bauca Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ker sem pač radovedna po naravi :D hvala za odgovore :wink:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ker sem pač radovedna po naravi :D hvala za odgovore :wink: prosim, prosim... no problem.. mam frenda, k ma čist u istm zaporedju otroke - pa po spolu tudi :lol: kje učasih na Viču živu u Ljubljani.. kakšn slučaj.. na morju smo se spoznali ns je skor kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: med pobi je skor en let- pa glih mal manka razlike si predstaulaš
bauca Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 to pa je naključje ja ...... legenda ..... in se kapirate ? 8) pi es : kam hodiš na morje ?
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 to pa je naključje ja ...... legenda ..... in se kapirate ? 8) pi es : kam hodiš na morje ? že dooolgo se nismo videli morrje - povsod kjer lahko tauham - zadnje čase egzotika - Karibi, Cayman, Sejšeli, Kanari, Kalamari :lol: , USA, Australia, New Zeland.. kokr nanese, pa kamr me pošlejo no ni čist ud mene udvisn, a ne
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Objavljeno: 17 apr 2003 17:01 Zadeva Objavljeno: 17 apr 2003 17:02 Objavljeno: 17 apr 2003 17:04 Objavljeno: 17 apr 2003 17:05 Objavljeno: 17 apr 2003 17:06 Objavljeno: 17 apr 2003 17:07 Objavljeno: 17 apr 2003 17:08 Objavljeno: 17 apr 2003 17:10 Mislim :roll: toliko pa še na četu ni prometa kadar se trije pogovarjajo. Sicer p aste fenomenealni. V enem ste napisali preko 150 objav in to 95% objav je v lasti 4 forumašev. Vsaka vam čast, prav z veseljem bom enkrat s krpo prah pobrisal :twisted:
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 mater res me šokirate: da sem prejšnji post objavil je GPRS rabil skoraj 10 minut. Mislim da tule določene osebe vsake pol minute dajo na refresh :twisted: Čakte se moje metle :roll:
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Objavljeno: 17 apr 2003 17:01 Zadeva Objavljeno: 17 apr 2003 17:02 Objavljeno: 17 apr 2003 17:04 Objavljeno: 17 apr 2003 17:05 Objavljeno: 17 apr 2003 17:06 Objavljeno: 17 apr 2003 17:07 Objavljeno: 17 apr 2003 17:08 Objavljeno: 17 apr 2003 17:10 Mislim :roll: toliko pa še na četu ni prometa kadar se trije pogovarjajo. Sicer p aste fenomenealni. V enem ste napisali preko 150 objav in to 95% objav je v lasti 4 forumašev. Vsaka vam čast, prav z veseljem bom enkrat s krpo prah pobrisal :twisted: a zatoooo zdej nisem dobil "zveze" 10 minut ne bit hudobm, sej je zanimiu brajne :lol: :lol: :lol:
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2003 Aha, človeka par minutk ni, pokuka nazaj in kaj najde :?: :?: Še dva kontejnerja svežih smeti :!: OK, boste šli pa brez Godzille & Megalona spančkat :twisted: Vaš Don
Guest 1 Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Aha, človeka par minutk ni, pokuka nazaj in kaj najde :?: :?: Še dva kontejnerja svežih smeti :!: OK, boste šli pa brez Godzille & Megalona spančkat :twisted: Vaš Don sej smo se žmenl - da je to smetarski kontejner - pa so tut že s praznjenjem kontejnerja grozil ne vem koko bo s tem, če je to sploh putreben kje to kuntejner brez dna not gre lih tolk smeti kolkr jh čvouk ssabo prnese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pravokotar Objavljeno April 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2003 Dragi Telebajski, men se že mal ne da več, mrak na učke lega, koma strica Toma etcetc, še malo prečekiram stanje, pol se bom pa odplazil, prav potihceno, kot sem tudi prišel..... :sleeping: Vi se do jutri lepo zmenite, kdo bi rad bil Godzilla in kdo Megalon, pa tudi kdo bi si od vsega najbolj želel biti Don King, ker se mi močno dozdeva, da se bom v novo jutro spet prebudil kot PEPE (ali pa kdo čisto X, se nikoli ne ve, čeprav cenjeni kolega D.J. v neki drugi temi trdi nasprotno) :lol: :lol: :lol:
pupa Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ura je že tok, da mene kap lovi, ampak to sem pa mogla prebrati do konca..... vsa čast........ tebe 1 moram pa spoznati, všeč mi je tvoj smisel za humor..... torej, če s PEPE-tom ne dobita Stigmate za žrtev, se kar sama javim za na kavo, pir, kokakolo, sladoled itd......... z veseljem umrem od smeha!!! :wink:
Pravokotar Objavljeno April 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2003 Za žrtev :?: :shock: :shock: Nekdo je nekaj narobe razumel. Ne mi rečt da mormo celo kolobocijo ponovit še enkrat :!: :?
stigmata Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Ura je že tok, da mene kap lovi, ampak to sem pa mogla prebrati do konca..... vsa čast........ tebe 1 moram pa spoznati, všeč mi je tvoj smisel za humor..... torej, če s PEPE-tom ne dobita Stigmate za žrtev, se kar sama javim za na kavo, pir, kokakolo, sladoled itd......... z veseljem umrem od smeha!!! :wink: PUPA: pooblaščam te za svojega zastopnika na piru, kokakoli, čemurkoli... :wink:
stigmata Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 niti ne, ker sta takozvana "dvojajčna dvojčka": A to pomeni da ima vsak dve jajci al :?: :arrow: :? pi es: če se v drugih temah nočem pogovarjat s tabo še ne pomeni da jih ne berem! :roll:
pupa Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Ura je že tok, da mene kap lovi, ampak to sem pa mogla prebrati do konca..... vsa čast........ tebe 1 moram pa spoznati, všeč mi je tvoj smisel za humor..... torej, če s PEPE-tom ne dobita Stigmate za žrtev, se kar sama javim za na kavo, pir, kokakolo, sladoled itd......... z veseljem umrem od smeha!!! :wink: PUPA: pooblaščam te za svojega zastopnika na piru, kokakoli, čemurkoli... :wink: ne ne ne... jaz se grem zabavati, ne pa kregati - torej ne morem biti tvoj zastopnik. ŽAL!! :twisted: :twisted:
stigmata Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 ne ne ne... jaz se grem zabavati, ne pa kregati - torej ne morem biti tvoj zastopnik. ŽAL!! :twisted: :twisted: No zaj pa mam vraga :cry:
Pravokotar Objavljeno April 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2003 No zaj pa mam vraga :cry: Pravzaprav nimaš. Vrag si je vzel par dni off. Je že včeraj napovedal.
stigmata Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 [Pravzaprav nimaš. Vrag si je vzel par dni off. Je že včeraj napovedal. Bom si lahko novih moči (in klorofila) nabrala :wink:
Guest 1 Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 niti ne, ker sta takozvana "dvojajčna dvojčka": A to pomeni da ima vsak dve jajci al :?: :arrow: :? pi es: če se v drugih temah nočem pogovarjat s tabo še ne pomeni da jih ne berem! :roll: :evilbat: :evilbat: buuuuuu sem že tuuuuu sej sm reku, dam mal "skoču pugledat" pa sem te zalotuu - klanfaš takole zahrbtno čez ljudi a :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: moja fanta sta zdarava - hvalabogu čespa tolk za luno, da tkole u dvojajčnih dvojčkih misliš, se pa na prvem obisku pri ginekologu, ko ti bodo.. :twisted: :twisted: gledali pozanimaj koliko jih imajo zdravi tipi - tvoj zgleda jih sploh nima, da se ti zdi to tako čuuudno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa ne piši več privatnotrapastih pisem.. saj sedaj šele imam pravo sliko o tebi poleg vsega prej napisanega si še zahrbtna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Guest 1 Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Ura je že tok, da mene kap lovi, ampak to sem pa mogla prebrati do konca..... vsa čast........ tebe 1 moram pa spoznati, všeč mi je tvoj smisel za humor..... torej, če s PEPE-tom ne dobita Stigmate za žrtev, se kar sama javim za na kavo, pir, kokakolo, sladoled itd......... z veseljem umrem od smeha!!! :wink: velja s Pepetom in še kom (?? = predlagaj po praznikih enkrat 100% - kr na "pm" pošl - nben prublem stigmata te je tko pooblastila - ona ima predaleč tako ali tako.. pa v živo to ni tako zabavno, ker punce začnejo jokati - pr pc-ju se tega tko ne vit, mi se pa naumo kregal.. vicov pa zajebancije pa kolkr hočš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lifeisagreatjokepress
pupa Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 1 sem ti že na pm-u vse pustila......... Pa daj zdej bogo revco malo čez vikend pusti, da ji voda klorofil zalije :wink: hec hec....... no malo pavze, da oba nabereta novih moči... potem pa chicken fight part two!!
Guest 1 Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: bom tole še enkrat napisal, da ne bi koga skrbelo: ne glede na uporabljene besede NE GRE TEGA JEMATI RESENO T O J E H E C KI NAJ SLUŽI VSEM V ZABAVO resni spori se začenjajo (vsaj zame) ko gre za škodo ali oškodovanost to tu pa ni kaj podobnega in ne more biti veliiiiko zabave še naprej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bauca Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Vidva si še kuj nista dobra ? ah .... :cry:
Guest 1 Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Vidva si še kuj nista dobra ? ah .... :cry: hmmm kdo vidva = ? .. kuj dobra = ? :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se