Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Usi? :roll: Morda vsi ampak dvomim- prej me imajo vsi poln ?"#$$%&&$"# :oops: So se preveč navadli na mir ker me ni blo :lol: Zdaj pa jovo na novo. Saj bo... :lol: P.S.- jaz se vedno nad nekom znašam! :twisted: pol si pa le prvoš mene sem res pravi naslov za tako zaj...jo bodo vsaj drugi v tvoji bližnji okolici lepše skos pršli mogoče bodo celo mislili da nisi v srcu hudoben človek :roll:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 P.S.- jaz se vedno nad nekom znašam! :twisted: .....pa ce drugega ni sama nad seboj?! :twisted:
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 P.S.- jaz se vedno nad nekom znašam! :twisted: .....pa ce drugega ni sama nad seboj?! :twisted: Bolje išta... nego ništa :?
Manu Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če se preveč znašaš nad kom brez potrebe, ti ratajo potem kar sami od sebe rdeči lasje, pa mozolje dobiš, pa dlake ti hitreje rastejo na nogah. :? :shock: (papodnosomtutpress, pa sem ter tja kakšna na.....khm :oops: ) p.s. Pa ne me vprašat, če vem to iz lastnih izkušenj, ker sem črnolasa, mozoljev nimam (no ja, morda kakšnega v PMS obdobju) , dlakce mam pa sploh sam tam, kjer je treba :lilangel:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 P.S.- jaz se vedno nad nekom znašam! :twisted: .....pa ce drugega ni sama nad seboj?! :twisted: ice zakaj pa misliš da je tako hudobna - včeraj se je vmešala v debato z bauco takoj z grožnjami in izzivanjem a jo poznaš - je že dlje na forumu? je vedno taka? saj je zabava - pa vendar je čuuudno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 boooooooooooga. :) a ves tisto? :arrow: .........trpi. :twisted:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če se preveč znašaš nad kom brez potrebe, ti ratajo potem kar sami od sebe rdeči lasje, pa mozolje dobiš, pa dlake ti hitreje rastejo na nogah. :? :shock: (papodnosomtutpress, pa sem ter tja kakšna na.....khm :oops: ) p.s. Pa ne me vprašat, če vem to iz lastnih izkušenj, ker sem črnolasa, mozoljev nimam (no ja, morda kakšnega v PMS obdobju) , dlakce mam pa sploh sam tam, kjer je treba :lilangel: cooooool zdej vem zakaj smo tipi bl kosmati od dam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2003 Drobna pripombica: prav hudo dobro vama danes ne gre. A se šele ogrevata? Občinstvo namreč že nerga & zahteva dnar nazaj :? Pa vprašanjce: do katere ure se nameravata danes prčkat? (zaradi snažilk) LP, vaš vdani Don King 8)
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 boooooooooooga. :) a ves tisto? :arrow: .........trpi. :twisted: pišuka pe tko se trudim trpeti pa ne gre na forumu se do skrajnosti zabavaaam :lol: :lol: :lol: :lol:
Manu Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Drobna pripombica: prav hudo dobro vama danes ne gre. A se šele ogrevata? Občinstvo namreč že nerga & zahteva dnar nazaj :? Pa vprašanjce: do katere ure se nameravata danes prčkat? (zaradi snažilk) LP, vaš vdani Don King 8) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Drobna pripombica: prav hudo dobro vama danes ne gre. A se šele ogrevata? Občinstvo namreč že nerga & zahteva dnar nazaj :? Pa vprašanjce: do katere ure se nameravata danes prčkat? (zaradi snažilk) LP, vaš vdani Don King 8) dokler bomo pokonc stal (sedel) pa mal perhou umes pubarval ja nekaj ji ne gre danes ne vem kaj je mogoče si je včeraj parkelj zlomila pa težko tipka :lol:
Manu Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če se preveč znašaš nad kom brez potrebe, ti ratajo potem kar sami od sebe rdeči lasje, pa mozolje dobiš, pa dlake ti hitreje rastejo na nogah. :? :shock: (papodnosomtutpress, pa sem ter tja kakšna na.....khm :oops: ) p.s. Pa ne me vprašat, če vem to iz lastnih izkušenj, ker sem črnolasa, mozoljev nimam (no ja, morda kakšnega v PMS obdobju) , dlakce mam pa sploh sam tam, kjer je treba :lilangel: cooooool zdej vem zakaj smo tipi bl kosmati od dam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma dragi 1....saj to je to....... ženske se mormo zarad tega umirjat :oops: ...če maš ti kako dlakco več, ni tako moteče, predvsem pa je manj opazno kot da bi npr. Stigmata hodila naokrog z brki :twisted: :oops: :lol: :wink:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če se preveč znašaš nad kom brez potrebe, ti ratajo potem kar sami od sebe rdeči lasje, pa mozolje dobiš, pa dlake ti hitreje rastejo na nogah. :? :shock: (papodnosomtutpress, pa sem ter tja kakšna na.....khm :oops: ) p.s. Pa ne me vprašat, če vem to iz lastnih izkušenj, ker sem črnolasa, mozoljev nimam (no ja, morda kakšnega v PMS obdobju) , dlakce mam pa sploh sam tam, kjer je treba :lilangel: cooooool zdej vem zakaj smo tipi bl kosmati od dam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma dragi 1....saj to je to....... ženske se mormo zarad tega umirjat :oops: ...če maš ti kako dlakco več, ni tako moteče, predvsem pa je manj opazno kot da bi npr. Stigmata hodila naokrog z brki :twisted: :oops: :lol: :wink: manuela ti si srčeeekizkrompirčka 1,5 Mio zvezdic si si prislužila ta moment v mojim očkah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Stigmaaataaaa kjeeee siiiiiiii nič zgleda da jo je dol odnesel huh pa sem ji na začetku samem lepo reku, da mam dooolg jezik in da jih je že veliiiiko jokalo zaradi takihle besednih dvobojev z mano na zdej smo pa ob zabavo pišuka ljudje so pa res hitr užaljen pa saj nisem nič slabga mislu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Pa vprašanjce: do katere ure se nameravata danes prčkat? (zaradi snažilk) LP, vaš vdani Don King 8)
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Pa vprašanjce: do katere ure se nameravata danes prčkat? (zaradi snažilk) LP, vaš vdani Don King 8) kaj pa naj bi to pomenilo a greš na dolenjsko ta smejko je tak kot naš stric Pep ko smo seno grabili lansko leto pri njemu :wink:
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 ...zgleda da jo je dol odnesel huh pa sem ji na začetku samem lepo reku, da mam dooolg jezik in da jih je že veliiiiko jokalo zaradi takihle besednih dvobojev z mano na zdej smo pa ob zabavo pišuka ljudje so pa res hitr užaljen pa saj nisem nič slabga mislu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Da nebi... nisi ti te sreče! Kar sm reku sm reku... pa si dobil bombo :twisted: :lol: :twisted: Ice pa ne sprašuje po nasvetih, če se ne morš sam organizirat pa kot je že Ice rekel... TRPI!!!!!!!!!!! :twisted: A si videl da se iz vsega tega da tudi kaj naučit? Zdaj vsaj vem zakaj sem rdečelasa, ... :?
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Pa vprašanjce: do katere ure se nameravata danes prčkat? (zaradi snažilk) LP, vaš vdani Don King 8) kaj pa naj bi to pomenilo a greš na dolenjsko ta smejko je tak kot naš stric Pep ko smo seno grabili lansko leto pri njemu :wink: vile...... ergo se gre gnoj kidat. :wink:
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ice ne trudi se z obrazlago- 1 je blond- že, še od včeraj :wink:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 ah,saj vem,da je ljubljancanom treba malo dlje in bolj potanko vse narisati. :twisted:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ice ne trudi se z obrazlago- 1 je blond- že, še od včeraj :wink: povrh vsega še skleroza - saj sem včeraj na pisal TEBI da nisem povzetek sledi
Manu Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Go 1, go... Kruha in iger nam dajta :!: :P
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ice ne trudi se z obrazlago- 1 je blond- že, še od včeraj :wink: povrh vsega še skleroza - saj sem včeraj na pisal TEBI da nisem povzetek sledi A sklerozen si tud? Aja, zato zmeraj citiraš? Da ko pišeš sproti odgovarjaš! Te pa reči! :twisted: Moram te razočarat- spet, GREM, danes ne bo več glasu od mene- ne jokat in ne se prehitro veselit! Še se bova srečala... :wink:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 torej obljubljeni povzetek - glede na Stigmatine izjave - mogoče se vsi skupaj potrudimo da dobimo njeno sliko 8) 1 ne drogira se ampak si v žilo brizga čolkolado 2 njena naravna barva kože je vijolična 3 po tipkovnici ne tipka s parklji ampak z jezikom 4 tipkovnico mora umakniti da po ekranu ne praska z rogovi 5 rada se znaša nad drugimi 6 izziva brez povoda 7 oče je ne pusti nikamor razen v šolo 8 mati jo sili da se prijemlje za šporhet tako da se opeče 9 ne zanika da ni s tega planeta 10 ne vidi dobro pa noče k okulistu 11 sproti pozabi kaj piše 12 na soncu proizvaja klorofil in to z vijolično kožo !! (gl spodaj) morda sem kaj pozabil - ampak definitivno lahko te izjave najdete v njenih pisarijah in si jih JAZ NISEM IZMISLIL madoooonca, kaj taciga??? komentarje prosim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stigmata Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Pozabla sem napisat- Grem ker je zunaj lepo vreme- grem delat klorofil! :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se