Pravokotar Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 A tisto si bil ti? O:-) Yep! :rolleyes:
SiR Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ronyji, a mene si vidla, k sem ti mahal dol z oblakov?
Ronja Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Symči, le kdo bi tebe lahko zgrešil? :devil: O:-)
Netman Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 SymRu :OK: ! Pozabla povedat - bila na Novi štifti, bilo je OK :OK: ! Netman: V bistvu je res to najbolj važno - da smo se imeli fajn in da je fajn izpadlo. In drugo leto se spet vidimo - edino lepše vreme si še lahko želimo (malo bolj toplo) tisti, ki pridemo bolj od daleč: naju z MarelicO je vsej 400km zeblo :kva2:
Rocky Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 Netman in MarelicA, a sta bila vidva tista na Viragotu 250, ko sem vaju prehitel in počakal na AC takoj za tunelom pri Vranskem. Zamenjal sem vaju za nekoga drugega. Kar se pa tiče patra Nika pa spoštujem vajino mnenje. Saj smo Free Country. In, če na teh straneh nekateri pišejo totalne umotvore, da boli glava, imata vidva vso pravico napisati svoje mnenje. Thats all! Ker predvidevam, da sta iz totega eka, se dajta kaj oglasit ob torkih po 20:00 pri Mladi lipi v Zg. Radvanju, kjer najdeta motosvetovce regije Maribor. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY .)
Netman Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 Netman in MarelicA, a sta bila vidva tista na Viragotu 250, ko sem vaju prehitel in počakal na AC takoj za tunelom pri Vranskem. Zamenjal sem vaju za nekoga drugega. Kar se pa tiče patra Nika pa spoštujem vajino mnenje. Saj smo Free Country. In, če na teh straneh nekateri pišejo totalne umotvore, da boli glava, imata vidva vso pravico napisati svoje mnenje. Thats all! Ker predvidevam, da sta iz totega eka, se dajta kaj oglasit ob torkih po 20:00 pri Mladi lipi v Zg. Radvanju, kjer najdeta motosvetovce regije Maribor. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY .) Pozdravljen Rocky: res sva bla midva :D Samo sva glede na to, da ni šlo hitreje ko 120 prišla precej za tabo :wacko:. In kak si se imel na žegnjanju? K Lipi pa sva imela namen prit že po prejšnji krvodajalski akciji - samo nama ni zneslo. Hvala za povabilo - sigurno enkrat pridema :beer2:
Nagaya Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Symči, le kdo bi tebe lahko zgrešil? a je meni kdo kaj pozabil povedat :angry: :angry: :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se