eliminator Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če mi bo uspelo dokončati ispit pridem kot šofer :D če pa ispita še nam naredu pa kot sopotnik :roll: A to mas iSpit iz pravopisja? :wink: :lol: :lol: lp
Jasa Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Če mi bo uspelo dokončati ispit pridem kot šofer :D če pa ispita še nam naredu pa kot sopotnik :roll: A to mas iSpit iz pravopisja? :wink: :lol: :lol: lp Če je temu tako, potem menim, da boš prišel kot sopotnik. ;) :twisted: :twisted: :twisted: Lp Jaša, Honky
kekec III Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 pa toliko je bil navdušen :D :D jebat ga.. 8)
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Če mi bo uspelo dokončati ispit pridem kot šofer :D če pa ispita še nam naredu pa kot sopotnik :roll: A to mas iSpit iz pravopisja? :wink: :lol: :lol: lp Najprej je važn da nardim ispit za motor :twisted: poj se bom pa "mogoče" začev s svojmu pravopisam ukvrjat :evil:
vrho1679 Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 26.mali traven... Čaki mal a ni v nedeljo 27.04. :shock: :?: Tako tudi na našem sporedu piše.
eliminator Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Če mi bo uspelo dokončati ispit pridem kot šofer :D če pa ispita še nam naredu pa kot sopotnik :roll: A to mas iSpit iz pravopisja? :wink: :lol: :lol: lp Najprej je važn da nardim ispit za motor :twisted: poj se bom pa "mogoče" začev s svojmu pravopisam ukvrjat :evil: Pa cimprej se zacni UKVRJAT! :wink: :lol: :lol: :twisted: :twisted: lp
RSM Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Nameravam iti, ups nameravamo iti prvič na blagoslov k Novi štifti 27. 4. Ker se baje se vse skupaj prične v Ribnici bi prosil če mi lahko kdo zaupa uro in kraj kje se zadeva prične. Hvala
kekec III Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Nameravam iti, ups nameravamo iti prvič na blagoslov k Novi štifti 27. 4. Ker se baje se vse skupaj prične v Ribnici bi prosil če mi lahko kdo zaupa uro in kraj kje se zadeva prične. Hvala center Ribnice...menda ob 10 uri dopoldan...
AndY1 Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Zdej bi pa enega prosil, da mi pove, kje in kdaj bo jutri ta blagoslov, kam moramo priti in kaj je s tem štartom?
Lucky Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Zdej bi pa enega prosil, da mi pove, kje in kdaj bo jutri ta blagoslov, kam moramo priti in kaj je s tem štartom? Jutri je blagoslov v Mirni Peči. Baje se zberemo ob 10-ih pred motelom Grosuplje in tako kot lani skupinkso pičimo tja.
MARJA Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Zdej bi pa enega prosil, da mi pove, kje in kdaj bo jutri ta blagoslov, kam moramo priti in kaj je s tem štartom? Jutri je blagoslov v Mirni Peči. Baje se zberemo ob 10-ih pred motelom Grosuplje in tako kot lani skupinkso pičimo tja. .... in ne pozabite dežnih kombinezonov. Mogoče pridem tudi jaz.
Max Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Zdej bi pa enega prosil, da mi pove, kje in kdaj bo jutri ta blagoslov, kam moramo priti in kaj je s tem štartom? Tako kot je napisal Lucky (vendar neobvezno = ko voli nek izvoli :wink: ) Najava tuki 8) priporocljivo pa je takole: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=572
AlterMann Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 Trenutno rahlo rosi. Če bo nehal, se vidmo kar v Mirni peči. Kamnška sekcija pride čez Bognšperk. (Za Moto dogodke, iz Domžal, AlterMann.)
transalp Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 Eh... Moja Transa žal ne bo nared do "žegna" v Novi Štifti. :cry: Če bi mi kdo od "železne ekipe" (Kekec, Pepe, Udi, Fisherman, Bladzo,...) lahko od tam prinesel letošnjo spominsko značko, bi bil nadvse hvaležen. :oops:
vulcan Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 LP. Motoristi iz okolice Litije imamo zbor 09.45 preb Mustang barom (ob glavni cesti Šmartno - Bogenšperk) v Šmartnem pri Litiji, kdo je zainteresiran lahko gre z nami. :D
Black Knight Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 A bo letos tud golaž.Njjaammmmm...
burgy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Sem prebral vse pa mi še zdaj ni jasno kdaj in kje se tole začne? Je pa res mal zoprno, če bo že ob desetih, za tiste, ki bodo (bomo?) v soboto v G. Radgoni! Prvič je težko vstat zgodi zjutraj, v primeru slabšega vremena pa bi znalo biti še malo hladno tkole ob 8h zjutraj :roll:
Leteči Objavljeno April 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2003 Glede Nove Štifte: Zbor je v Ribnici ob 10h (center Ribnice) LP Leteči
pero Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Če ne drugega se že po leseno žlico splača it!!! :D :D :D :lol: :roll: Spet bo lušno!!! :!: Ciao,by Pero
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Glede Nove Štifte: Zbor je v Ribnici ob 10h (center Ribnice) LP Leteči a je to pri klubu :D
vragica Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Pri cerkvi, kjer je veliko ( :? no ja recimo) parkirišče... pri 700+ motoristi boš pa ja našel...
marijan Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ne da ne bom našel, raje pir plačujem klubu kot pa lokalnim gostilničarjem :D
vragica Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ... če bo taka gužva kot v Mirni peči, do pira sploh prišel ne boš... :P :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se