Jasa Objavljeno September 4, 2001 Opozori Objavljeno September 4, 2001 Pozdrav ! Zanima me, ce imate kaksne podatke o kakšnih trgovinah z moto opremo v sosednji Avstriji Ice, ti prav gotovo imaš kaj, ko si iz tistega konca. Predvsem me zanimajo trgovine s chopper opremo. LP Jaša
Ice Objavljeno September 4, 2001 Opozori Objavljeno September 4, 2001 na hitrco? hein gericke,honda hütter,pucher,yamaha klug,yamaha/triumph gödl v graz-u.motorradklinik v leibnitz-u (lipnica).za ostalo poglej na www.biker.at je kar nekaj trgovin in linkov naprej. ----- who dares wins
Pervy Objavljeno September 4, 2001 Opozori Objavljeno September 4, 2001 vse od ICE + wilfing v lipnici (nasproti bencinske pred centrom). SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno September 4, 2001 Opozori Objavljeno September 4, 2001 quote: vse od ICE + wilfing v lipnici (nasproti bencinske pred centrom). pervy,motorradklinik JE bivsi wilfling.je moral zapreti stacuno in sta en njegov prodajalec in bivsi mehanik kawe iz graz-a prevzela lokacijo. ----- who dares wins
klimbra Objavljeno September 4, 2001 Opozori Objavljeno September 4, 2001 ICE glede na to da sem jest bl trd u nemščini pa slab zastopm kaj tam piše mi čist na hitrco povej,če je kakšna trgovinca za triumphe na koroškem delu avstrije(celovc pa okolica) lp
Ice Objavljeno September 4, 2001 Opozori Objavljeno September 4, 2001 pod www.triumph.co.uk najdes vse dealerje za evropo.najblijzji ti je po moje gödl v graz-u.na koroskem ga ni. ----- who dares wins
ak Objavljeno September 5, 2001 Opozori Objavljeno September 5, 2001 Forstinger v Leibnitzu... Boš najdu tud neki čoper opreme :resic, smerokaze, naslonjala, auspuhe, oblačil... P.S. Tank torbe majo za 400,00 ATS - hudo poceni... Ejkej
boli Objavljeno September 5, 2001 Opozori Objavljeno September 5, 2001 Motorrad Klein, Leibnitz ( ob avtosalonu za mitsubishi in citroen) Prodaja Suzuki, Kawasaki, Yamaha http://www.klein.cc/ ------------------------- Ma... boli me....
klimbra Objavljeno September 5, 2001 Opozori Objavljeno September 5, 2001 quote: pod www.triumph.co.uk najdes vse dealerje za evropo.najblijzji ti je po moje gödl v graz-u.na koroskem ga ni. ----- who dares wins THANKSSSS Bomo šli pa u graz na izlet LP
Ice Objavljeno September 5, 2001 Opozori Objavljeno September 5, 2001 ce se kdo rabi "vodica" po graz-u: bi bilo skoraj malo bolj racionalno,da se vas ene par naenkrat narise gor,kot da pride eden vsak dan,bi tudi meni malo pomagalo pri ekonomiji casa.tnx. p.s.: noise je nekaj namignil,da pride ta petek,potem pa v MB.ce ima se kdo cas,je sedaj idealno. ----- who dares wins
robberrt Objavljeno September 11, 2001 Opozori Objavljeno September 11, 2001 V Celovcu mate center Kropfitzh, prodajajo motorje honda, yamaha, aprilia, majo tud vse nadomestne dele, ce ni narocijo, kar se pa tiče opreme je pa bistveno ceneje kot pa pri nas, pa še če vse stvari kupuješ pri njih ti dajo popuste o katerih lahko v slovenskih prodajalnah samo sanjaš. Je pa tud Forstinger-Celovec, samo tukej majo pa veliko manj izbire pa nimajo tako znanih znamk (dainese,arai,shoei....) Lp
Hanzi Objavljeno September 12, 2001 Opozori Objavljeno September 12, 2001 quote: V Celovcu mate center Kropfitzh, povej naslov in lokacijo do tja
robberrt Objavljeno September 12, 2001 Opozori Objavljeno September 12, 2001 amm naslov ti bolj težko povem ker nimam doma nobenega računa od tam, oz mam ke založen. Tja se pa pride : greš čez mejni prehod Ljubelj, skoz naravnost, prideš v Celovec in takoj ko prideš v mesto Celovec se pelješ ene 2km po dvopasovnici naravnost, pol se pa začnejo semaforji in tukej mislm da je pred prvim semaforjem na levi strani je trgovina Forstinger, kakšen kilometer naprej, tudi na desni strani imaš pa Honda servis, v istem kompleksu je pa tudi Kropfitch, sicer pa ne morš zgrešit, ker majo full veliko izložbo pa notr ene 40 motorjev. Če te še kej zanima prašej.. Lp
piki Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Pozdrav vsem, kupujem tank torbo, pa me znima kakšne so vaše izkušnje z nakupi v Trstu in Avstriji - Graz, Beljak. Kje se bolj splača, glede cen in ponudbe. V Trstu je neka nova motoristična trgovina? A je že kdo bil tam?
corser Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 velikooo že napisanega na to temo. Kupuj v tujini. Izkušnje z našimi trgovci so slabe. Moje izkušnje. Več v drugih temah....
piki Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Vem da se je že pisalo na to temo tukaj, samo nisem zasledil kakšne so izkušnje z nakupi v Trstu. Ni problem poiskat, lahko daš kakšen namig kaj si mislil z drugimi temami. Kje naj iščem?
Jason Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Piki, taknktorbe so v Avstrirji v poprečju 6€ cenejše kot v Sloveniji in 2€ dražje kot v Italiji. Sicer pa je čisto odvisno kako veliko misliš kupi in koliko keša milsiš dajat. Dražje imajo med drugim tudi več magnetov --> bolše se držijo tanka; pa več žepkov imajo in še kakšen druge funkcije (koverzija v nahrbtnik). Ne spača se ti pa preveč komplicirat in novih tem odpirat, za nakup ene tanktorbe. Moj predlog: kupi srednje veliko in tako, ki ima zraven še nepremočljivo prekrivalo. Pa še pazi, da bo pasala na tvoj motor. Torbe za cestne in enduro se močno razlikujejo.
cyc Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Mene bolj nekaj drugega zanima - danes sem slisal od sodelavca, da ce na meji poberes italijanski davek italijanska stran lepo poslje fax nasi strani, cariniki pa se sploh ne sekirajo - ne ustavljajo ne nic, dobis lepo na dom sporocilo da moras placati toliko-in-toliko ... kake so vase izkusnje? Je bolje IVO ali kako se imenuje ze italijanski davek lepo pustiti in se nasi carini lepo izogniti ... ali kako? <_< A ma kdo od vas obmejno prepustnico? :rolleyes: :)
yankee Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Mene bolj nekaj drugega zanima - danes sem slisal od sodelavca, da ce na meji poberes italijanski davek italijanska stran lepo poslje fax nasi strani, cariniki pa se sploh ne sekirajo - ne ustavljajo ne nic, dobis lepo na dom sporocilo da moras placati toliko-in-toliko ... kake so vase izkusnje? Je bolje IVO ali kako se imenuje ze italijanski davek lepo pustiti in se nasi carini lepo izogniti ... ali kako? <_< A ma kdo od vas obmejno prepustnico? :rolleyes: :) Ce mas maloobmejno prepustnico,lahko prineses v slovenijo robo v vrednosti 55000 sit neto(brez davka-IVE) ce pa nakupis vec in potrdis IVO na italjanski strani in ti uspe stvar presvercat mimo nasih carinikov obstaja velika moznost da italijani posljejo kopijo tvojega racuna nasi carini,katera ti potem zaracuna davek....pa se kazen placas za povrh <_<
gizmOkak Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Ce mas maloobmejno prepustnico,lahko prineses v slovenijo robo v vrednosti 55000 sit neto(brez davka-IVE) ce pa nakupis vec in potrdis IVO na italjanski strani in ti uspe stvar presvercat mimo nasih carinikov obstaja velika moznost da italijani posljejo kopijo tvojega racuna nasi carini,katera ti potem zaracuna davek....pa se kazen placas za povrh <_< OZ. 2 opcija: poznaš carinike :P prneseš čez za prbližno pol miljončka čez-na več računih (lastna izjava) in ne plačaš nič kazni al pa karkoli odvečnega!!!
gizmOkak Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Mene bolj nekaj drugega zanima - danes sem slisal od sodelavca, da ce na meji poberes italijanski davek... ...IVO ja sam zakaj bi jim pustil še tisto malo dnarja kar ti ga nazaj dajo :huh: :huh: BTW-js mam preputsnico
cyc Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 BTW-js mam preputsnico Aja? :rolleyes: Hear hear ... B) :ph34r:
Denny Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ... danes sem slisal od sodelavca, da ce na meji poberes italijanski davek italijanska stran lepo poslje fax nasi strani, cariniki pa se sploh ne sekirajo - ne ustavljajo ne nic, dobis lepo na dom sporocilo da moras placati toliko-in-toliko ... A za Avstrijo tudi to velja, če je sploh to res.
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ... danes sem slisal od sodelavca, da ce na meji poberes italijanski davek italijanska stran lepo poslje fax nasi strani, cariniki pa se sploh ne sekirajo - ne ustavljajo ne nic, dobis lepo na dom sporocilo da moras placati toliko-in-toliko ... A za Avstrijo tudi to velja, če je sploh to res. Se je že zgodilo ja ...
BoBo Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Takoj, ko vidiš, da je taljan dvignil dupe iz stola in ti skopiral dokument lahko našim na meji prijaviš robo, vendar pa si za za cca 200 eur ne bo dovolil dvigovati riti. Razbij račun na manjše zneske.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se