2gunfire: :snipersmile: :microwave: :silly: :0X: :lol: :lol: Kaj se bomo strelali ali bote zrihtal to?Mi je kar št.objav zmanjšalo.Pa se tak trudim.
Codeine Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Zanimivo, ne? ja, ful :D Jaz se še sedaj čudim, kaj bi to lahko bilo... :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Desmo Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Si bo še kdo mislil, da je ta forum defekten :roll: :wink:
Codeine Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Si bo še kdo mislil, da je ta forum defekten :roll: :wink: Saj bo bolje, če ne danes pa jutri, če ne jutri pa pojutrišnjem...če ne pojutrišnjem pa čez teden, mesec... :lol:
SiR Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Saj bo bolje, če ne danes pa jutri, če ne jutri pa pojutrišnjem...če ne pojutrišnjem pa čez teden, mesec... :lol: "Ob letu osorej" :)
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Mi je kar št.objav zmanjšalo.Pa se tak trudim. hmmmm....... cudno.....res cudno...... le kaj bi to lahko bilo?! :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se