stigmata Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 a se sramuješ :?: neee, no saj nisi sama kriva :!: tvoj ata :evil: pa mama :twisted: sta te tako .... Jaz se zmeraj sramujem! Zato se sploh nikjer ne kažem - tu in tam tu gor pokracam to je pa tud vse še iz hiše ne gem razen v šolo. Ata je reko da ne smem, mama pa da se šporheta pimem... pa sem se opekla, pa sem morala k zdravniku, pa me roka še zdaj boli... :cry:
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 ne, ne narekuje - od smeha sploh nič ne more :lol: Bla,bla,bla, a ni ženska tista ki drži tri vogle hiše? Al tak nekak? Pol drži tud 3/4 tvojega besednega zaklada! :wink: :twisted: Dobro da jo maš zraven! Le kaj bi revček brez nje- valda ženska kot ženska poskrbeiza moški ponos ko ta sam za svojega ne more :twisted: a veš zakaj je moja kraljica :?: zato ker govori 70% manj kot druge ko pa reče - pa drži 100% to imaš pa prav - brez nje bi.. hmm sploh si ne morem predstavljati, kaj - že 12 let ne.. zato pa je kraljica - prava kraljica :oops:
Pravokotar Objavljeno April 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2003 ... valda ženska kot ženska poskrbi za moški ponos ko ta sam za svojega ne more :twisted: Iz Stigmatinih ust v prenekatera ušesa 8) Že bežim. Adijo. Ring je vajin.
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 a se sramuješ :?: neee, no saj nisi sama kriva :!: tvoj ata :evil: pa mama :twisted: sta te tako .... Jaz se zmeraj sramujem! Zato se sploh nikjer ne kažem - tu in tam tu gor pokracam to je pa tud vse še iz hiše ne gem razen v šolo. Ata je reko da ne smem, mama pa da se šporheta pimem... pa sem se opekla, pa sem morala k zdravniku, pa me roka še zdaj boli... :cry: pišuka to se pa hudo žalostno sliši - človeka kar mine gobcanje :cry: :cry: :cry:
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 - brez nje bi.. hmm sploh si ne morem predstavljati, kaj - že 12 let ne.. zato pa je kraljica - prava kraljica :oops: No, vidiš zdaj mi je pa pr tebi nekaj celo všeč!!!!!!!!! :wink: Lepo da priznaš! Svaka vama čast! mislim da bom končala pri dobrem vtisu... S bova še kdaj prčkala aja pričkala :wink:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 dobro branje :D pejt na "razliko v letih" tam je šele smehaahahaahaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Kaj a to je zdaj nova oblika četa al kaj- mislim res dober način za rinjenje :evil: :roll: :arrow:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 [ne, ne vraga - je prava lepotica jutri bo pekla orehovo potiiico - najboljšo na svetu :oops: ti lepotico,jaz potico.deal?! :P 8)
Rude Boy Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 "..a si ti tud not padu....." :roll: ...aa..aaaaa..aaa..agonija ...... ..ovaj zadnji čin izbliza, može podnjeti samo hladno oko kamere... molim fotos.......
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 :lol: :lol: z obema je problem lepotice se dotakniti ne sme razen mene nihče bloodykillerpress :evil: :evil: za potico pa je toooliko interesentov med sorodniki da bi šel kvečjemu košček ali dva ostalojevserasprodanopress :cry: :cry:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 heh........ koscek ali dva...... za zobe umazati bo. :P (<-temu se sline cedijo BTW) :lol:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 heh........ koscek ali dva...... za zobe umazati bo. :P (<-temu se sline cedijo BTW) :lol: to pa bo gotovo kdaj prideš mimo - zobe mazat :lol: :lol:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 aaammm...... kam? :) v Ljubljano med prazniki :lol:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 aaammm...... kam? :) v Ljubljano med prazniki :lol: ja....ljubljana....poznam..... bil vceraj tam.torej kam? pred union (pivovarno,halo),tivoli (stadion,park) ali kam drugam?! :P
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 aaammm...... kam? :) v Ljubljano med prazniki :lol: ja....ljubljana....poznam..... bil vceraj tam.torej kam? pred union (pivovarno,halo),tivoli (stadion,park) ali kam drugam?! :P si pogledal maile??
marijan Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 ajs asi bil včeraj na slačifantih a? :lol:
kekec III Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 ajs asi bil včeraj na slačifantih a? :lol: bojda, tut pleše z nimi... 8)
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 ajs asi bil včeraj na slačifantih a? :lol: a to imate tudi v LJ?! :shock: ......uuuuu,nisem vedel :roll: ......sem mislil,da ljubljana se vedno pesa za evropo. :P :twisted: :lol:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 halooo dekleta in fantje - ta tema je rezervirana za kreganje mene in Stigmate dajte se drugje zezat :twisted: rešitev: predlagam še nove teme - bom pogledal, če so že: zezanje kar tako prepiranje zmerjanje ku..anje nekampošiljanje ali kaj podobnega pa se lahko tam dobivamo in se zabavamo, da no bomo po točnodoločenih temtikah gnjavili je ok :?: ali pa niste za to in se zdi bolje da sem in tja med poezijo tudi kaka groba pade ?
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Halo???????? A misliš da si na chatu? Al kaj? :?: :roll: :?: Sva že posrala temo in pol z bedarijami!!!!!!!!!!!!!!! Mislim da te bodo sedaj drugi zbombardirali... začevši pr Ice-u... :!: :twisted: Zgleda da dans ni tvoje boljše polovice zravn da bi ti pomagala!
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Halo???????? A misliš da si na chatu? Al kaj? :?: :roll: :?: Sva že posrala temo in pol z bedarijami!!!!!!!!!!!!!!! Mislim da te bodo sedaj drugi zbombardirali... začevši pr Ice-u... :!: :twisted: Zgleda da dans ni tvoje boljše polovice zravn da bi ti pomagala! zaenkrat ni še nikjer nobenih bomb sam teb se režijo usi js sm pa za trenutek dva izostal - saj veš sprehod s kužkom, pa barve za pirhe sem moral kupiti.. hmmm.. nekaj ti ne laufa danes, ker se toliko na druge zanašaš.. a spet na pomoč kličeš - brez potrebe - punca saj je vse cool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Usi? :roll: Morda vsi ampak dvomim- prej me imajo vsi poln ?"#$$%&&$"# :oops: So se preveč navadli na mir ker me ni blo :lol: Zdaj pa jovo na novo. Saj bo... :lol: P.S.- jaz se vedno nad nekom znašam! :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se