Pravokotar Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Brihtno ..... 8) Mi je dalo mislit o mojih otrocih .... glede na to da jih moja starša nimata :roll: :shock: Lp PEPE ..... keep on good work ..... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Vseeno bi bilo zanimivo ugotoviti ali je to bolezen moderne dobe. Ali obstaja kakšen primer, ko v takem primeru tudi stari in prastari starši niso imeli otrok :?: :idea: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Se nikoli ne ve :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!: :?: Hm.....pol tud jst tega ne bi pisal....očitno jst bom imel otroke!! :wink: Mogoče pa ata ni hotu .............. z ...mamo.............. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 ...Pepe, ne samo to da jih niso imeli - načeloma jasno - sem ter tja je prišlo do izjeme (kot povsod) vendar pa so bila takrat degenerativna stanja produktov bistveno bolj poudarjena pri takšnih parih. Velikokrat se je zgodilo (98,5%), da je imelo takšno dete ob rojstvu več ušes kot pa zob... Si predstavljate? Žalostno ampak tako je. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Ste mi pa polišpal dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Sem spada tudi dejstvo, da danes živeči katoliški duhovniki ne bodo dočakali dne, ko se bodo lahko poročali. Njihovi otroci pa morda že.... :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2003 @ Anubis: vznemirljivo je tudi statistično dokazano dejstvo, da je delež otrok, ki se rodijo brez tiča, blizu 50%. Družba jih potem neusmiljeno stigmatizira s tem, da morajo nositi roza copatke :? Kam pluvamo :?: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!: :?: :lol: :lol: :lol: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 dr.pepe mengele.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Vseeno bi bilo zanimivo ugotoviti ali je to bolezen moderne dobe. Ali obstaja kakšen primer, ko v takem primeru tudi stari in prastari starši niso imeli otrok :?: :idea: :roll: Seveda obstajajo. Tisti so pod rubriko : nemam ni oca ni majke tetka me rodila :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Če vaši starši niso mogli imeti otrok...ha,ha,ha!Edini, ki ga potem najebe, je Jezus osebno, ker njegovmu fotru ni ratalo. Aja, saj jo je duh nategnil. Se opravičujem če sem koga užalil ali če sem biblijo spremenil-ta ni moja najmočnejša stvar! :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Sem spada tudi dejstvo, da danes živeči katoliški duhovniki ne bodo dočakali dne, ko se bodo lahko poročali. Njihovi otroci pa morda že.... :roll: :wink: Hm.......a ni celibat deden? :roll: :lol: Alla 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 deden? :lol: :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 ...bolj beden kot deden... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2003 Hm.......a ni celibat deden? :roll: :lol: Alla 8) Bojda ni. Se pa šušlja, da je precej kapljičnih infekcij. Zlasti med osebami istega spola. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Seveda je, saj ga že tisočletje in več dedujejo iz roda v rod, celibat namreč :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 normalno :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 štrk torej le ne gre v pokoj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!: :?: BRRRRUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ta je pa dober...... :lol: :lol: :lol: :lol: kaj dober........ enkraten :rofl: :rofl: :rofl: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Julij 27, 2011 Deli Objavljeno Julij 27, 2011 V zadnjih osmih letih je genetika zelo napredovala in kmalu bomo gledali dirke pravih Kentavrov, če bo šlo tako naprej. Znanostjeneustavljivapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 27, 2011 Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Tole igračkanje z genetiko ne bo nič kaj dobrega prineslo..... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 27, 2011 Deli Objavljeno Julij 27, 2011 To si ugotovila, k si mene vidla :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 27, 2011 Deli Objavljeno Julij 27, 2011 Genetika je kul; obstaja upanje da bo ratal ustvart žensko ki bi bla logično in razumsko bitje; to bi bla res največja pridobitev za svet in širše; mojamiska in suzuki 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se