D.J. Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 preko linka do poučnih filmčkov (nisem znal direktnih linkov narest :oops: ) http://www.motosvet.com/gallery/view_album...bumName=album04
pupa Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Zdej pa vse vem......... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :wink:
Kaiser Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Bomo sprobal.... če gre to res tako. :lol: LP Tjaša
Rude Boy Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Kateri šolski program je to ? Smer šivilja - krojač ?? :wink: In kdaj je vpis ? :?
Ice Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 :shock: zakaj bi se naj kusval s kartonom?! ...dajal na korencek kondom?! :? ......khem.... "cespljo" © by pepe bi tudi drugace "pojedel" :P .........4. filmcek.... a so tle koga probali utopiti?! :turn-l: ............pri tej "sestri" se najbolj "trden" ohlapi.......garant! ...............a to ma iz grupnega tretji obrok?! ...................al je nezen..... :roll: :lol:
Thundercat Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 A tako se to dela....jst pa že nekaj let neki čist druzga delam! :roll:
kekec III Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 preko linka do poučnih filmčkov (nisem znal direktnih linkov narest :oops: )http://www.motosvet.com/gallery/view_album.php?set_albumName=album04 :wink:
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 A tako se to dela....jst pa že nekaj let neki čist druzga delam! :roll: Ti vsaj nekaj delaš, jaz sploh nič ne delam... Hvala za posredovanje posnetkov, spet sem za odtenek pametnejša! :lol: Edino me zanima ali se vse to dela, dogaja, ve enakih časovnih razmerjih ali... :?:
D.J. Objavljeno April 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2003 kdor ne razume čistega pointa filmčkov....to je še iz časov, ko je bil svet črnobel, danes je to malo drugače, se pa je korenin vedno treba zavedati!!!!!
bauca Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 kdor ne razume čistega pointa filmčkov....to je še iz časov, ko je bil svet črnobel, danes je to malo drugače, se pa je korenin vedno treba zavedati!!!!! točno tak !! 8) ampak vseeno pa še vedno prav pride !! :D
Pervy Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 he he he to pa niso filmi iz katerih sem se jaz učil :twisted:
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 he he he to pa niso filmi iz katerih sem se jaz učil :twisted: A to pol pomeni da imaš ti drugačno tehniko? A je boljša? A kak film priporočaš? :wink:
Zok Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 ...busty nurses... :twisted: :twisted: :twisted:
Pervy Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 za "žensko ljubezen": 75 nurse orgy ali 72 cheerleader orgy za "veliko" ljubezni": american bukkake ali kakšen iz serije GGG (grosse titten brauchen sehr viel sperma (igra tudi naša cassandra), betty in spermagluck, zu jung zum slucken,....), serija anabolic gangbang,.... sicer pa je tega OOOOOOgromno, boš morala bolj natančno povedat kaj točno bi se rada naučila ali izpilila tehniko :twisted: aja josephine mutzenbacher 1-4 so pa itak klasike z elementi vsega! :wink: (še pomnite tovariši) :twisted:
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ma ne vem lih če bi jaz to tehniko... :oops: Če bom že, bom prečekirala ono Jožefino! :wink: - če to sploh kaj pomaga :?: :roll: :?:
volk Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Vale ma pa Rumeno ruto, rumeno ruto Vale ma... 8) :wink:
bauca Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Vale ma pa Rumeno ruto, rumeno ruto Vale ma... 8) :wink: Kaj pa s tabo je ? Pesniško nadarjen si ? :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se