Skoči na vsebino

Genetika

Pravokotar

Priporočene objave

Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!: :?:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brihtno ..... 8)

Mi je dalo mislit o mojih otrocih .... glede na to da jih moja starša nimata :roll: :shock:

Lp

PEPE ..... keep on good work ..... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vseeno bi bilo zanimivo ugotoviti ali je to bolezen moderne dobe. Ali obstaja kakšen primer, ko v takem primeru tudi stari in prastari starši niso imeli otrok :?: :idea: :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!:  :?:

Hm.....pol tud jst tega ne bi pisal....očitno jst bom imel otroke!! :wink:

Mogoče pa ata ni hotu .............. z ...mamo.............. :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Pepe, ne samo to da jih niso imeli - načeloma jasno - sem ter tja je prišlo do izjeme (kot povsod) vendar pa so bila takrat degenerativna stanja produktov bistveno bolj poudarjena pri takšnih parih.

Velikokrat se je zgodilo (98,5%), da je imelo takšno dete ob rojstvu več ušes kot pa zob... Si predstavljate? Žalostno ampak tako je. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem spada tudi dejstvo, da danes živeči katoliški duhovniki

ne bodo dočakali dne, ko se bodo lahko poročali.

Njihovi otroci pa morda že.... :roll: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ Anubis: vznemirljivo je tudi statistično dokazano dejstvo, da je delež otrok, ki se rodijo brez tiča, blizu 50%. Družba jih potem neusmiljeno stigmatizira s tem, da morajo nositi roza copatke :?

Kam pluvamo :?: :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar sem v Virtual Library on Genetics prebral zanimiv članek, ki trdi, da je plodnost v veliki meri odvisna od genetske zasnove. Na kratko: če vaši starši niso imeli otrok, je zelo verjetno, da jih tudi vi ne boste imeli. Kdo bi si mislil :!: :?:

:lol: :lol: :lol:

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vseeno bi bilo zanimivo ugotoviti ali je to bolezen moderne dobe. Ali obstaja kakšen primer, ko v takem primeru tudi stari in prastari starši niso imeli otrok :?: :idea: :roll:

Seveda obstajajo.

Tisti so pod rubriko :

nemam ni oca ni majke

tetka me rodila

:?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če vaši starši niso mogli imeti otrok...ha,ha,ha!Edini, ki ga potem najebe, je Jezus osebno, ker njegovmu fotru ni ratalo. Aja, saj jo je duh nategnil. Se opravičujem če sem koga užalil ali če sem biblijo spremenil-ta ni moja najmočnejša stvar! :drinking:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem spada tudi dejstvo, da danes živeči katoliški duhovniki

ne bodo dočakali dne, ko se bodo lahko poročali.

Njihovi otroci pa morda že.... :roll: :wink:

Hm.......a ni celibat deden? :roll: :lol:

Alla 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm.......a ni celibat deden? :roll: :lol:

Alla 8)

Bojda ni. Se pa šušlja, da je precej kapljičnih infekcij. Zlasti med osebami istega spola.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BRRRRUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ta je pa dober...... :lol: :lol: :lol: :lol:

kaj dober........ enkraten :rofl: :rofl: :rofl:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 8 let pozneje...

Genetika je kul; obstaja upanje da bo ratal ustvart žensko ki bi bla logično in razumsko bitje; to bi bla res največja pridobitev za svet in širše;

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!